çok teşekkürler online işlemleden 75 mbps paketi seçtim şimdilik sorun yok |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (212. sayfa)
-
-
rica ederim 100 /20 olursa sıkıntı olur upload 20 mbps olursa indirme hızı düşer.
-
Arkadaşlar oturduğum binada vodafone fiber altyapısı var ve 100 mbps lik tarifeye geçmek istiyorum. önerir misiniz ve bu tarifade upload hızı nedir ?
-
Sayın hocam mümkünse şu yaşadığım problem hakkında yorumunuzu alabilir miyim ?
https://forum.donanimhaber.com/eski-iss-de-her-siteye-girebiliyordum-yeni-iss-de-giremiyorum-yardim--156997259
-
merhaba 1 ay öncesine kadar 100mb hızın 75 ini falan çok rahat kullanıyordum ama bir aydır bu hız çok düştü ve inanılmaz dalgalanma oluyor. hat zayıflamam kaçtı hatırlamıyorum ama şuan 27 lerde. Sorrun bende sanıyordum ama aynı santrale bağlı arkadaşımdada benzer sorunlar oluştu. İkimizde Turknet kullanıyoruz ama telekom altyapı sahibi bu sorunu Turknet i değiştirmeden çözmek mümkün mü?
-
1)Arkadaşınız da Türknet mi kullanıyor.
2) Farklı iss ye geçip denemeniz lazım. Altyapı mı Türknet kaynaklı mı diye. Tabii ki sorunun çözüleceğinin garantisi yok.
3) Türknet'i değiştimek istemiyorsanız, adresinizi değiştirip farklı santralden hizmet alarak da deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet oda Turknet kullanıyor. Açıkcası aklıma şu geldi Turknette bir kişi dolaplarda 2 farklı panel olduğunu yüksek hızlı panelden düşük hızlı panele geçirilmiş olabileceğimi söyledi ki çok muhtemel. Fakat aynı anda hem ben hem arkadaşımda bu sorun olunca Telekom un kendi müşterisine ayırmasından ziyade Turknet anlaşmasını mı değiştirdi diye düşünmeye başladım. Adres değiştirme dediğiniz nasıl oluyor? Farklı eve taşınmak değildir diye umuyorum :D
-
Merhaba, yaşadığınız sorunla ilgili online işlem merkezinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz kaydınızı işleme alarak gerekli kontrolleri tamamlayacaktır. -
Kısa süreli nakil, deneme amaçlı.
Belki bulunduğunuz bölgede kapasite yetmiyor olabilir.Kullanıcı sayısı artınca.
Yalnız hat zayıflamanız fazla gözüküyor. Snr değerleriniz nasıl?
Çok şıklı soru gibi cevabı bulmak zor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hattın bu hızı kaldırmıyor gözüküyor; hızını 24 e sabitlet. Kopma veya donma olması normal .Altyapı sorgulama da kaç çıkıyor Göknet'te
-
vdsl 102 fttx 102 uzaklık 39 ikisindede. Turknetteki bir çalışan sabitleme yok bizde isterseniz paket düşürelim dedi, saçma geldi ama düşürtmedim tabi.
-
Sizlik bir durum yok; resti çekin. Sorunu çözmüyorlarsa farklı arayışlara girmek en mantıklısı; harcadığınız zamana ve paraya yazık. Ayrıca ne paketi; hız olmasın. Paket maket derken.
-
maksimum hızda hizmet veriyoruz mantıkları var ya bi 35 lik paket varmış birde 100 lük, ben 50 ye sabitleyin dedim yapamayız istiyorsanız paket düşürelim dedi hız sabitlemiyormuş :) şaka gibi ama bunu dediler.
-
Ne şakası hocam gerçek; düşürmek yerine 100 e çıkarıp hız profilini yeniden güncellesinler bakalım değişim oluyor mu?
Türknet'te paket var mı? Tek paket 100 e kadar değil mi?
O zaman faturaları da düşürsünler.
-
Millenicom a başvurdum akşam son Bi akış açarım düzelmezse veririm evrağı olay kapanır. Teşekkürler bilgileriniz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Sehr gut.
-
aradım turk telekomdan ekip geldi
gelen kişi konudan anlayan bir kişiydi, hızımı max 92 çıkartılar bazen 90 düşüyor,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X