Windows 7 gün sayarken MS Windows 8 üzerinde çalışmaya başladı bile: İşte açıklanmayan detaylar...
Microsoft Windows 7'nin çıkışın yaklaşmasıyla birlikte gözler bir sonraki işletim sistemine, Windows 8'e dönüyor.
Microsoft Management & Services bölümünden teknik bir eleman olan Anders Vindberg Windows 8 için planlama toplantıları düzenlendiğini kabul etti. Oluşturulan 12 çalışma grubundan 8 ya da 9 tanesi sistem yönetimiyle ilgileniyor. Microsoft Nisan ayında bu alanda ve Windows 8'de Distributed File System Replication üzerinde çalışmak üzere geliştirici arıyordu.
2012 bile cok erken 2 yilda yepyeni bir cekirdek ve win8 zor olursada vista faciasi gibi olur.Ayrica MS win7 den sonraki surumlerin tamami ile 64bit olacagini soylemisdi haliyle sifirdan yepyeni bir cekirdek ve 64bit.
bence fake olmaya bilir neden derseniz daha vista yı dergilerden okurken win7 den bahsediyolardı taki vista bile cıkmamıstı cıkmasına 1 sene wardı
Ne yapcaklarını şaşırdılar
Yalan malan değil, 2012 ve civarında çıkması planlanan bir işletim sistemi hemde çekirdeği baştan yaratılacak olan bir işletim sistemi için şimdiden başlamak lazım. O kadar kolay mı sanıyorsunuz? XP 10 milyon satır kodla yazılmıştı yanılmıyorsam Düşünün artık 8 kaç milyon satır kodla ve ne kadar sürede yazılır ;)
Yeni windows projeleri bir evvelki ile beraber yürüyor yani windows 7 esnasında Sp1 bile oluşturulurken, win8 artık resmi adı ne olacaksa atbaşı gidiyor, 2012 de çıkması planlanıyor, henüz erken ama bu başlamış durumda.
yeni dosya sistemi gelmeli artık... (WinFS)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme