VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (199. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
5ghz modem alman lazım.
Kanal: 7
Kanal genişl: 40 yap dene
-
pek bir fark olmadı.
kablolu 55-60
wifi 30-35 hız alıyorum
15 gün sonra 50mbit olarak taahütümü verip gerekirse kablolu bağlantı veya modem değiştirme seçeneklerini düşüneceğim.
tekrar teşekkürler yardımlarınız için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 6 Mayıs 2023; 16:33:12 > -
bu şuan alınabilecek en yüksek hız bu hocam sendeki modemde sadece 2.4 var 5 yok.
-
uygun fiyatlı orta yollu bir 5ghz modem önerisinde bulunabilir misiniz hocam rica etsem?
bu konuda hiç bir bilgim yok en azından bir bilgim olsun fiyatlar hakkında.
-
şuajnki piyasayı ben de bilmiyorum ama broadcom işlemcili modemlerin daha stabil bir bağlantı sunduklarını biliyorum. bende modemde de 2.4 var sadece ev büyük olduğu için ve bahçede de çeksin diye eski modemin yanına mesh wifi aldım
-
Ben teşekkür ederim, yüksek hızda,düşük pingde, sorunusuz internet dilerim.
-
hocam şuan bin lira altına alınabilecek en iyi modemlerden biri şu
trendyol.com
Zyxel VMG3925-B10B DUAL-BAND KABLOSUZ AC/N VDSL2 DUAL WAN GIGABIT USB AĞ GE Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/zyxel/vmg3925-b10b-dual-band-kablosuz-ac-n-vdsl2-dual-wan-gigabit-usb-ag-ge-p-2378623?merchantId=614749&v=tek-ebat&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme -
-
kaç metre mesafe hocam hatta gürültü mü var
-
Telekom kutusuna 82 metre mesafede
-
-
Merhaba arkadaşlar hat değerlerim nasıl? iyileştirme yapmalımıyım? Gürültü marjını modemden 5 dB olarak seçtim. Ev tesisatını kaliteli bakıra çevirsem sanırım Sinyal zayıflama değerleri 30.4'den 27-28dB lere düşer diye tahmin ediyorum.
-
Kopma sorunu yaşamıyorsan böyle devam et . Tesisatı yenilemenin hat kalitesine faydası olur tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0 dB ye çeksemde kopma olmuyor maks hızı 51 e sabitlemişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci el öneriniz var mı hocam broadcom chipsetli olanlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 9 Mayıs 2023; 21:43:55 > -
-
-
Kaldırır.
-
öğrenmek için soruyorum, tablodan bunu anlamak için kriter değerler hangisi hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X