|
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (209. sayfa)
-
-
ZXHN H267A modem kullanıyorum, hat değerlerimi nasıl görebilirim?
-
Fiberde göremezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Santralden gelen ikili per kablo boştaki kabloya atandı ve sorunum çözüldü hızım şuan 65 mbps.
Değerler nasıl arkadaşlar?
Normalde sorunum yok ama lol oynarken rakiple karşılaştım mı ping artıyor birden. (Bilgisayar donanımıyla alakalı değil taşındıktan sonra oldu.)
-
Normal.
-
Teşekkürler.
-
İnternetim sürekli kopuyor. cözümünü bir türlü bulamadık maalesef. iç hat kabloları değiştiricem cat6 ile. hali hazırdaki kablolar 2008 den beri eskimiştir belki. TurkNet kullanıyorum.
-
kablonun yaşı değil kalitesi önemli, bakın benim binamdaki telefon hatları 1980'lerde yapılmış, o zamandan beri herhangi bir değiştirme olmadı. Ama tanıdık elektrikçi o kadar kaliteli bakır kablo kullanmış ki sıfır sorun 35-40 senelik kablolar ile 100 Mbit hız alıyorum
-
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏 -
tuknet 50 mbps dedi başka firma nasıl 100 mbps veriyor ?
-
Merhaba, altyapının uygunluğu ve port müsaitliğine göre en yüksek hızı size sunuyoruz. -
Arkadaşlar merhaba internetimin hızında bir problem yok .problem kablosuz bağlanan cihazlar ile kullandığım zaman ortaya çıkıyor . internet hızım kablolu bağlı olan masaüstü bilgisayarıma göre yarı yarıya düşmekte .
tarifem 75 megabit altyapım 63 MB
kablolu şekilde 60 megabit civarı alabiliyorum
kablosuz cihazlarında modemi ilk kurduğumda
android telefonda 2mbit , iphone da 5-8 mbit.
Kablosuz ayarlarından kanal 11 olarak seçince (iss söyledi) 25-30 mbit alıyorum. Daha fazlasını alamıyorum. Ne önerirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Modem marka model nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet istiyorduk nasip değilmiş veya turknet istemiyor diyelim.
-
Biz her zaman sizi aramızda görmek isteriz. -
Huawei hg658c v2 hocam.
Modem 2.4 ghz olduğundan düşük. Ayarlardan üst, 40 mhz, kanalı 7 veya otomatik yapın. 5ghz modeme geçerseniz biraz daha yüksek hız alabilirsiniz.
Wps, Qos, UpNp varsa kapatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 12 Ekim 2023; 20:30:25 >
-
Hayırlı olsun: ben de Netman kullandım stabil iss. Hat değerleri normal, snr 7 kopma falan yoksa böyle devam et. Sorun olursa hızı biraz düşürürsün, snr yi yükseltirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X