Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.497
Cevap
52
Favori
196.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

peşin ödeme çok tehlikeli,tamamen ipleri iss'lerin eline vermiş oluyorsunuz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Neden reklam yapayım ki. Ben adsl den vdsle geçişin olmadığını bilmiyordum veyahut birileri bu işi yokuşa sürüyor. Pananet sürem bitti, onu da ön ödemeli kullanıyordum 85 TL den 16 Mbps ti. En son fiyatını hatırlamıyorum lakin, Şuan 340 TL istiyor. Bu ay bittiği için en mantıklı comnetti ona geçtim. Comnetin mobil uygulaması vs var. Çok daha profesyonel bir firma buna eminim. Altyapım vdsl destekliyor dediğim gibi

Şuana kadar turkneti, poyrazwifi, pananet, comnet diye gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

Yok hocam, bence gayet güzel bir hizmet. Türk Telekom taahhüt yapıyor ilk 3 ay 320 TL diğer 12 ay 580 TL diyo mesela

Comnette istersen aylık öde o zaman misal 400 TL

Senelik ödersen 200 tl ye geliyor. Her firmanın kendi stratejisi var ve bu rekabet ortamı güzel bir şey bize yarıyor

• Ben şeyi anlamadım; adsl hizmeti vermiyorken nasıl sizden ödemeyi tahsil ettiler? O zaman dönüşüm işlemi için talepte bulunsalarmış. Bizim adımıza geçiş işlemini yürütecek olan sonuçta yeni firma.

Burası da ayrı profesyonellik. VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

Pananet geçişi onaylayıp aboneliği sonlandırırsa; Comnet'te adsl hizmeti veremiyoruz yapacağımız birşey yok derse, o zaman durum sıkıntılı. Sıkıntı büyük; 600 TL'ye patlar.

600 TL güzel para.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

Pananet'in gözünü seveyim vatandaşın hep yanında; diğerlerini de unutmayalım, Gigaspeed, Netman, Poyraznet, ping de üstüne tanımam Fixnet.

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Başvuru yaparken seçtiğin paketin parasını ödüyorsun. İptal edersen parayı iade ediyorlar. En kötü ihtimalle yeni abonelik (600 TL) yaptıracağım öyle olduğu zaman da aylık 250 TL ye gelecek, yine hiç yoktan iyidir. Yarın pananet bu işi çözecek çözmesi lazım. Hızımı yükseltin diyorum kem küm ediyorlar. Hızımı zaten 35 Mbps yapsa vdsl oluyor hizmet. Altyapı 81 Mbps destekliyor.

• byAndroid kullanıcısına yanıt

Sistem üzerinde modemin santral ile bulusması adsl gözüküyorsa ve geçmek istediğiniz işletmecinin adsl hizmeti yok ise bu durumda böyle bir hata olusur mu inanın bilmiyorum. En doğrusu, sizin modem geldiğinde anlaşılır olacaktır. Ne zaman geliyor hocam? Geldiğinde bizleri de bilgilendirirsiniz. Lakin bu modem mevzusundan dolayı mıdır bilmiyorum. Bir de şu var bazen vdsl i aktif etmek için fiziksel müdahale gerekiyor saha dolabından. Acaba öyle bir durum mu diyeceğim ona da çok ihtimal vermiyorum. En iyisi modem gelince bir denemek hocam. Adsl modunuzu vdsl olarak değiştirirsiniz mevcut işletmeciden ve durum anlasılmıs olur en net hali ile.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Mevcut firma port olmadığı için hata veriyor, değiştiremiyorum diyor. Bende şu soruyu soruyorum kendilerine aynı port üzerinden vdsl hizmeti almayacak mıyım? Başka port ile ne alakası var diyorum? Kem küm ediyor yine, onun dışında sorgulama yaptığımda hem adsl hemde vdsl boş portta görünüyor zaten. Bana kalırsa pananetin sisteminde bir sorun var. Çünkü ben hızımı yükseltin dedim, Yükseltmediler yükseltmiş olsalardı zaten otomatik vdsl olmuş olacaktım. Modem eski orası da ayrı bir konu ama sonuçta modemi görmüyor veya tanımıyor sistem diye düşünüyorum

Şu an paket hızınız kaç hocam?

Bir de şuradan kontrol ettiğinizde kaç gösteriyor?

