Şimdi Ara

ve AMD X2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen üzerine alınma ama bir gruplaşma var, burada kimin kimle arkadaş kimle düşman olduğunu bir çok kişi biliyor.

@865pe
    quote:

Fx 55 aldık böyle kaz gibi kullanmicaz.

soğutma hakkındaki bu lafını da çok sevdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

@Pol-e.... oraya dönüşmez,tartışalım pol,
    İzninizle başlıyacam fx55 inede 57 sinede,mesele o değil,fx55 takozdur lafıda batmış değil bana,,, emin olun.
    Tek cümle ile özetliyecem.Hatta amiyane tabirle,,,,Elinde olan işlemcinle % bazında ve kendi kategorinde koy scorunu,dibini bul,gel o zaman ahkam kes,kimsenin lafı olmaz.Benim de canımı ye

Su soğutma ile bile o imzalarda ki venice ler spi dan 29 dan aşağı scor almaz.

Elimde takoz 3000+winchester vardı,takozu def vcore 250 fsb yapıyor.

Bu lafları overclock adına bir şeyler yapmış,ortaya bir şeyler koymuş biri söyliyebilir,,,,,veya tartışmayı bu kadar uzatabilir.
    Tercihlere ve fikirlere zaten itiraz olamaz.
    Spekülasyonlar la da işim olmaz.

ben ne olduğunu olayın şöyle özetliyim.

1-)ben dahil isim vermeden eleştiri yapıldığı için.isim vermeyince üzerine alınan bişeyler yazıyor ona karşılık başka biri bişey yazıyor yazlanların hepsi doğru aslında evet hepsi bence.

aslında kimsenin sorunu fx55 değil.korkutkaya fx55 aldğından beri ters giden bişeyler oluşmaya başladı.herkes bunu çözümünü etrafında dolanıyor fx55 bahane.

@candostum
    aşağıdaki cümlende bişey açığa çıkarsa konu çok daha rahat kapanır.Bu konuda post atanlar dan birinin aşağıdaki tanıma uymadığını (oc adına bişey yapmamış) ve buarada ahkam kestiğini düşündüğün birisi veya birileri var.(ben olduğumu zannetmiyorum).ben isem bile çok normal karşılayacam zaten öyle yapmam gerekir kimse bile o onunda öyle yapması gerekir.

""Bu lafları overclock adına bir şeyler yapmış,ortaya bir şeyler koymuş biri söyliyebilir,,,,,veya tartışmayı bu kadar uzatabilir.""

• quote:

Orjinalden alıntı: ocosgun

@CanDostum
    sen üzerine alınma ama bir gruplaşma var, burada kimin kimle arkadaş kimle düşman olduğunu bir çok kişi biliyor.

@865pe
    quote:

gruplaşmaya misal vereyim.

bi ikinci el topci;
    şu ürünüm şöyle bu ürünüm böyle beni bilen biliyor(anahtar sözcük).ve alttaki postlarda grup arkadaşları hemen post yağdırıyor.ertesi gün diğerine yapılıyor.forumda gizli polis ol diye bile oyunlar oynanmış şok oldum duyunca.gruplşma iyiyede kullanılabilir kötüyede.ama asıl kötü olan ayırt edilmesinin zor olması.

• "
    Tek cümle ile özetliyecem.Hatta amiyane tabirle,,,,Elinde olan işlemcinle % bazında ve kendi kategorinde koy scorunu,dibini bul,gel o zaman ahkam kes,kimsenin lafı olmaz.Benim de canımı ye
    "

sen hala skorlardasin,buna karşılık;

-->:::aklıma birden şu Atasözü geldi:::

"anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az"
  • ben bu forumda bırak(may)ın gruplaşmayı aynı kişinin 8-10 nick ile girdiğini biliyorum, ve hepsinin rütbelerinide yükseltmiş, bir konu açıyor, sonra diğer nicklerinden cevap veriyor, bir müddet sonra kendi işlemcisi, rami, anakartı vs. gibi malzemelerine takrar kendi talip oluyor, ''ram için PM attım neden cevap vermiyorsun'' gibisinden mesajları gören kişilerle pazarlığa oturup işte o 300 verdi sen 200 veriyorsun kusura bakma diyip hayali kişilerle kapalı arttırma yapan adamları TANIYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

Orjinalden alıntı: ocosgun

@CanDostum

@865pe
    quote:

gruplaşmaya misal vereyim.

bi ikinci el topci;
    şu ürünüm şöyle bu ürünüm böyle beni bilen biliyor(anahtar sözcük).ve alttaki postlarda grup arkadaşları hemen post yağdırıyor.ertesi gün diğerine yapılıyor.

