Şimdi Ara

Vectra 1.9 CTDI elegance mi, Jetta 1.9 TDI Midline ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vectra 1.9 CTDI elegance mi, Jetta 1.9 TDI Midline mi? fiyatları aşağı yukarı aynı donanım olarak vectra da artılar mevcut. deri ve elektrikli koltuk . vs. bir kıyaslama ve karar aşamasındayım. 2007 yada 2006 model bakıyorum ortalama fiyat aralığı 32.000 tl ile 35.000 tl aralığında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. özellikle kullanıcılarından artı ve eksilerini ..

• Sence bu iki araç kıyaslamaya değer mi?Ne tarafından tutsan elinde kalır Jetta..Ne motoru,ne konforu...
  •  Vectra 1.9 CTDI elegance mi, Jetta 1.9 TDI Midline ?
  • Hadi araçları boşverin sadece motorlara bakalım.
    1.9 CDTI 150 HP 320 NM
    1.9 TDI 105 HP 250 NM
    Ki Vectra Jetta'dan iki gömlek üstün bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Vectra 1.9 CTDI elegance mi, Jetta 1.9 TDI Midline ?

Görsel mesaj

• ben olsam ikisinide almam ama illaki bu iki modelden biri alınacaksa 2.0 tdi jettalara bakardım. vectranın satışı gerçekten ağır jettaya nispeten yoksa üstün olduğundan filan değil
  • Vectra her türlü ...
  • bende 2,0 vectra b gt var kısa mesafede 1,9 dizel opelden tokat yemiş birisi olarak vectra :D ( uzun mesafede işler tam tersi

• quote:

Orijinalden alıntı: tanery_2

Vectra 1.9 CTDI elegance mi, Jetta 1.9 TDI Midline mi? fiyatları aşağı yukarı aynı donanım olarak vectra da artılar mevcut. deri ve elektrikli koltuk . vs. bir kıyaslama ve karar aşamasındayım. 2007 yada 2006 model bakıyorum ortalama fiyat aralığı 32.000 tl ile 35.000 tl aralığında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. özellikle kullanıcılarından artı ve eksilerini ..

temiz vectra bulunduktan sonra karşılaştırmak yersiz olur bu araçları.
  • cevaplar için teşekkürler.
  • Eski bir Fsi Jetta kullanıcısı ve araçtan çok memnun kalmış birisi olarak, eğer aynı fiyatlara aynı temizlikle bulabiliyorsanız, direkt olarak vectra alın hem üst segment hem motoru bariz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

ben olsam ikisinide almam ama illaki bu iki modelden biri alınacaksa 2.0 tdi jettalara bakardım. vectranın satışı gerçekten ağır jettaya nispeten yoksa üstün olduğundan filan değil

Allah allah nerede görülmüş 2.0-1.9 Jetta'nın piyasasının 1.9 Vectra'dan daha iyi olduğu..Çok fark yok piyasa olarak aralarında,hatta Vectra'nın piyasası biraz daha iyidir.Bu arabanın kovalayanı kaliteli adamlar,temiz-bakımlısını kaçırmazlar km çok abartılı olmadıkça.
  • aynı vergi dilimindeki 2.0 jetta daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

ben olsam ikisinide almam ama illaki bu iki modelden biri alınacaksa 2.0 tdi jettalara bakardım. vectranın satışı gerçekten ağır jettaya nispeten yoksa üstün olduğundan filan değil

Allah allah nerede görülmüş 2.0-1.9 Jetta'nın piyasasının 1.9 Vectra'dan daha iyi olduğu..Çok fark yok piyasa olarak aralarında,hatta Vectra'nın piyasası biraz daha iyidir.Bu arabanın kovalayanı kaliteli adamlar,temiz-bakımlısını kaçırmazlar km çok abartılı olmadıkça.

Yapmayın lütfen. ülkemizde jetta peynir ekmek gibi satılırken vectranın alıcıları bellidir.Ülkenin gerçeğidir bu C sınıfının D sınıfından daha fazla/hızlı satılması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.