Şimdi Ara

Ve burun ameliyatı oldum (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
14
Favori
386.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardes bi soru sorucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet burdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Bende de septum deviasyonu var ama okudukca ameliyat olamaktan soguyorum. Ozellikle tamponlarin cikarilmasini oyle bir anlatmislar ki ister istemez insan cekiniyor. Benim anlamadigim diger bir nokta iste ikinci kere ameliyat olma isi. Ameliyatin basarisiz gecme isi nasil oluyor? Birde septum deviasyonu sgk karsilamiyor mu?

Nefes alma sorunun varsa sgk ameliyati karsiliyor biraz sira beklemen lazim.özelde olmak istersen 1000tl civari olabilirsin

• Arkadaşlar ergenlikte burnum kırılmıştı.Acildeki beyinsiz doktor kırık olduğunu anlamamıştı .Bir de o kadar bariz ki.Allah belasını versin.Neyse.Şimdi burnumu yaptırmak istiyorum.Burnumun sağ tarafındaki kıkırdak içeri doğru çökmüş,sağ üsteki kemikte kırılmış anladığım kadarıyla.Şimdi bunu sigorta karışlar mı?Eğer para vermem gerekiyorsa az da estetik yaptırasım var küçük birşey:D Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Burnumda kemik eğriliği, nefes problemi, burun akıntısı ve sinüzit rahatsizliklarim var. Bi kaç gün önce üniversite hastanesine gittim, ameliyat olmam gerektiğini ve bunun 3 bin lirayı bulduğunu söylediler. Arastirmalarima göre kemik eğriliği ameliyatı ssk kapsamında. Devlette bu ameliyatı olanlar varsa bilgi verebilir mi acaba ? Bugün başka bi devlet hastanesine gideceğim, umarım ücret sorun olmaz.

• merhaba arkadaslar benim sağ kulak zarında delik var ve yama yapılacak izmirde ekol hastanesi düşünüyorum.hangi doktor önerirsiniz ve ne kadar tutar sgklıyım? cevaplarsanız sevinirim teşşekürler
  • geçmiş olsun
  • Estetik Cerrahi ve Estetik

Tüm estetik ameliyatlar ve estetikli ünlüler! Bırakın ünlüleri ve popüler şahısları artık hemen her kesimden pek çok insan. Öyle ki her gün yazılı ve görsel basında konu işleniyor doğru ya da yanlış bir takım haberler, yazılar. Bunların içinden doğru ve etik bilgileri seçmek ise neredeyse imkânsız.

Bu site belki de bunun için var ve bu sebeple klasik bir web sitesi ve klasik bir estetik cerrahi sitesi anlayışından uzak olacak, içerik doğru olacak, etik olacak, yanıltmayacak. Sorularınıza cevap alabileceksiniz ve her şeyden önce ticari bir anlayışı yansıtmayacak. Cerrahi bir işlem düşünürken mutlaka incelemek isteyeceğiniz bir site olacak. Şüphesiz tüm sorularınıza cevabı olamayacak bu kaçınılmaz ve bir realite ama o zaman da sorularınızın cevabı ben olacağım.

Bana iletişim bilgilerimle her şekilde ulaşabilir sormak istediğiniz her şeyi hiç çekinmeden sorabilirsiniz.
    bursaestetik.com.tr
    Bursa Estetik | Op.Dr. Alper Bayraktar | Estetik Plastik Cerrahi Merkezi | Bursa
    http://bursaestetik.com.tr

alperbayraktar.com.tr
    Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Alper BAYRAKTAR Bursa Estetik
    http://alperbayraktar.com.tr

bursaburun.com
    Burun Estetiği,Burun Ameliyatı,Rinoplasti, Bursa Op.Dr.Alper Bayraktar
    http://bursaburun.com

Ve burun ameliyatı oldum

• Bugün alerji için gitmiştim hastaneye burunda polip ( halk arasında burun eti dedikleri şeymiş) oluşmuş . İlaç verdi doktor 30 gün sonra tekrar gideceğim. Daha önce böyle bir durum geçiren var mı? İlaçlar yok edebilir mi polipleri yoksa ameliyat mı olacağız.
  • beyler banada bir akıl verin burnum büyük ve yamuktu nefes problemide vardı . estetik cerraha gittim burnu kırmadı törpüledi ama ne yazikki törpüleycek o yamuk burun düzelir mi burun sırtınıda almış sağolsun . şimdi burun direğini kırarak tam ortaya alalbilirmi bilmiyorum burnun üstünede kıkırdak ekletecem ankarada önerebilecğiniz kbb uzmanı varmı . bunu ancak o giderir değilmi
  • Geçen yıl KBB tarafından deviasyon + burnumun dışı estetik yapılmıştı burun kemiği sola doğru eğikti. şişken ve indikten sonra buynum gayet düzdü fakat şuan tekrar eski haline geldi kemik sola doğru eğrildi tekrar sanırım tekrar ameliyat olucam , KBB ile birlikte plasik cerrahta bulmam gerekiyor sanırım. Devlet hastanesinde bu işler nasıl oluyor yardımcı olur musunuz ? Askeri hastanede olmuştum ameliyatımı geçen sene bu sefer devlet düşünüyorum.
  • Devlette ameliyat icin ayni prosudurler isliyor fakat estetik cerrahi olup olmayacagina kendisi karar veriyor. Ben olurken oyle olmustum hastane de bulunmayan bir malzemeyi disardan aldim 35 lira ekstra para odemistim. Baska bir arkadas burnum eski haline geldi demis ameliyattan ziyade ameliyat sonrasi cok onemli burun icin yeniden sekillenen kikirdagi masaj yaparak duzgun bir sekilde kalmasini sagliyorsunuz ve buz tedavisi cok onemli. Ben cok sukur hic bir sikinti yasamadim adana da devlet hastanesinde oldum istiyen olursa fotolarida atarim bir ara boslukta. Burun ameliyati genelde bir kere de bitmesi gereken bir ameliyat yoksa duzen tutmuyor kikirdak okuduklariniz kararinizi ertelemeye sebep olur ben oldum sonra okumaya basladim

• Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en sık yapılan estetik ameliyatlardan birisi olan Rinoplasti ( Estetik burun ameliyatı) olmak isteyen hastalar öncelikle bu konuda doktor seçimine çok önem vermelidir. Çünkü bu ameliyat, estetik ameliyatlar içinde en zor ameliyatlardan biridir. Estetik burun ameliyatı çok ciddi bilgi birikimi , yılların oluşturduğu deneyim , el yeteneği , sanatsal bir bakış açısı ve yaklaşım gerektirir.

Ameliyat olmak isteyen hasta , doktoru ile görüşmeye yada muayeneye giderken hem buru-nundan sağlık anlamında ne gibi sorunları olduğunu ( burun tıkanıklığı, burundan rahat nefes alıp vermekte bir problemin olup olmadığı, burunda yada genize bir akıntı , alında , göz etrafında veya yanaklarda baş ağrısının olup olmadığı vs..) hem de görüntü anlamında kendilerini rahatsız eden , onların hoşuna gitmeyen noktaları belirlemeli, ameliyat öncesinde bunları doktoru ile tam olarak ayrıntılı bir şekilde paylaşmalıdır. Burununda , istediği – arzu ettiği değişiklikleri belirtmesinin yanı sıra onu mutsuz edebilecek , istemediği değişiklikleri – sonuçları da doktoru ile konuşmalıdır.

Aynı şekilde ilk görüşmede doktoru da hastasını dikkatle dinlemeli , detaylı muayene etmeli ve hastada var olan problemleri tek tek ortaya koymalıdır. Eğer gerekli görürse tahliller, bazı tetkikler , burun ve sinüslere ait grafiler istemelidir. Hastanın farklı açılardan fotoğrafları çekilmeli ve bunlar üzerinde hasta ile birlikte detaylı konuşulmalı , buruna yönelik çok iyi bir analiz yapılmalıdır.

Ameliyat öncesinde yapılan görüşmede doktorun yaklaşımı, ilgisi , verdiği güven duygusu , her hangi bir problem olunca bunu çözebilecek tecrübesi olup olmadığı çok önemlidir. Doktor hastasına zaman ayırmalı , yeterince bilgilendirme yapmalıdır. Hastasının kafasındaki sorulara gerçekçi ve tatmin edici cevaplar vermelidir. Hasta doktoruna güven duymalıdır . Bu durum hastanın ameliyata daha rahat ve daha huzurlu girmesini sağlar.

