Şimdi Ara

vectra hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba opel vectranın güncel kasasını(2003 te çıkan) veya makyajlı versiyonunu (2006 da çıkan) kullanan arkadaşlar bu aracı tavsiye eder mi. benzinli veya dizel farketmez konfor ve sorunsuzluk açısından.sıfır alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum. uzun kmler bu aracı sorunsuz olarak kullanmış arkadaşlar var mı aranızda. beni sık sık servise taşımayacak sağlam bi araç mıdır(kastettiğim sağından solundan tıkırtı gelmesi garantiden parça değişimi vs baş ağrıtacak sorunlar). teşekkür ederim

• opel almadan once benim ve benım gıbı bınlerce opel sahıbının sikayetlerine kulak ver.....
    www.sikayetvar.com

http://forum.donanimhaber.com/m_13614980/tm.htm
  • ne yalan söylüyüm sikayetvar.com a detaylı şekilde baktım ve şikayetler genelde astra easytronik ve corsalardan gelmiş(malum corsaların direksiyon kutusu problemi) ama vectra hakkındaki şikayetler o kadar diil. daha dorusu bi vw veya renault ile karşılaştrıldığında az bile. bende peugeotdan çok çekmiştim zamanında ama malum birazda şans işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flushroyale -- 17 Nisan 2007; 1:47:17 >
  • bir de opelzedde.com siteisne bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

http://forum.donanimhaber.com/m_13156938/mpage_1/key_//tm.htm#13156938..

okumanızı tavsiye ederim ..

..vectra aldım zaten vectram vardı 2005 miydi 4 müydü ..comfort ..vectra general motorsun arabası general motorsda habire işçi çıkartıyor kalitesi iyi değil .. vectra çok hoş güzel araba ama motor zayıf ve şanzıman arızası çok fazla oluyor ..çünkü motor şanzıman senkronizasyonu kötü kasa ağır motor cansız şanzıman arada kalıyor devirli kullansan bir türlü benzin yetmiyor devirsiz kullansan şanzıman cortluyor .. vectra almam ..birde işçi başına düşen emek artıkça kalite düşüyor ne zamanki general motor işçi alır o zaman onların arabasını alırım .. buna yeni çıkacak astrada dahil ... sanmıyorumki kalitesi artsın ve tahminim general motorsu önmüzdeki 20 yılda tarhi sayfalarına gömeceğiz.. alınmaz vectra sonuçta... mondeo ya gelelim .. yeni kasası nasıl olur bilmem ama avrupada satılan mondeo il türkiyede satılan mondeo işçilik açısından farklı olur gibime geliyor koçmu gerçi alfayıda koç getiriyor ama alfa daha prensip sahibi bir şirket gibi geliyor bana .. armadan belli. . mondeo asıl kafamı karıştıran şey zaten ... mondeonun yenisimi yoksa alfa 156 mı ..birde ben sıfır aaraba almaya karşıyım ..çünnkü sıfır alıyorsun plakayı takıyorsun 10 milyar giriyor..o kırılmayı bırak parası çok olanlar yaşasın ..88 milyar yeni alfa 159 4000 km yol yapmış 72 milyar .. ben parayı yoldanmı süpürüyorum .. neden vereyim 16 milyar parayı .. mekanik araç bu bozulsa ne olacak sıfır alınca eve kada gelince oda ikinci el artık :) artı alfa 159 çok pahalı 156 al bak keyfine diyorum kendi kendime ..ayrıca araba insana statu onur şeref haysiyet kazandırmıyor kazandırmıyor bu devirde .. işimi görsün masraf çıkartmasın bastımmı gitsin frenine bastımmı dursun yeter ..az birazda cakası olsun ..düşüncem budur ..eğerki mondeo alacaksam arabayı bir yıl ertelemem lazım belkide öyle olur ..çümnkü şu anda zaten 2 tane arabam var.. ama iş amaçlı ..bazen aklımdan chopper almakta geçiyor nede olsa yaz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    2004 model Fiat Palio hakkında...
    18 yıl önce açıldı
    Volvo S40 ilk kasa hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.