Bildirim
Vectra C /Signum 3.2
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakin bulasma. Motorlarinin analarini aglattilar senelerce lpg ile. Sanzimani da 6 ileri gm uretimi tam otomatik lakin en iyi durumda olaninkinin bile komple revizyon isteyecegine bahse girerim. Ayrica o kadar ahim şahim bir performans ta bulamazsin soyleyim. Sanziman gücü acayip törpüluyor ve deli gibi yakit yaktiriyor
Kisaca vazgec bu sevdadan :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizini bulamazsın. Temizlerini sahipleri satmıyor.
Hocam benim baktıgım ilk sahibinden 150 binde lpg yok yine de aynı seyler gecerli midir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Galiba temizi denk geldi bana :) milyonda bir şansım tuttu
Bence yalandır.quote:
Orijinalden alıntı: hedeftip35
Hocam benim baktıgım ilk sahibinden 150 binde lpg yok yine de aynı seyler gecerli midir
Ben de cok tereddüt ettim ama görünce inandım doğruluğuna
abi gözünüzü seveyim bırakın şu opelin fosil Vectra-signumlarını..Hele ki signum maceranın kralı olur..O yıllardan alınabilecek opel modelleri Astra var.Onu da iyi baktırmak lazım. -
Lezzetli makinadır. Lpg siz ve temizini evladiyelik alacaksanız alın. Ama çoğu çöp edilmiş durumda. -
Aracin fotolari varsa koysana. Bakayim bakalim bi neymis ne degilmis.quote:
Orijinalden alıntı: hedeftip35
Ben de cok tereddüt ettim ama görünce inandım doğruluğuna
Omega 2.5 v6 çok daha mantıklı olur. En azından daha uyguna alıp, cebinizde kalan parayla olası arızaları giderirsiniz.
Parça ve motor açısından da daha iyi.
Ama 3.2 için herhangi bir Opel parçasını arayıp yağ filtresi, V kayışı filan sorun, dediğimi anlarsınız. -
o araçlara verilecek miktarda parayı, fakire fukaraya dağıt. Allah rızası için olmasa da senin ileriki psikolojik durumunun selayeti için çok daha iyi olur. ya da mangalda kömür tutuştur hayır hasenatla işim yok dersen.
çok ciddiyim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X