Şimdi Ara

VDSL 400-500 Metreden Kaç Mbps Çeker?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar VDSL 2 profil 17-a 400 ile 500 metre uzaklıktaki aboneye kaç Mbps hız iletmektedir. Tabi Türk Telekom alt yapısı ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 metre olduğuna eminsen 100 mbite yakın alabilmen gerekiyor rahat . Google a VDSL2 profil 17a hız tablosu diye yazarsan grafiklerden görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrsmurfs -- 27 Şubat 2017; 20:21:57 >
  • Ben 550 metredeyim santrale 66 mbps max hız gösteriyor modem.

• ben 1km ötedeyim, 35 veya 24 mbps alabilirmiyim merak ediyorum. şu an adsl 14 mbps alıyorum.
  • 35Mbit alırsın. modem ara yüzüne bak eğer modülasyonun VDSL2 ise, maksimum erişilebilir hız kısmında görürsün.
  • Aslında emin değilim, Evim ile Vdsl Saha Santrali arasındaki bağlantı mesafesini sokağımın her iki yönünden çıkartarak hesapladım. Eğer kablolar bana gelene kadar çok aşırı dolanmamış ise mesafeler 340 İle 380 Metre arasında çıkıyor. Hadi 100 metrede kabloların dolanma payı olsa (yada daha mı çok olur bilemiyorum :()

Yorumunuz nedir?

• Ha bu arada şimdi diyeceksiniz ki modemin arayüzüne gir öğren :) Fakat bu durum biraz farklı. Ben internetimi 4 gün önce bağladım. Sokağıma kadar gelen iki santral varmış. Ben, benden 2,5 Km uzaklıktaki saha santraline bağlanır iken yapmış olduğum araştırmada Evime yukarıda ki resimde gösterdiğim mesafede Vdsl alt yapısını destekleyen saha santrali varmış. Bölge müdürlüğüne gittiğimde sağolsun arkadaşlar kırmayım dinlediler ve evime çok yakın olan bu santralin varlığını teyit ettiler. yine kaderin cilvesidir ki evimin sağında kalan ankastre kutusu benden çok uazaktaki saha santraline bağlı iken solumda bulunan ankastre Vdsl yakın olduğum saha santraline yakınmış. Sağolsunlar nakil konusundada arkadaşlar yardımcı olacaklarını beyan ettiler. Oyüzden alacağım hız konusunda tereddütlerim var. Yani malum müstakil evlerdeyim, ve kablolar hakikaten çok eski :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 mbps hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben direkt santralden bağlıymışım ve 350 metre varmis 40 mbit saglikli alabilirmisim 35 kullandim ttnettrn ve sorun yoktu 50 ye gectim bir ara ve cok sik kopma olustu 35 e sabitlettim hizi bilmiyorum belki alt yapidaki kablolarin durumuda bunda etkindir eger eski ise cok benim hizim o yuzden bu seviyelerde ama normalde 500 metre de 100 mbit verilebiliyor diye biliyorum teorik olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.