Ameliyat öncesinde hasta, sağlığı ile ilgili tüm bilgileri ( Geçirdiği hastalıklar, ameliyatlar , sigara , alkol , madde kullanımı , düzenli kullandığı ilaçlar vs..) doktoru ile paylaşmalıdır. Çünkü bu bilgiler ameliyat esnasında ve sonrasında hastanın sağlığı ve güvenliği açısından çok önemlidir. Ameliyat öncesinde , herhangi bir enfeksiyon hastalığının olmaması, ateşinin yüksek olmaması, kan sulandırıcı bazı ilaçları ( Aspirin ve eş değer ilaçlar vs.. ) kullanmaması , ameliyat öncesi günlerde mümkünse sigaraya ara vermesi , alkol alımını belirgin olarak azaltması gerekir.

Ameliyat öncesi ,bu ameliyata bedensel ve ruhsal sağlık içinde , hazır olarak girmelisiniz. Eğer kafanız karışık ve psikolojik olarak hazır değilseniz bu ameliyatınızı erteleyin. Yada aklınızda kalan soru işaretlerini muhakkak doktorunuzla yenidwn paylaşın.

Hepinize sağlıklı sonuç aldığınız, son derece doğal ve hoş görünen , aynaya baktığınızda mutlu olacağınız ameliyatlar diliyorum.

Op. Dr. Yusuf CAN
    Kaynak :http://www.rino-plasti.com/burun-estetigi-ameliyati-rinoplasti-olmak-isteyenlerin-dikkatine/

• Konuyu hortlatiyim arkadaşlar bende olacam ama benim doktorum Allah razi olsun iyi bir yaklasim yapti cokta candan konustu ve ayrica 15 dk lik bir ameliyat dedi lazerle yapacakmis tampon koymayacam dedi dikisi fazla atarim ama tampon kullanmam ben dedi ama ona ragmen bile bende de korku var sadece kemik duzeltilecek.....

• Bende bu haziran ayında Kocaeli de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum acaba Kocaeli den doktor önerileriniz var mıdır ? ve rica etsem güncel fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • S.a. arkadaşlar ben 4 mayısda burun eti ve kemik aldırma ameliyatı oldum izmir ekol kbb de sormak istediğiniz birşey var ise yardımcı olmaya çalışırım.
  • Merhaba kardeş bende kemik eğriliği var ve burnum yamuk biraz büyük estetik de olmam lazım fiyatlar nedir bilmiyorum ilk muayene ücreti ne kadar.. Stadyum un orda ekol kbb var fiyatlar nedir bilgin var mı kardeşim

• Arkadaşlar merhaba. Bende de burun eğriliği ve kemer var. 16 yaşındayım. İleri düzeyde bisiklet yarışlarına katılıyorum( bu sene başladım). Tabi ki burnumda eğrilik olduğu için nefes almakta baya zorlanıyorum. Hatta tıkandığım oluyor ve antrenmanlarda geri kalıyorum. Fakat gittiğimiz hastanelerde sen daha 16 sın otur bakam dermiş gibi ameliyat olamazsın diyorlar. Bende özelde olsam bir sakıncası olur mu? ort. iyileşmesi kaç hafta sürer?(Formun hepsini okumadım geçtim arada atlamış olabilirim :D )Veya özelde olabilir miyim Teşekkürler.
  • b1u2r3a4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sizde hem egrilik hem tikaniklik var. Rinoplasti olmaniz lazim.yani estetik. Bunun icin de kemik gelisiminin yavasladigi bir yasa gelmeniz yani en az 18 olmaniz gerekir. Ben 19 da rinoplasti yaptm. Ozel hastaneler de yaş kavrami kuralina uymak zorunda. Ozelde de yapmazlar. Ki yaptirma zaten. Agir bi ameliyat. Bunyene bile zarar.

• sırf erkek hastalarda iyi referansi olan 4-6 bin tl herseye cikarabilecegimiz iyi bir kbb yada rinoplastici var mi ? (istanbul avrupa yakasi ..)

hangi doktora baksam 3-4 ay evvel 5 simdi 8 'ae cıkarmis ve cok iyiler de malesef 10-15 bin tl arasi ..aslinda bir doktor da netim ancak 10 bin tl su ara dara sokar beni :(
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.