normalde 102.400’e sabitlemeleri gerekiyor 99 küsüre manuel mi sabitlemişler acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (211. sayfa)
-
-
benim yıllardır öyle, yapan arkadaş bana demişti ki 99999 ün üzerinde girdiğimde kabul etmiyor, ben de 99999 girdim dedi. Genelde buna yakın olan 99 binli hızlarda bağlanıyor hattım. Hiç 100 bini geçtiğini görmedim.
-
Teşekkürler hocam. 2.4ghz max bu civarlarda mı veriyor ? Limiti daha yüksek sanıyordum. Hat değerlerim hakkında ne dersiniz hocam ?
-
Hat değerlerin normal; snr sınırda tam hız verilmiş. 2.4 de 50-100 arası alınır. Modeme, test yaptığın cihaza göre değişir. 5ghz modemle kablosuzda daha yüksek hız alırsın.
-
hocam normalde 102400 olması gerekmiyor mu neden 99999 kbps olarak limitleniyor
-
iki ay önce turktelekomdan arandım hattınız güçlendirildi 100mbit gecebilirisiniz dendi
bende dun geciş yaptım ama max 82 mbit görebiliyorum 4440375 aradım teknik kısmı konuyu anlatım
bana max 80 görebilecegimi söylediler bende 2 ay önce arndıgımda hattımın 100 desteklediğini söylediler dedim,
hiç bir sey diyemedi suanda ancak 80 mbit görebilirsiniz dediler
benim degerlerim bu yukardaki gibi
-
dslam kilidi kaldırılırsa 90 mbps üstünü görürsünüz.
-
Bu kilidi kaldırmak için ne yapmam gerekli
telefonlamı faxlamı yada email atmam gerek cunku karsı taraftaki kişiye bir metin ezberletmişler kesinlikle derdini anlatamıyosunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki fotoyla birlikte destek kaydı açın online işlem merkezinden. Ds-lam kilidini kaldırsalar da snr 8 civarına düşebilir; 95 civarı olur ama bağlantınızda sorun yaşama ihtimali de olabilir kopma vs. Testte 82 çıkması normal 88*0.93=81,84
-
İşlemler kısmından bize ulasın kısmına sadece yazabildim
uygulama uzerinden resim atamadım
5 dk sonra sms geldi talebiniz tamamlanmıştır diye
ama ni degişikşik yok
Millenicom abonesi olarak tüm TT altyapısını kullanan 100 mbitlik VDSL tariferindeki upload 20 mbit e çıkmasına rağmen ben hala 8 mbit upload alıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 24 Ekim 2023; 1:7:34 > -
Modemi resetleyin, değişim yoksa bölge bölge olabilir. Siz yine de destek kaydı açın upload yükselmesi için.
-
Snr sınırda. Hız düşmesi belki kapasiteden olabilir.
-
Ne yapabilirim üstadım peki bu durumda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapılabilecek çok birşey yok gibi. Hizmet aldığın iss ye tekrar şikayetini yaz, incelesinler.
-
Arkadaşlar merhaba bulundugumuz mahalleye vdsl altyapısı kuruldu bugün geçiş yapmak için aradıgımda en fazla 35 mbps paket alabilecegim söylendi altyapı sorgulama sitelerinde en fazla alabilecegim hız 58 mbps görünmekte
Modem de ise atanabilir hız 118 mbps görünüyor adsl kullandıgımda modemin verdigi bilgi bire bir uyuşuyordu bu bilgilerin hangisi dogru acaba konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her1 -- 28 Ekim 2023; 22:40:21 >
-
75 mbps alırsın
-
ttnet temsilcisi neden yanlış bilgi verdi acaba online işlemlerden 75 mbps paketi sectigimde altyapı sorun çıkarırsa tekrar eski pakete dönebilirmiyim ikilemde kaldım bende
-
ilk paket'e geçersin de bazen sistem izin vermiyor üst paket'e geçmeye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 28 Ekim 2023; 22:47:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X