teşekkür ettim |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (210. sayfa)
-
-
arkadaşlar db değerlerim haftasonları biraz düşüyor sebebi yoğun kullanım olabilir mi?
-
Olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz ayarların çoğunu yaptım. Yalnızca QoS kapatmak için bgn yerine bg ye geçiş yapmam gerekiyor yoksa otomatik hep açık. Bg seçince de 40mhz ayarı gidiyor. Yapmalı mıyım ?
Bir de son olarak Üst dedipiniz hangi ayar acaba ? Bulamadım da. İngilizce ve ya türkçe ismini söyler misiniz ?
Edit: bg yapıp qos kapatınca speedtest 16 mbitlerde veriyor. Bgn 40mhz qos zorunlu açık olunca 30-36 mbit veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 17 Ekim 2023; 11:30:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 şekilde de dene. Hangisinde daha iyi hız alırsan öyle kullanın.
-
58 altyapıda 88 çok iyi. Modem Huawei almışsın galiba hayırlı olsun.
Çok sağolun sizin tavsiyeniz üzerine araştırmalarım sonucunda Vodafone H300s modem almaya karar verdim şimdilik çok memnunum tekrardan çok sağolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim değerler nasıl, sorgulamada max 83 Mbit diyor ama ben 99 Mbit alıyorum, Upload'ım da göz yaşartıcı kadar iyi
-
Muhteşem, ışıl ışıl parlıyor!
Bu hat zayıflaması sorunu nedeniyle hattını yenileyen varsa kaliteli bir Cat6 0.57 mm tek tel bakır kablo tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Aldığım kablo gri renkli çok telli çıktı hat zayıflaması daha da arttı. Yazık ya 23 awg bakır kablo diye satıyorlar birde. Kestim biçtim iade ettim başkasına da satamazlar artık onu.
Reçber, Ersan, İnca, Hkvision tam bakır kablolara bakabilirsin. Fiyatlar biraz yüksek. Reçber , Tamtel bakır tel. kab. var. Fiyat uygun ama 0.5 mm.
-
Hat zayıflamanız iyi düşük durumda cat6 mı yoksa standart telefon kablosu mu var iç hatta?
-
standart telefon kablosu. vdsl kutusu binamın önünde. muhtemelen o yüzden iyi
-
Bu değerler nasıldır biraz daha hız alır mıyım.
-
-
Normal; stabilse hiç kurcalamayın böyle devam edin.
2. neden büyük olasılıkla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X