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/

16 Mbps adsl kullanıyorum.

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Altyapınız iyi gözüküyor, vdsl modeminiz ile rahatlıkla kullanırsınız umarım.

Umarım hocam, bugün comnet ve pananet arası mekik dokudum. Artık telefonda görüşmekten yoruldum. İki tarafta çözüm yolu üretmiyor adam akıllı. Birisi diyor bir kaç gün bekleyelim tekrar bakalım boş port olur diyor, birisi bu şekilde işlem yapamıyoruz yeni abonelik yapalım istersenize getiriyor lafı. İşi çözünce bilgilendirecegim.

Tamamdır hocam, inşallah en kısa sürede çözülür.

Boş port adsl olarak vardır, Vdsl portları ayrı. Aynı kablo ile hizmet alacaksın ancak saha dolabından portun değişecek vdsl için.

Comnet adsl hizmeti sunmuyor. Dedikleri gibi geçiş yapmak için öncelikle vdsl aboneliğiniz olması gerekiyor.

Pananet'in dediği doğru, geçiş için bir engel yok. Ancak comnet tarafında verilen hizmetler arasında adsl yok. En düşük 35 mbps vdsl veriyorlar. Muhtemelen kötü altyapı arızaları ile uğraşmak istemedikleri için. Burada sorgulanması gereken geçiş yaparken verdiğiniz hizmet numarasının hizmet tipinin adsl olarak görülüp işleme devam etmemesi ve ücret tahsilatı yapılmaması gerekirdi.

1. Gerçekten vdsl port yoksa mevcut hizmetinizi vdsl'e geçirme ve oradan comnet'e taşıma şansınız yok.
    2. Ödemenizi iade ediyorlarsa comnet'ten paranızı geri alın.
    3. İade etmiyorlarsa kurulum+aktivasyon ücretini de ödeyip yeni abonelik alın. Ancak burada şöyle bir sıkıntı var yine. Gerçekten vdsl port yoksa comnet'te size abonelik tahsis edemeyecek :) Bu şekilde ilerlemekte ayrı bir risk.

Size tavsiyem şu anda comnet'ten iade talep edin. Ara ara mevcut firmanıza vdsl'e geçiş talebi iletin.

• Bugün yeni bir şok ile karşılaştım.

TTKOM 35mbit'e kadar internet kullanıyorum ama hat zayıflamasından dolayı 18mbit alıyorum.

Bugün TTKOM'u aradım...

Hız düşürmesi istedim. "Cayma Bedeli" çıkardı.

Ağzıma kadar geldi ama sövmedim.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Aboneliğiniz 35 mbps olarak başladı ise alt pakete düşemezsiniz. Düşürmek isterseniz cayma bedeli çıkar. Bu doğru.

Ancak arızadan dolayı paketiniz değişmeden tanımsal olarak hız düşürülmesinde cayma bedeli çıkmaz. Yani hala 35 mbps paket ücreti ödersiniz ama 18 mbps kullanabilirsiniz.

Bence müşteri hizmetleri olayı anlamamış.

• VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Değerleri yorumlayabilir misiniz? Bana kötü gibi geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forgottenh F kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Upload tarafı bozuk.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Hocam çok güzel anlatmışsın. İnternet üzerinden bir kaç site üzerinden sorgulama yaptım. Vdsl port görünüyor. Comnette bunu doğruladı, Türk Telekom ile de görüştüm onlarda port olduğunu söyledi. Her ne hikmetse pananet portun olmadığını söylüyor. Şuan zaten pananette 10 günlük İnternetim kaldı, ödeme yapmayacağım daha fazla 16 Mbps İnternet 340 TL. O yüzden kampanya varken comnete geçmek istemiştim ve hızım üst düzey artacak (altyapı 81 Mbps destekliyor). Dediğiniz gibi port yoksa zaten sıkıntı elimde olan portu da kaybetmek istemem. Lakin eski adresimde vdsl port görünmüyor ve pananet sitesinde eski adresim görünüyor acaba sistem o yüzden mi hata veriyor anlamadım ki. Şuan yeni adresimde birkaç aydır oturuyorum ve hız talebinde bulunmamistim. 16 Mbps kullanmaya devam etmiştim. Gerçekten garip bir durum, pananet işi çözmüyor. Comnetin de dediğiniz gibi adsl hizmeti yok geçiş yapamıyor galiba

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.