Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: capicino Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.503
Cevap
51
Favori
197.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ettim

• arkadaşlar db değerlerim haftasonları biraz düşüyor sebebi yoğun kullanım olabilir mi?

• Olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz ayarların çoğunu yaptım. Yalnızca QoS kapatmak için bgn yerine bg ye geçiş yapmam gerekiyor yoksa otomatik hep açık. Bg seçince de 40mhz ayarı gidiyor. Yapmalı mıyım ?

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Bir de son olarak Üst dedipiniz hangi ayar acaba ? Bulamadım da. İngilizce ve ya türkçe ismini söyler misiniz ?

Edit: bg yapıp qos kapatınca speedtest 16 mbitlerde veriyor. Bgn 40mhz qos zorunlu açık olunca 30-36 mbit veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 17 Ekim 2023; 11:30:43 >

• torquehp kullanıcısına yanıt

2 şekilde de dene. Hangisinde daha iyi hız alırsan öyle kullanın.

• Benim hat kalitem nasıl sorgulama yaptığımda maksimum 58 mbps çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fuuby kullanıcısına yanıt

58 altyapıda 88 çok iyi. Modem Huawei almışsın galiba hayırlı olsun.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun sizin tavsiyeniz üzerine araştırmalarım sonucunda Vodafone H300s modem almaya karar verdim şimdilik çok memnunum tekrardan çok sağolun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fuuby kullanıcısına yanıt

• Benim değerler nasıl, sorgulamada max 83 Mbit diyor ama ben 99 Mbit alıyorum, Upload'ım da göz yaşartıcı kadar iyi VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Muhteşem, ışıl ışıl parlıyor! VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

• Bu hat zayıflaması sorunu nedeniyle hattını yenileyen varsa kaliteli bir Cat6 0.57 mm tek tel bakır kablo tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Aldığım kablo gri renkli çok telli çıktı hat zayıflaması daha da arttı. Yazık ya 23 awg bakır kablo diye satıyorlar birde. Kestim biçtim iade ettim başkasına da satamazlar artık onu.

• Reçber, Ersan, İnca, Hkvision tam bakır kablolara bakabilirsin. Fiyatlar biraz yüksek. Reçber , Tamtel bakır tel. kab. var. Fiyat uygun ama 0.5 mm.

• VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • atesm18 kullanıcısına yanıt

Hat zayıflamanız iyi düşük durumda cat6 mı yoksa standart telefon kablosu mu var iç hatta?

• RElS kullanıcısına yanıt

standart telefon kablosu. vdsl kutusu binamın önünde. muhtemelen o yüzden iyi

• VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Bu değerler nasıldır biraz daha hız alır mıyım.

• Arkadaşlar merhaba. Bir konuda sizlerin fikirlerini isteyeceğim. Eskiden evde 75 mbps internet hızını alabiliyordum. Zamanla bu hızı alamamaya başladım ve internet bağlantım sürekli kesiliyordu. (Snr margin değeri 7-8 arasındaydı.) İss'nin tavsiyesi üzerine alabildiğim hızı 50 mbps ye sabitledik. Bu durumun iki sebebi olabileceğini düşündüm. 1-) oturduğum evin eski olması +20 yıllık. 2-) çevremde çok fazla yeni inşaat yapılması ve bu kişilerinde interneti yoğun şekilde kullanması. Durum düşündüğüm bu sebeplerden mi kaynaklıdır yoksa farklı bir durum olabilir mi ve bu konuda ne yapabilirim siz sevgili dostlarımın fikirlerini merak ediyorum. Yazıya modemden aldığım son hız bilgilerini de ekliyorum. Teşekkür ederim.

• erdem3113 kullanıcısına yanıt

Normal; stabilse hiç kurcalamayın böyle devam edin.

• Hachaichi H kullanıcısına yanıt

2. neden büyük olasılıkla.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.