Şimdi Ara

VDSL MODEM ÖNERİLERİNİZ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde 8 kişi ADSL ile bağlantı sağlıyoruz. Hız çok yetersiz geliyor. Ping bazen 500'leri görüyor. Türk Telekom Hipernet 35 mb VDSL'e geçmeye karar verdim. 8 kişinin bağlanacağını hesaba katarak sizce hangi marka modem almalıyım arkadaşlar ?
    Türk telekomun sattığı VDSL modemler iş görür mü? Acil yardım. Teşekkürler.

• Asus Dsl N16 modelini kullanmaktayım şimdiye kadar kullandığım modellerden çok daha kaliteli digerlerinde sürekli kopma varken bu model çok stabil sorunsuz kullanmaktayım eksi tarafı nedir kablosuz sinyal gücü biraz zayıf ama stabil olması hız düşmesi kopmalar olmaması kablosuz sinyal gücü biraz zayıf olmasını önemsemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus N17U al geç

8 kişiye 35 mbit yetmeyebilir sözleşmen yoksa turknete millinicoma felan geç 100 mbit 85-100 tl
  • 5ghz destekli bir model al bence
    Çok kişi bağlanacaksanız
    Ayrıca mu-mimo olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keenetic Extra DSL Modeline bakmani öneririm.

• Elinizdeki modemden neden memnun değilsiniz? Şuan kullandığınız modem nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi modemi de alsan ping de genel olarak sıkıntı yaşarsın upload kısıtlı olduğu için darboğaz oluyor

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Elimdeki modem Airties Air5343 diye bir mdoel. ADSL altyapısı 16 mb paketi kullanıyordum şimdiye kadar. Şimdi oturduğum bölgeye VDSL geldi nihayet. Sorduğumda VDSL uyumlu bir modem olması gerektiğini söylediler.
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Peki öneriniz nedir? Türkiye şartlarında internetin durumu bu:)
  • Asus dsl n16p öneririm. Sinyal gücü iyi bence. Mobil uygulamasından kontrolü kolay. Ama 3 kere kopma yaşadım kapatıp açınca düzeldi.

• bdrhn34 B kullanıcısına yanıt
    İdare edip wifi 6 destekleyen modemlerin çıkmasını veya ucuzlamasini beklemeni tavsiye ederim sanırım en mantıklısı bu olacaktır Orta kalite modemlerin hepsi aşağı yukarı ayni pahalısina da gerek yok çünkü wifi 6 çıktı

• bdrhn34 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. el ucuz vdsl bir modem bulmanı tavsiye ederim. Sıfırı için kur degerleri düşmese bile en kötü yeni teknoloji bir ürün alırsın biraz beklersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 24 Ocak 2020; 14:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

En iyi modemi de alsan ping de genel olarak sıkıntı yaşarsın upload kısıtlı olduğu için darboğaz oluyor
    Qos açınca sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bdrhn34

https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr400-1200mbps-gigabit-vdsl-adsl2-modem-router-dual-band-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-usb-port-beamforming-teknolojisi-tether-mobil-uygulama-destegi-p-HBV0000024HUX?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQiApaXxBRDNARIsAGFdaB9edpxfvA49UrIAz5sQvOEN075clG9BunBGN_oPGoPbJuG46e_s4U8aAkHaEALw_wcB şu modemi düşünüyorum arkadaşlar? Nasıl sizce, çok kişi bağlantısında iş görür mü?
    Sahibinden de temiz vr600 al daha iyi. Verdiğin linkte 500 küsür vereceğin modeme sahibinden de 200 civarına satılıyor.

sahibinden.com
    TP_lınk archer VR400 - VDSL Modem ilanları uygun fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 783134978
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-tp_link-archer-vr400-783134978/detay

• Tp-link Td-W9970 Vdsl2 Modem Router 4 Port Fiber Modem 300 Mbps kullanıyorum gayet memnunum
  • Daax kullanıcısına yanıt
    Merhaba Daax,
    VDSL2 modern alacağım.
    Yeni hat bağlattık. VDSL bağladılar. YANLIZ telekom altyapı çalışması yapıyor. Sordum fiber ihtimali yüksek dedi çalışanlar. Eğer binaya fiber gelirse fiber için başka modern mi alacağım yoksa VDSL2 destekli modemi kullanır mıyım.
    Bina yeni yapıldı ve İnternet için mavi Dandik ucuz cat6 döşenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: enenengin

Merhaba Daax,
    VDSL2 modern alacağım.
    Yeni hat bağlattık. VDSL bağladılar. YANLIZ telekom altyapı çalışması yapıyor. Sordum fiber ihtimali yüksek dedi çalışanlar. Eğer binaya fiber gelirse fiber için başka modern mi alacağım yoksa VDSL2 destekli modemi kullanır mıyım.
    Bina yeni yapıldı ve İnternet için mavi Dandik ucuz cat6 döşenmiş.
    Merhaba,

Bizim binada türk telekom fiber hattı binaya kadar getirmiş. Eve kadar bakır kabloyla geliyor. Bu yüzden vdsl modemle fiber kullanabiliyorsun. Ben de böyle yaptım gittim VDSL modem almıştım...Eğer eve kadar fiber gelirse vdsl modeme ihtiyaç olmayacak. Kendileri fiber modem getiyor...

Bina yapılırken anlaşılması gerekiyordu. Eve kadar fiber gelir mi bilmiyorum.

Not: Ben şu an süperonline geçtim. Eve kadar fiber geliyor. Hatta uygun modemi de onlar getirdiler. vdsl modem işe yaramadığı için satılığa koydum

• Daax kullanıcısına yanıt
    Bu markanın yine kablosuz başka modelini kardeşim kullanıyor 3 cihazı kablosuz bağlamada mutlaka sorunlu olduğunu ve sürekli kopmalar yaşadığını haftada bir kaç kez aç kapa yaptığını söyledi. Bu markayı alma pişman olursun diyor.
    Siz de memnunsunuz.
    İki kullanıcı farklı tecrübeler????

300 ler seviyesindeki VDSL2 modemler ile 200 ler seviyesindeki modemler arasında bariz fark var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: enenengin

Bu markanın yine kablosuz başka modelini kardeşim kullanıyor 3 cihazı kablosuz bağlamada mutlaka sorunlu olduğunu ve sürekli kopmalar yaşadığını haftada bir kaç kez aç kapa yaptığını söyledi. Bu markayı alma pişman olursun diyor.
    Siz de memnunsunuz.
    İki kullanıcı farklı tecrübeler????

300 ler seviyesindeki VDSL2 modemler ile 200 ler seviyesindeki modemler arasında bariz fark var mıdır?
    Hocam biz de 2 telefon, bilgisayar ve tv'den netflix'i aynı anda bağladığımızda bi sıkıntı yaşamadım.

300'ler derken fiyat olarak mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.