Şimdi Ara

Vdsl Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legasy10 -- 7 Ekim 2018; 22:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Turk nete geçiş yapmam vesilesi ile N11 den 242 tl ye Tenga V300 modem aldım benim evimde 110 m2 3+1 son odada full çekiyor Speedtest hızım 25 mb civarı gayet memnunum ama türk net Sağolsun offline yaptı netimi arızadayım ama modeme lafım yok ısınıyor falan diyorlar ama hepsi ısınıyor 400 milyona Asus vardı onun hep çekim şükür ısı hemde ısı problemi vardı bende dedimki kendime ulan süperonline huawei veriyor bu hiç değilse broadcast çip kullanıyor aldım tamir değil direk değişim garantili 3 yıl Not: he bu arada benim evim normal tuğla duvar ama bazı sitelerde perde beton var bundan dolayı isterse 1500 tl lik modem olsun oda sinyal eksilmesine uğrar sapla samanı karıştırmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modem AC51 iyi çekiyor. Td-w9970v3 ttnet modelinin wifi çekim gücü kötü diyolar. td-w9970 tp-link modeliyle sorun yaşayan duymadım ama.
  • 2.el Td 9970 V3 alıp yanına Xiaomi Mi Router 4 al emin ol alıcagın modem routerlardan daha iyi performans verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Fiber Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.