Şimdi Ara

vectra c kasa 1.6 motor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • verctra c kasaya 1.6 motor uyumu nasıldır? bu kasaya 1.6 motor az geliyor mu? ayrıca 2003-2004 C kasa vectra ile ilgili bildiklerinizi yazarsanız memnun olurum (yakıt, kronik sorun vb.).

• Vectra C 1.6 abartıldığı kadar değil bence.. Bende de 2005 Vectra C var.. Yeni aldım çekincelerim de vardı ama dediğim gibi hiçte çevrenin bahsettiği gibi değil. Vay kasa ağırdı, yok motor küçüktü... Kardeşim Draglara katılma niyetin yoksa al derim. Konfor ve güvenlikte 10 numara... Hızını alana kadar kalkış anlamında seriliği tartışılır. Ama hızını aldıktan sonra sürüş keyfine diyecek yok.. Yakıt anlamında kasasına bağlı olarak LPG sıralı sistem gerekir. Nitekim bende aldıktan sonra LPG sistemi taktırdım. Ancak çekiş yada güç kaybı yaşamadım. Kronik bir sorununa bugüne kadar rastlamadım. Alman araçlarında pek sorun çıkmıyor zaten... Parçaları ömürlü oluyor yani.. Netice itibariyle Gerek yol tutuşu olsun, gerek konfor olsun, gerekse teknik özellikleri olsun alınabilecek bir araç diyebilirim.. Saygılar...

• daha önce hyundai accent gibi dizel araçlar kullanmış ve alışmışsanız vectra performans konusunda sizi hayal kırıklığına uğratır.ancak fazla performans beklentiniz yoksa işinizi görür.gördüğüm hemen her vectrada çevirmeli olarak kontrol edilen butonlar arızalıydı.klima kontrolü teyp sesi açma yeri.özellikle klima butonlarının arıza yapması çok rahatsız edici.zaten klima ayarları karışık bu daha da çekilmez hale sokuyor.hız sabitleyici tuşları bozuluyor.bu da birçok vectrada var.yani tuşların ömrü kısa.onun dışında bozuk yollarda plastik aksam biraz fazla tıkırtı yapar.bunlar olumsuz yönleri.
    ama yola çıkınca özellikle otoban gibi temiz yollarda yol tutuşu konforu sürüş zevkiyle sizi fazlasıyla memnun edecektir.iyi bir lpg sistemiyle yakıt tüketimi dizellere yakın seviyeye düşürülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.