çok doğru bir tesbit... bu şekilde ikinci elde bende birçok post görüyorum ancak, en mantıklı olanı sessiz kalmak diye düşünüyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

"
    "

Sen nerden çıktın arkadaşım,senin overclockla ilgin yok ki,muhatap bile almam da bunu yazmak zorundaydım.
    Şu andan itibaren atışların serbest,zaten serbestti de sen kendini nimetten sanmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazo

bazı arkadaşlar hem bişey yapmıyorsunuz hemde kafanıza göre eleştiri yapıyorsunuz diyo
    ama yapılan hangi şeyi takdir ettilerki ??
    en sıradan konularda bile belli bi kesim biribirine iltifatlar ve fikirler yağdırırken önemli işler yapan ve bunu burda paylaşan ama kendi aralarından olmayan kimin konusuna giripde bi kaç kelam etti ??
    ben görmemiş diyecekler diye bench ss vermeyen insanlar tanıyorum ...
    sonrada bizden başka bişey yapan yoq gidin şurda ufkunuzu genişletin bunu yapın şöyle olursa bilmemne gibi sözler sarfediyosunuz
    ama burnunuzu biraz aşağı indirseniz etrafta başkalarınında olduğunu fark ediceksiniz ..
    ama işte tahammül yok
    aslında yazıcak çok daha fazla şey var ama yazmamak en iyisi
    zaten bundan sonrada forumdan alım satım işllerinden başka bişyede bakmanın benim için hiçbir anlamı yoq...

ama burnunuzu biraz aşağı indirseniz etrafta başkalarınında olduğunu fark ediceksiniz ..

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

quote:

"
    "

Sen nerden çıktın arkadaşım,senin overclockla ilgin yok ki,muhatap bile almam da bunu yazmak zorundaydım.
    Şu andan itibaren atışların serbest,zaten serbestti de sen kendini nimetten sanmışsın.

o kadar zaman geçti kafa olarak hala değişmemişsin(iz),karşındakini bilmemekle suçlamak...karşındakini mevcut konudan bihaber olduğunu söylemek...bak bu tip şeyler sana birşey kazandirmaz,yerini yükseltmez,,,bunları bana daha öncede demiştim 2. defa diyorum o zamanda bu işten bihaber olduğumu iddia etmiştin,neyse ben yine hatırlatayim tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 4 Temmuz 2005, 1:51:25 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_1334108/tm.htm 14 kasım 2004 biraz incelerseniz çok güzel postlar atılmış.
  • @RossTheBoss
    Benim siz hariç kimseyle bir problemim olmadı,
    zaman olur,birileriylede olabilir,,,sizinle oldu....netice de forum burası,fikirler tartışılıyor.
    Fikir ayrılıklarımız var.
    Lütfen olayı kişiselleştirip,huzur kaçırmayalım.
    Ben özel birilerini hedef alıp yazmadım.Ha siz kendinizi o kategoriye koymuşsunuz,bence mahsuru yok münasiptir.
  • @RossTheBoss

İlk postuna tamamen katılıyorum..fx55 hakkındakı görüşlerıne yani...Ama Candostum hakkında yazdıkların hoş değil açıkcası..

Bu forumda yardımseverlğiyle hatırlayacagım biri varsa o da Candostumdur gercektende...Actıı topiclerden ve görüşlerınden biraz olsun yararlanmaya çalıştık...Misal 330fsbdekı bir tccdmi 270lik bir bh5 mi daha iyi ben ondan öğrendımBazı arkadaşlarımızın haklarını yemeyelım

Ocosgunun bahsettiği konu apayrı bişi...bende bir kaç kişi biliyorumkı tonla nicki oluo kendı kendıne satış yapan..kendı kendini destekleyen ws insan..

• quote:

Orjinalden alıntı: lazo

ha bu arada 2. el de buranın çok tanınmış kişilerinden de ben satış ilanı gördüm çift nick ile
    daha 1. postuna hayırlı satışlar hemen zat-ı muhteremler tarafından yazılabiliyor

kasıtlı bakış açısı...

durumunu farkındayım, benden kaçamazsın demektir o post, anlayana..
  • Bu forumda extreme overclcok hakkında bilgili olan kişilerin sayısı bir elin parmaklarını gecmez.. , o yüzdendir ki tartışmaya gerek yok ben burdan yaptıgım işin zorlugunu anllattıgımda bunu anlayabilecek kişi cok az....

Yeni arkadaslar goruyorum , toms'u vs yi okuyup burda ahkam kesiyorlar ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

@RossTheBoss

İlk postuna tamamen katılıyorum..fx55 hakkındakı görüşlerıne yani...Ama Candostum hakkında yazdıkların hoş değil açıkcası..

