Merhaba, Arkadaşlar internetten indirdiğim bir filmin üzerinde windows movie makerde işlem yaptıktan sonra winanp veya media playerde oynatamıyorum, asıl amacım bu filmleri cd ye atıp normal vcd veya dvd oynatıcılarda oynatabilir şekle sokmak. iki gündür uğraşıyorum, piyasada o kadar çok konvetor filan varki kafam karmakarışık oldu, herşeyi çorba ettim...
Windows movi makerden çıkmış bir filmi vcd ile televizyonda seyredebileceğim hale nasıl getiririm. Bu işi bana sıfırdan basit anlaşılır bir dille anlatacak şahsa şimdiden minnetlerimi sunuyorum.
Not:Nero seçeneğini es geçin lütfen çünkü o çok yavaş kayıt yapıyor, ben 650 mb lık günde en az 20 film kaydetmeliyim.
ben o şekilde çok film kaydettim vcd için hepsini de nero da yaptım fakat bahsettiğim olay seneler önceydi şimdiki bilgisayarlar ve nero sürümleri oldukça hızlı acaba sizde başka bir sorun mu var
not: hangi converter kullanırsanız kullanın, nero bir videoyu vcd formatına çevirmek için belirli bir işlem yapıyor bu da zaman alıyor şimdiki vcd ler bir çok formatı desteklediği için bu gibi işlemlere gerek kalmayabiliyor oluşturulan dosyayı (örnek avi) cd içine atmak yeterli olabiliyor