Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.497
Cevap
52
Favori
196.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Top çevirme seansları; dönüyoruz.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

• Bilgi sahibi arkadaşlar değerleri yorumlarsa sevinirim.

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HolyShop kullanıcısına yanıt

Normal; hattın desteklediği hızı alıyorsunuz.

• VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

merhabalar, upload ile ilgili problem yaşıyorum. türktelekomdayken 12mbit uploada kadar destekliyordu. comnete geçtiğimden beri upload bu değerlerde. değerleri yorumlayabilirseniz sevinirim.

• ardack kullanıcısına yanıt

Siz misiniz comnet'e geçen diyip portunuzu değiştirmişler sanki :) Başka bir konuda sizin hat değerlerinize yorum yapıp sorunun altyapı ile ilgili olduğunu belirtmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 22 Temmuz 2024; 8:27:37 >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Hocam portu degistirdiklerini nasil anlariz yontemi var midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayır, bu abone tarafından belirlenecek bir işlem değil. Operatörünüze arıza kaydı bırakın.

Hocam lanet operator ariza kaydı açmıyor, hatti 88 mbite sabitleyebiliriz diyorlar. O sekilde bir cozum sunuyorlar sizce denemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 22 Temmuz 2024; 9:8:47 >
  • Comnet'ten baya şikayet var.

Siz TT abonesi iken paketiniz ve şu andaki paketiniz nedir?

TT abonesiyken 50mbit paketteydim şu an comnette 100mbit pakete geçtim hocam.

Sorgulamalarda çıkan altyapı desteğiniz kaç mbps peki? Hattınızın hız profilini 50 Mbps olarak değiştirmelerini teklif edin.

Sorgulamada 71mbit çıkıyor hocam. Comnet ile görüştüm. Beni teknik bilgisi olan birisine bağladılar. 35 mbit paket ile değişiklik yaparsam muhtemelen sorunun çözüleceğini söyledi beyefendi. Bende 35 lik pakete geçiş yaptım ve sorunum çözüldü. Benim gibi problemi olanlar paket değişikliği denesin. Zaten telefonda konuşurken her saniye 3,5 attım aboneliğimi iptal ederler mi diye :D. 35 mbps'ye de razıyım. Forumdaki arkadaşlara önerebileceğim tek şey şu comnetin saçma referans konusuna kanıpta comnete geçmesinler. Sağlayıcı kullanıcısına hiç bir şekilde destek sağlamıyor aman diyim uzak durun bunlardan. Yeni hat değerlerimide aşşağıda paylaşıyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 22 Temmuz 2024; 11:32:52 >

Sorununuzun çözülmesine sevindim ancak yine de upload tarafında bir problem var gibi. Bunun altyapınızla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ne demişler çalışıyorsa kurcalama :)

Comnet'e gelirsek güncel fiyatla TT'nin 100 Mbps için istediği port ücreti 142,93 ₺ olmuş iken, bunun üzerine transmisyon ücretleri ekleniyorken yıllık ödeme ile aylık 199 ₺ gibi bir fiyata internet satılması biraz tuhaf. Bu ücretlere daha kar marjı, elemanı, ıvırı zıvırı bile dahil değil. Firmayı hiç deneyimlemedim o yüzden hizmeti hakkında yorum yapamayacağım ancak forumdaki yorumlar pek iç açıcı değil. Bu fiyatlara hizmet vermek için kaynak internete para ödememesi gerek, sanırım o kaynak internet havuzunu da sahibi oldukları datacenter'dan hallediyorlar. Öyle bile olsa yine de kazanç olarak çok zayıf.

• Kac mbps alabilirim 50 mbps altyapım destekliyormu ?

• Destekler. Güldürennet sorguda kaç çıkıyor?

• Ttkom 16 Mbps den Comnet 35 Mbps hızına geçtim. Paket yükseltmeme rağmen hız testi yaptığımda ortalama 12 Mbps download görünüyor. Modem arayüzünde görünen mevcut veri oranından daha düşük hızlar alıyorum ve arada kesinti oluyor modemi kapatıp açınca düzeliyor. Rica etsem hat değerlerimi yorumlayabilir misiniz?

• BerkeKoc B kullanıcısına yanıt

Snr ve hat zayıflaması sorunlu.

Farklı modemle deneme imkanı varsa deneyin.

Modemi farklı adaptörle deneyin.

Kablo ucu jakları yenileyin.

Ek yeri varsa yakla yenileyin.

Bina içi kutudan kabloya bakın yerinden oynama ya da kablo ucu korozyon var mı diye.

Belki hat bu hızı kaldırmıyorda olabilir; hız düşürmek gerekebilir.

Güldürennet altyapı sorguda kaç çıkıyor?

Bunlarda sorun yoksa; destek kaydı açın.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Altyapı sorgulama sitelerinde görünmüyor altyapım. 16 Mbps kullandığımda bu sorunları yaşamıyordum. Dediğiniz gibi büyük ihtimal hat bu hızı kaldırmıyordur. Destek kaydı açtım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Ben tşk. ederim.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

16 mbps kullanırken muhtemelen adsl kullanıyordunuz. Comnet adsl hizmeti vermiyor, umarım anlaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.