Şimdi Ara

VDSL modem almak fark yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Türk Net'den internet hizmeti alıyorum. Mevcut durumda ADSL modem ve 8 Mbps hız alıyorum. Bulunduğum lokasyonda VDSL alt yapısı mevcut ve port var. VDSL modem almam ve VDSL pakete başvurmam hızımı değiştirir mi? Endişeli olduğum durum mevcut paketimin 16 Mbps olması. VDSL pakete ve modeme geçtikten sonra hızım sabit mi kalır?VDSL modem almak fark yaratır mı?

• Vdsl , adsl den daha iyidir hız ve kalite olarak farkı göreceksin bence vdsl ye geçmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiş yapmayı düşünüyorum elbette, lakin 8 mbps vermeleri endiselerimi arttiriyor. Farkli issler ve Turk netin altyapisini sorguladigimda 65/50 mbps degerlerini görüyorum.
  • Hat degerleriniz nedir

• Echonight83 kullanıcısına yanıt
    VDSL modem almak fark yaratır mı?
  • ManiCully kullanıcısına yanıt
    Sanirim Yapa dasiniz

Evet. Santral uzakligim 1847 metre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi an once yapadan vae ye gecin hocam hazir portunuz varken baska issden vdsl hizmet almanizi oneririm

Dediginiz seyi yapmak nasil mümkündür? Detaylandirirsaniz cok sevinirim
    Mileni comdan alt yapi sorgulama yapinca alabilceginiz hiz kac cikiyor hocam

65 mbps cikiyor millenicom'da -Turk Telekom- altyapisindan. Turk nette ise maksimum 50 mbps diyor.
    Bence portunuz bosa cikmadan bi an once mileniyle gorusup turknetten cikin hocam bende yapadaydim portum gitti vdsl 2 var mahallede ama port olmadigi icin kullanamiyom

Önce vdsl modem alip vdsl paketine gececegim. Hiz degismezse, internet servis saglayicisini degistiririm. Tesekkürler.
    Valla portunuz bosa cikmadan acele edin derim

• Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    (Güncelleme)
    Modemi bugün itibariyle almış ve kurulumunu yapmış bulunmaktayım. Lakin Türk Net hala adsl bir modem kullandığım konusunda ısrarcı. Internet paketini adsl'den vdsl'ye değiştirmek ise mümkün değil.
    VDSL modem almak fark yaratır mı?VDSL modem almak fark yaratır mı?

Hocam yapa nedir ben de turknet vdsl ye geçmek istiyorum. 35 destekliyor dedi müşteri temsilcisi boş port varmış .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.