Şimdi Ara

VDSL İNTERNET İÇİN SİSTEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar sayın DonanımHaber halkı,

TurkNet firmasının 40 mbps'e varan hızda internetine geçtim, 1-2 güne interneti bağlamaya gelirler.

VDSL destekleyen, tercihen Dual Band (5 GHz) destekleyen bir modem çözümü arıyorum.
    Keenetic Extra DSL çok tavsiye ediliyor, şu an en ideal bu modeli görüyorum.

Fakat, şöyle bir sorum da olacak,
    Daha düşük bir modem+router (veya repeater) gibi çözümlere de gidilebilir mi sizce?

Bağlanacak en uzak cihaz akıllı TV'm olacak ve arada 1-2 duvar ve 10-15 metre mesafe olacak.
    Bunun dışında 1 masaüstü PC (ethernet), 4-5 adet akıllı telefon bağlanacak.

Sizlerden ricam, internetten en verimli şekilde faydalanabileceğim bir sistem oluşturmamda yardımcı olmanız, önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

• up
  • yok mu tavsiyesi olan?
  • +++

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Araştırıp sonunda aldığım ve oldukça memnun olduğum Zyxel VMG-3625-T20A modemi sana da tavsiye edebilirim. Yaklaşık 15 mt mesafe ve arada 2 duvar oldukça ciddi bir mesafe. Çünkü havadaki sinyali bozacak bin bir türlü etken olabiliyor. Ben bu modemi yaklaşık 140 metrekare evimde kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım ancak 5ghz'de kapsama alanı daha kısa olacağı için belki repeater ile desteklemen gerekebilir. İlk aşamada modemi alıp denemeni tavsiye ederim. Sonraki aşamaya gerek kalmayabilir.

Modem :

Repeater :
    www.hepsiburada.com
    ZyXEL WRE6602 Wireless Dual Band AC1200 Menzil Genişletici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-wre6602-wireless-dual-band-ac1200-menzil-genisletici-p-HBV00000NLP73

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yayla için VDSL modem tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.