Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.497
Cevap
52
Favori
196.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tecrübe etmeden bilemiyoruz ne yazık ki, teori ile pratik birbirini tutmayabiliyor. Geçmiş olsun.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz sanırım technopattada bu konuyu açmıştınız ben demiştim size 88/8 atamışlar hat değerlerine göre 100 mbps alamazsınız demiştim ama hızını 75/15 olarak ayarlatırsan upload 15 olur demiştim.

• Doğru :)

• arkadaşlar merhaba vdslde upload yaparken aşırı ping giriyor normal mi? diğer evde kablonet kullanıyorum upload yapsam da iki haneli pinglerde gezinirdi genelde.

comnet vdsldeyim upload yapamıyorum internet kullanılmaz hale gelecek diye dört haneli pinglere çıkıyor çünkü

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • hocam benim hat değerlerini de yorumlayabilir misin? 35mbps pakete geçsem kurtarır mı acaba. 24 vdsl paketinde upload sınırı sinirimi bozuyor. 35 de 12ye geçiriyorlarmış

• Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

Snr sınırda, hat zayıflaması var. Siz tesisatı kontrol edin. Hat değerleri iyileşince upload da yükselebilir.

• teşekkürler bu güldürennet linki patlamış hocam altyapı sorgulama için benzer bir site var mı santral mesafesini falan gösteren.

ev müstakil bizden önce oturan adam 100 metre uzakta bi yere kablo çekmiş. oradan geliyor vdsl2 kabloyu falan değiştireceğim bakalım

• Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

Balon mu bu hocam patlasın? VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] Websitesi güncelleniyor. Göknet'ten yapabilirsiniz.

• Bu hat değerleri için durum nedir acaba bilgili bir arkadaş yorum ypaabilir mi

• corsairms kullanıcısına yanıt

Sizde de benzer durum var; hat zayıflaması daha da yüksek. Sizde tesisata bir göz atın.

• teşekkürler hocam.

• Hocam benim de hat değerleri bu şekilde zayıflama bariz ortada Cat6 ile bağlantı sağlıyorum 150metre gibi bir mesafeden evin içinde rj11 için yaptığım ek yak konnektör ile yaptım açıkta kablo yok ne onerirsiniz?

Paketim 50mbs down , 8mbs upload.
    Bana yansıyan 20mbs down 0.50 upload
    Teşekkür ederim..[
    simage]
    https://cdn.r10.net/editor/117719/773802269.png[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolven37 -- 16 Haziran 2024; 9:53:31 >
  • wolven37 W kullanıcısına yanıt

150 metre hat zayıflaması fazla.

Eksiz cat6 ya Rj11 çakıp deneyin.

Yakla bağlarken kabloyu soymadan tam dibine kadar ittirip tekrar çakın.

Ek yaptığınız kablonun ucuna tekrar Rj11 çakın.

Ankastre kutusu varsa kablonuzu kontrol edin gevşeklik, korozyon, temassızlık var mı diye?

Adaptör arızalı olabilir; farklı adaptörle deneyin.

İmkanınız varsa farklı modemle deneyin.

Değişim yoksa servis sağlayıcınıza destek kaydı açın.

• Teşekkürler hocam deneyeceğim.

• @Lady-Of-Ice

Rica etsem bende bir yorum alabilirmiyim ?

• stEelFoot kullanıcısına yanıt

Normal; almanız gerekem hızı alıyorsunuz, böyle devam edin. 50 tarife galiba.

• Evet 50 tarife aslında ben hiç güvenmezdim tesisata ama hat zayıflaması güç gibi değerler normal demek ki

• İyi forumlar herkese benim değerler nasıl arkadaşlar yorum yapma imkianınız var mı kopma sorunu yüzünden hızımı 35 mbps e düşürdüler sanırım ama ve birde mesela neden alım gücü bi değerlerim gözükmüyor..

Direkten eve gelen siyah telefon kablosundan sonra modeme kadar da gri telefon kablosu bağladım

En Yüksek 81.804 Mbps 'e kadar

Teknoloji: VDSL2

Boş port: MEVCUT

Santral mesafesi: 170 METRE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcin35 -- 21 Haziran 2024; 14:56:6 >

• elcin35 E kullanıcısına yanıt

35 için normal. Yazılımsal olabilir; hatalı gösteriyordur.

Üsteki kısımda gösterdiği değer doğru gibi.

• yok normalde iss den aldığım hız 100 mbps sonra kopma olur diye 50 mbps sabitlediler dünde snr düşük diye otomatikman 35 mbps düşmüşmüş. Bu modemlerin güncellemeleri felan otomatik oluyormuş sanırım öyle okudum ama kopma sorunu felan çok oluyor maalesef sorunu çözemedim bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcin35 -- 22 Haziran 2024; 22:15:7 >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.