Sizde de hat zayıflaması var. Bu kadar kısa mesafede değerler normal değil. Güldürennet sorgu fotosunu atar mısınız. Kapasite sorunu yüzünden de hız düşmesi olabilir. |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (214. sayfa)
-
-
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? -
Burada. Şu anda da 23 alıyorum.
-
Sizin upload snr düşük; hat zayıflaması yüksek. Belki port bazlı olabilir. Tesisatınızı kontrol edin hala aynı hat değerleri varsa; 300 TL verip baktıracaksınız gibi. Sizden kaynaklanmıyorsa alınmıyor diye biliyorum.
-
hocam benim hat değerleri nasıl ?
-
Vdsl geçmişimize sünger çekip; fiber hayatımıza 0 dan başlamak en doğru karar olabilir.
-
Hocam dün gece gine vdsl ile devam ettim pubg mobile için fiber çektirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm hatları nerden sorguluyorsunuz ? Bu sorgulama erkanına ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne varsa vdsl de var, bakır deyip geçmemek lazım.
Kilosu ne kadar biliyor musun hocam.?
Güldürennet; Telekom altyapı bilgisi için.
dün gelen ekipleri çektiği kablo baştan aşağı hasarlı çıktı.
-
Bakırdan şaşmayalım; bakırsız kalmayalım. Vdsl'de bina içi kabloda sorun mu var? Kendin bile yenilersin. Fiber öyle mi? Değil; bekle ki ekipler gelsin yenilesin. Ucuna yani ucuna konnektör bile çakamıyorsun. İyi ki fiberim yok; vdsl im var.
-
Benim hattımı 35 mbit'e fiksledi bu telekom. Normalde kaç alabilirim bilgisi olan var mı?
-
40-45 gibi. Hız yükselince snr düşeceğinden sorun olabilir.
Altyapı sorgu değeri daha mı yüksek çıkıyor?
eyvallah o zaman zorlamayım daha.. altyapı sorgulamadım muhtmelen öyledir
-
Aynen.
Aynı sıkıntı bendede var cözdünmü sorunu acaba?
Nedir durumlar?
-
rahatlıkla 100 mbps alabilirsiniz.
-
Hat değerlerim bu 56mbit dolaptan ev kapısına kadar geldiği söyleniyor ancak dairede degerlerım 20-25 mbit arasında
Vodafone net kullanıcısıyım. Vodafone gelip olctu kayıp yok dedi tekrardan çektirdim. TTnet bende değerlerde sorun yok diyor arada ben magdur oluyorum.
Son kalan modemi vodafone net verdi onun yerine başka modemle değiştirmek kaldı.
Paramızla rezil oluyoruz. Sizce değerler nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X