Şimdi Ara

VECTRA PERFORMANS ARTISI YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YENI ALDIGIM VECTRA ELEGANCE 30.000 KM DE VE PERFORMANSINI BIRAZ DAHA ARTTIRMAK ISTIYORUM ANCAK YAKITA ETKISI NE OLUR DUSUNMEYE CALISIYORUM VE BIR CIKIS YOLU GOSTERECEK ARKADASLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM.ARACIMDAN KESINLIKLE DONANIM OLARAK COK MEMNUNUM VE 15.000 KM DIR DE BAKIMA GIRMEDI ORTALAMA YAKIT 11 LİTRELERDE GEZIYOR TABII BIRAZ DEVIRLI KULLANIM SONUCU SANIRIM NORMALDE DE 10 LT RENIN ALTINA DUSMUYOR BUKONUDA YARDIMCI OLACAK ARKADASLARIN YORUMLARINI BEKLIYORUM HERKESE TESEKKURLER

• hehe pederde özel yapım izmirden vectra 2006 var 1.6 kaç ps bilmiuorum donanım oalrak inanılmaz ama ağırlığından doalyı herhalde accent 2005 1.5 admire crdi ile aynı kalkışa sahip nerdeyse.ama 220 basılıyor devamlı 3 saatten istanbul ankara yapmışımdır :D

ayrıca ben ekranda 18 10 arasında giden birimi lt olan bişeyler görüyorum senin 11 ortalama iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis returned -- 22 Ekim 2006; 22:49:19 >
  • performans tipi hava filtresi ve performans tipi son susturcu bağlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Albea Dizel Performansı Nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.