Şimdi Ara

Vectra'nın lpg performansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç ay içinde 2004 model civarı bir Vectra almayı düşünüyorum. Fakat malum benzin fiyatları gözümü korkutuyor. Lpg li almayı veya sonradan taktırmayı düşünüyorum.
    Vectra ile ilgili zaten bir önyargı var gücü nedeniyle.. Merak ettiğim ise lpg performansı.

Kullananlar görüşlerini belirtirse sevinirim.

(Bu fiyat civarında (25000 TL) bu konforda araç tavsiyeniz varsa da yazabilirsiniz)
    Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ben olsam dizel alırdım performans sıkıntısıda çekmezsin hiç.

Senin için baktımda iki araç buldum uygun fiyatta Eskişehirde..

http://www.sahibinden.com/vectra_2_0_comfort_dti_turbo_dizel_k_kartina_12_ay_taksit_-02WQQaXQQ11134554WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/dizel_ilk_el_temiz_garaj_arbasi_110bin_km_otomatiklerle_takas_o-07WQQaXQQ8964277WQQpXQQdisplayitem

Aslında bu kasa daha çok hoşuma giderdi. Eskiden beri hayranıydım. Ama sonuçta artık 9-10 yaşlarında. Sorun çıkarma ihtimali daha fazla, değil mi ?

• Benim hala daha çok hoşuma gidiyor

Haklısın tabi eski arabanın her zaman daha çok sorun çıkarma ihtimali vardır ama Opel zaten kaliteli araçlar yapıyor birde üst sınıf bir araba ile ilgileniyorsun sorun çıkma ihtimali daha az. Dizel motorlarda benzin/lpg lilere göre hem daha uzun ömürlü hemde performans açısından daha iyi. Aynı kasa yakın bir arkadaşımda var 2 senedir sorunsuz kullandığınıda biliyorum.

Dizel öneririm yani kısacası tabi yeni kasasının dizeli bahsettiğin fiyata bulunmuyor o yüzden eski kasanın linkini verdim. İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun, kolay gelsin
  • arkadasım benım 2004 model vectra comfort arabam vardı..sehır ıcı 10 lıtre sehırler aarası 6.2 yakardı bıkmıstım yakıyıtından daha sonra zavolı marka sıralı sıstem lpg taktırdım..yazın yakıt dustu calısmasında sorun olmadı..ama kısın malesef kotuydu..yakıt yuzde 30 dustu..ama performans yerlerde berbat kesınlıkle tavsıye etmem ..soru sormak ıstersen sor arkadasım..
  • opelden uzak durmanı tavsıye ederım

kalıte ıyıcene düştü malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

opelden uzak durmanı tavsıye ederım

kalıte ıyıcene düştü malesef

Nasıl Kalitesi Düştü Hangi Kötü Yönünü Gördün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: newroz

Selamlar,
    Bir kaç ay içinde 2004 model civarı bir Vectra almayı düşünüyorum. Fakat malum benzin fiyatları gözümü korkutuyor. Lpg li almayı veya sonradan taktırmayı düşünüyorum.
    Vectra ile ilgili zaten bir önyargı var gücü nedeniyle.. Merak ettiğim ise lpg performansı.

(Bu fiyat civarında (25000 TL) bu konforda araç tavsiyeniz varsa da yazabilirsiniz)
    Teşekkürler.

Ford Focus,Renault Megane Vw Passat 2004 Model Veya Toyata Corolla Düşünmezmisizn ?

• opelin eski ecotec motorlarının lpg uyumu yeni twinportlardan daha iyi diye biliniyor. bnzinde daha az yakar ama lpg de o kadar uyumlu değilmiş. 2004 vectra da da yeni motor var.
    bende de eski vectra var (2001-1.6) yakıt lpg de çok güzel.
    konfor olarak o fiyata daha konforlusu zor bulunur ama yakıt işi biraz sakat.
  • Önerileriniz için teşekkürler.

Vectra'nın fiyat/performans açısından oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Son zamanlardaki kalitesini bilemeyeceğim.

Önerilenler içinde,
    Megane da kalite sorunları olduğunu duyduğum için düşünmedim, konsol hoşuma gitmiyor ayrıca. dizel motoru dikkat çekici aslında, fiyatına göre..

Focus tdci ghia, düşünüyordum bir ara, ama kalite olarak olmasa bile Vectra'nın konforunu vermeyeceğini düşündüğüm için, ayrıca dizel motorların bakımlarının pahalıya patladığı duyduğum ve bu araçların düşük km lilerini bulmanın zor olduğundan dolayı vazgeçtim..

Corolla düşünmedim fazla, benzinli alınırsa yine benzin sorunu çıkacak..

Passat'ı genelde pahalı bildiğim için hiç düşünmemiştim. 1.6 ların fiyatları uygunmuş oldukça. Performans delisi değilim ama bu motor ne kadar yeterli olur sizce bu kasaya?

• quote:

Orjinalden alıntı: newroz

Selamlar,

Teşekkürler.

Arkadaşım benim arabam Vectra - C 2003 LPG li. LPG cihazı sıralı sistem Lovato. Performans kaybı yok. Benzinle nasılsa LPG ile de aynı. Yakıt miktarı: şehir içinde ; yaklaşık 10 litre LPG ile 100 km yol alıyorum. Şehirlerarası 1 depo LPG ile (hız saatte ortalama 100-120 arası) 600 km civarında yol alıyorum. deponun kapasitesi: 50 litre. 2008 aralık ayında LPG dönüşümü yaptırdım. geçen ay motorda oluşan kurum kontrolü için ultrason denilen cihazle test kontrol ettiler (Özel serviste yaptırdım . Yetkili servis bunu yapmaz.) araban tertemiz hiç endişe etme rahat rahat bin dediler.

Herkese kazasız ve trafik magandalarından uzak yolculuklar.

• arkadaşım bu formda(http://forum.donanimhaber.com/m_19452704/mpage_2/key_1998onur//tm.htm#27562016) umarım istetiğin bilğilere ulaşırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.