Şimdi Ara

Ve Bluray'im bozuldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gta oynarken oyunda takılma oldu.. main power'dan kapadım ve alet bidaha cd algılamadı.. hiçbir cdyi çalıştırmıyor şu anda.. yapabileceğim birşey varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkokao -- 11 Temmuz 2008; 17:05:31 >

• Öncelikle geçmiş olsun umarım garantilidir.Yoksa gitti 100ytl.

Not:Blue-ray değil Blu-ray
  • Bluray lens değişimi yaptırmalısınız, forumdan Khalkedon Elektronik yapıyor 85 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam 1 yılda garanti veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Erkokao

Arkadaşlar gta oynarken oyunda takılma oldu.. main power'dan kapadım ve alet bidaha cd algılamadı.. hiçbir cdyi çalıştırmıyor şu anda.. yapabileceğim birşey varmıdır?
  • geçmiş olsun..xbox la dalga geçiyorsunuz ya sony fanları olarak =)
  • Peki senin burda ne işin var arkadas sony fan'ıyım diye birşey dedimi ... hayır .... xboxa lafda etmedi dikkat ediyorumda hep xbox kullanıcıları gelio ps3 bölümüne tartısma gazlıyacak laf atıyolar ortaya senin yaptığın gibi ne gerek vardı şimdi böyle yazmaya hem sen önce kendi konsolunu arastır 3 led sorunu bizdemi sizdemi birde arastır en cok optik sürücü bozulumu hangi konsolun hiç değilse birinciliklerinizi görürsünüz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

geçmiş olsun..xbox la dalga geçiyorsunuz ya sony fanları olarak =)

sizin 3k nın tamiri bile olmuyo 1 ay anca gidiyo sorunlar hiç bitmiyo.ps3 de bi blu-ray var oda bi lens değişimi o kadar...
  • merak etme arkadaşım bende xbox da var.. ki zaten ben söylemiştim sana olduğunu ama hala akıllanmayacaksın.. neyse artık.. başa gelen çekilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erkokao

Arkadaşlar gta oynarken oyunda takılma oldu.. main power'dan kapadım ve alet bidaha cd algılamadı.. hiçbir cdyi çalıştırmıyor şu anda.. yapabileceğim birşey varmıdır?

geçmiş olsun şu an en iyi ben anlıyorumdur heralde seni.. ama benim bugün açtığım başlığı okuduysan nelerle karşılaştığımı görmüşsündür, umarım seninki kolayca çözülür, sadece geçmiş olsun diyebiliyorum...
  • evet şuan korktum da.. benimki zaten garantisiz amerikadan aldım 100 ytl verip artık nere en güvenilirse oradan yaptırıcam
  • dostum gecmıs olsun..degıstıkten sonrabır daha yasamazsın bu durumu...lens bozulması sorun degılde ezıklere gun doguyor ona uzuluyorum
  • Dostum geçmiş olsun, keşke garantili alsaymışsın.
  • vaay deniz abi.. kusura bakma msne giremiyoruz bu ara konuşalım diye.. amerikadan ucuza getirttirdim ben oyüzden garantisiz.. eziklere gün doğması önemli değil bende xbox da var yani hava atmak için ona buna mesaj yazıyolarsa bizde de var en eliteinden.. önemli değil.. allaha şükür de yaptıracak gücüm var.. olmasa ps3 almam zaten.. hava istiosan var en kralından.. yok tartışmaksa amacın yeri burası değil.. bunu birinin anlatması lazım yani..
  • elite mi var..bendede 3 tane xbox var sorun ne onu anlamadım..devamlı ps3 ü xbox tan üstün görmene laf attım dostum ben banane elite in varsa..Elite xbox a sahip olman seni elite yapmaz
  • 3k mı o nedir arkadaşlar ?
  • 3k olayı arkadaşım xbox larda genel ısnma sonucu ortaya cıkan işlemci arzası ve bir daha cihazın calışmamasıdır GELELİM PS3 arkadaşlar xbox 360 dan kat kat üstün bunu herkez biliyo xbox 360 tek avantajı kopya oyun başkada bişi değil 1 sene sonra grafiktede ve dvd olayında cok şey fakedecek ne anlatmak istedimi anlayan anladı

HERNEYSE KARDEŞİM konsola 100 ytl bi masrafla yine aya kaldırmış olursun xbox gibi 3 ay icinde tekrar ölmesini beklemessin benden sana gecmiş olsun demek kalıyo kolygelsin

• Ya blurayi bozmayı nasıl beceriyorsunuz aklım ermiyo
  • Untarched oynarken oyundan çıkışı yapım dedim quit game dedikten sonra ps3 biraz bekledi ve kendini yeniden başlattı, bu nasıl bir şeydir arkadaşlar yoksa bir arıza habercisi filanmı aynı anda downloadda yapıyordu ondan olabilirmi; Artı untarchedde biraz kaplama ve geç yükleme sorunu var acaba oyunlamı ilgili halbuki daha yeni mgs4'ü bitirdim bunların birazı bile yok onda ;
  • quote:

Orjinalden alıntı: *RAZİEL*

Untarched oynarken oyundan çıkışı yapım dedim quit game dedikten sonra ps3 biraz bekledi ve kendini yeniden başlattı, bu nasıl bir şeydir arkadaşlar yoksa bir arıza habercisi filanmı aynı anda downloadda yapıyordu ondan olabilirmi; Artı untarchedde biraz kaplama ve geç yükleme sorunu var acaba oyunlamı ilgili halbuki daha yeni mgs4'ü bitirdim bunların birazı bile yok onda ;

blu-ray discin cizikse kaplama sorunu ordan kaynaklaniyordur , makine ilk aldigimda bende de aynisini yapiyordu kendi yeniden baslatiyordu makineyi güncellemistim , en son cikan güncellemeyi yükle birde öyle dene.
  • metalosi allah allah ben bilmiyorum hiç başıma gelmedi abi 2k daha versen sen bana olmazmı 3k az ya

1 seneye kadar bekleyemem ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 12 Temmuz 2008; 11:42:34 >
  • Disk arkadaşın ve dediğin gibi orta kısmında ufak bir çizik mevcut ondan demekki; aslına bakarsan zaten enson 2.41 güncelleme yüklü ama kendini yeniden başlatması ondan sonra olmadı hiç, eğer fazla yapmaya başlarsa kurunulanmak gerekli ama mgs'de hiç olmadı ; Zamana bırakalım ;

quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

quote:

Orjinalden alıntı: *RAZİEL*

Untarched oynarken oyundan çıkışı yapım dedim quit game dedikten sonra ps3 biraz bekledi ve kendini yeniden başlattı, bu nasıl bir şeydir arkadaşlar yoksa bir arıza habercisi filanmı aynı anda downloadda yapıyordu ondan olabilirmi; Artı untarchedde biraz kaplama ve geç yükleme sorunu var acaba oyunlamı ilgili halbuki daha yeni mgs4'ü bitirdim bunların birazı bile yok onda ;

blu-ray discin cizikse kaplama sorunu ordan kaynaklaniyordur , makine ilk aldigimda bende de aynisini yapiyordu kendi yeniden baslatiyordu makineyi güncellemistim , en son cikan güncellemeyi yükle birde öyle dene.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.