Bu forumda yardımseverlğiyle hatırlayacagım biri varsa o da Candostumdur gercektende...Actıı topiclerden ve görüşlerınden biraz olsun yararlanmaya çalıştık...Misal 330fsbdekı bir tccdmi 270lik bir bh5 mi daha iyi ben ondan öğrendımBazı arkadaşlarımızın haklarını yemeyelım

Ocosgunun bahsettiği konu apayrı bişi...bende bir kaç kişi biliyorumkı tonla nicki oluo kendı kendıne satış yapan..kendı kendini destekleyen ws insan..

kim olursa olsun,bu şahısla daha öncede tartışmıştım,dediğim gibi o zamanda aynı şeyleri söylemişti...olayı kişiselleştirme diyen kendisi,olayı kişiselleştirende kendisi,,,bir insan karşısındakini(beni) o/c bilmemekle,bide üstüne "sen nerden çiktin kardeşim,sen bu işten anlamiyorsun" diye yazilmiş abuk subuk yazilar yazarsa tarafımdan cevabını alır,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 4 Temmuz 2005, 10:33:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Bu forumda extreme overclcok hakkında bilgili olan kişilerin sayısı bir elin parmaklarını gecmez.. , o yüzdendir ki tartışmaya gerek yok ben burdan yaptıgım işin zorlugunu anllattıgımda bunu anlayabilecek kişi cok az....

Yeni arkadaslar goruyorum , toms'u vs yi okuyup burda ahkam kesiyorlar ....

siz süpersiniz mükemmelsiniz aşmışşınız,,,biz hiçbirşeyden çakmıyoruz be abi naapacaz biz ???

ayrıca bu forumda extreme o/c dan anlıyan bir çok arkadaş var inan bana,eminim bir çoğu imkansizlıktan yapmak istediklerini yapamiyor...(ben anlamam)
  • quote:

quote:

@RossTheBoss

abi kim olursa olsun,bu elemanlada daha öncede tartışmıştım,kim olduğunu biliyorum yani,o zamanda aynı şeyleri söylemişti...bir insan karşısındakini(beni) o/c bilmemekle suçlarsa cevabını alır,,,

Eleman dediğin candostum senin baban yaşında , yetti artık ya düzgün davranın lafınızı bilin , yada terkedin buraları şuraya bak ne saygı kaldı ne birsey....

Candostum'un yaptıklarını herkes biliyor , sen ne yaptın fopruma soylermısın , kime ne yararın oldu burada gelip ahkam kesmeyın birseyden anladıgınız yok...

Extreme o/c okuyarak yapılmaz , daha ne ile ugrastıgından bile haberın yok evet ben herseyi biliyorum , yaptım , ygrastım varmı itirazın , kim bu forumdan cıkacak diyecek bana sen bilmiyorsun diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 4 Temmuz 2005, 10:32:44 >

• Oh be titre ve kendine gel.

yavrum benim, kim tutar seni brundbucky'm benim.

Nasıl, yeterince yalak ve birbirimizin arkadaşlığını destekler bir post oldumu?
  • quote:

"
    "

normalde senin gibi yazanlar ciddiye alınmaz.
    hakikaten seni cevap verilecek biri olarak kabul edene saygı duymalısın.

açıkcası bende pek hatırlamıyorum neler yaptığını, gerçi Pol'ü de veya civil'i de okumuş değilim, ama hemen her postlarında emekli olduklarını ve daha evvelden yapılanları bir şekilde dem vurdukları için geçiyorum.

bir kaç hatırlatıcı mesaj atmanda fayda var, bakındım göremedim açıkcası.

bu forumda olmak zorunda değil, link yeter.

ha hemen saldırıya geçmeyin, tarzınız bu çünkü.

"kendimi hiçbir zaman overclockçu bilmedim, 1-2 birşey denemişliğim vardır, onuda kendimi tatmin için yapıyorum, buralara yazdıklarım ise genel kültür ve test sonuçlarımdır"

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

quote:

@RossTheBoss

abi kim olursa olsun,bu elemanlada daha öncede tartışmıştım,kim olduğunu biliyorum yani,o zamanda aynı şeyleri söylemişti...bir insan karşısındakini(beni) o/c bilmemekle suçlarsa cevabını alır,,,

Eleman dediğin candostum senin baban yaşında , yetti artık ya düzgün davranın lafınızı bilin , yada terkedin buraları şuraya bak ne saygı kaldı ne birsey....

Candostum'un yaptıklarını herkes biliyor , sen ne yaptın fopruma soylermısın , kime ne yararın oldu burada gelip ahkam kesmeyın birseyden anladıgınız yok...

Extreme o/c okuyarak yapılmaz , daha ne ile ugrastıgından bile haberın yok evet ben herseyi biliyorum , yaptım , ygrastım varmı itirazın , kim bu forumdan cıkacak diyecek bana sen bilmiyorsun diye..

Candostum'un büyük biri olduğunu biliyorum,,,bu hiçbirşeyi değiştirmez...bana o/c dan anlamiyorsun diyen biri her kim olursa olsun cevabini alir,(daha öncede demişti o zamanda vermiştim cevabini)...

"
    Extreme o/c okuyarak yapılmaz , daha ne ile ugrastıgından bile haberın yok evet ben herseyi biliyorum , yaptım , ygrastım varmı itirazın , kim bu forumdan cıkacak diyecek bana sen bilmiyorsun diye.."

senin zaten bu işten anlamadığını veya bilmediğini söyliyen olmadı...dediğim gibi siz süpersiniz,mükemmelsiniz....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.