Şimdi Ara

VCD ÇALAR BAĞLATACAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARACA TELEVİZYON TAKTIRDIM AV GİRİŞİ VAR ANCAK BİR TEK GÖRÜNTÜYÜ ALIYOR BENİM ARACIM DA (CONNECT) ORJİNAL CD CALAR VAR ANCAK VCD ÇEVİRMİYOR ŞİMDİ BİRTANE VCD ÇEVİREN OTO TEYİBİ ALIP ONUDA ÜST RAFA MONTE ETTİRSEM GÖRÜNTÜSNÜ MONİTÖRE AKTARSAM SESLERİ ARACIN KOLANLARINA VEREBİLİRMİYİM VERİRSEM ORJİNAL TEYPİN ÇIKIŞLARINI YAKARMIYIM? YADA ROLEMİ KOYSAM İKİSİNİ BİR ARADA KULLANMIYACAĞIM AMA YİNEDE DENK GELİR ÇALIŞIRSA DİYE KORKUYORUM

• arkadaş sen bugün auto shopta değilmiydin
    yahu
  • öncelikle bence vcd player değil dvd player alın..daha güzel olur(tabii bütçeniz elveriyorsa)..bir dvd player oto teybi alırsanız orjinal teybi söküp yerine bunu monte ederseniz hem dvd,hem vcd oynatıcınız+radyo/cd-mp3 çalarınız olur..connectlerdeki(diğer fordlarda olduğu gibi) teyp devasadır..boşalan kısımları oto teypçiler çok güzel bir şelikde orjinal görüntüyü bozmadan kamufle edebiliyorlar..

bizim bir arkadaşımız aynı sistemi yaptırdı..bütün gün arabasında oturup film seyrediyor..

diğer taraftan sizin söylediğiniz sistem de uygulanabilir..orjinal teyp ile vcd player i aynı anda kullanmazsanız bir sorun çıkmaz..
  • başlık biraz farklı olmuş vcd çalar
  • Keşke CD Çalar deseydiniz. Neyse başlığı değiştirin daha çok kişi yardımcı olur sanırım. Ama bencede DVD Çalar bağlatırsanız daha iyi olur.
  • ARKADAŞLAR YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER SONY DVD ÇALAR BULDUM İKİNCİ EL ŞİMDİ BEN ONU NASIL BAĞLATAYIM BÜGÜN BİR SERVİSE GİTTİM ORADAKİ USTA BANA BUNLARIN İKİSİNİ BAĞLAYAMAYIZ AYNI KOLONLARA KÜÇÜK BİR ANFİ AL DEDİ BAŞKA USTALARDA ROLE KOYARIZ BİRİ ÇALIŞTIĞINDA OTAMATİK DİĞERİ SUSAR DEDİ ÇIKIŞLARI YAKMAKTAN KORKUYORUM. TEŞEKKÜRLER......!
  • Küçük bir anfiyle olacağını sanmıyorum. En iyisi ilkini söktürüp yenisini taktırman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.