Şimdi Ara

vectraC 1.9 cdti ye ikinci turbo olursa nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araca ikinci turbo taktırmayı düşünüyorum opc nin yapmış olduğu twin turbo var ama değişik bir çalışma prensibi var rewavle turbo 2500 de 1.cisi kapanıyo 1.cisi küçük 2.cisi büyük 5000 e kadar gidiyo maliyeti ne olabilir ortalama bir fiyat olarak ve seramik fren taktıran var mı tuning işinde isy power isimli firmanın güzel chip tuningleri varmış +34 hp veriyo ve 509 euro tavsiye edilebilirmi? çelik jantta özellikle hafif olan markalar nelerdir örneğin enkei yi biliyorum 19 inch jant ve yokohama lastik düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: acayipadam

araca ikinci turbo taktırmayı düşünüyorum opc nin yapmış olduğu twin turbo var ama değişik bir çalışma prensibi var rewavle turbo 2500 de 1.cisi kapanıyo 1.cisi küçük 2.cisi büyük 5000 e kadar gidiyo maliyeti ne olabilir ortalama bir fiyat olarak ve seramik fren taktıran var mı tuning işinde isy power isimli firmanın güzel chip tuningleri varmış +34 hp veriyo ve 509 euro tavsiye edilebilirmi? çelik jantta özellikle hafif olan markalar nelerdir örneğin enkei yi biliyorum 19 inch jant ve yokohama lastik düşünüyorum

bi-turbo olayını yapılacağını pek zannetmiyorum.. yapılsa bile ülkemizde kim yapacakki?
  • peki turboyu büyütmekle neler olabilirki çift turbo olayı bambaşka çünkü?
  • işte mesele o yaparım diyecek adam ne derece kaliteli bir şey yapacakki otohaber danışmanı istanbulda turbo beyine müdahale edecek adam olmadıgını söylüyor ama bi telefon numarası vermişti yine
    quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

quote:

araca ikinci turbo taktırmayı düşünüyorum opc nin yapmış olduğu twin turbo var ama değişik bir çalışma prensibi var rewavle turbo 2500 de 1.cisi kapanıyo 1.cisi küçük 2.cisi büyük 5000 e kadar gidiyo maliyeti ne olabilir ortalama bir fiyat olarak ve seramik fren taktıran var mı tuning işinde isy power isimli firmanın güzel chip tuningleri varmış +34 hp veriyo ve 509 euro tavsiye edilebilirmi? çelik jantta özellikle hafif olan markalar nelerdir örneğin enkei yi biliyorum 19 inch jant ve yokohama lastik düşünüyorum

bi-turbo olayını yapılacağını pek zannetmiyorum.. yapılsa bile ülkemizde kim yapacakki?

• dizelde emre var benim arkadaş polo su var 1.4 tdi sadece chip tuning le 105 hp almış ama turboyu rektifiye etirerek aracın gücünün 190 lara çıkabileceğini ayrıyeten polo 3 cyc olduğundan 4.cü cyc yi (silindir) taktırılıp taktırılmayacağını soruşturuyordu. böyle bir şey olabilir mi?
  • o motora eklemenin pek mümkün olacagını sanmıyorum o motoru indirir bbaşka bişey takar oaraya anca çözüm budur
    quote:

dizelde emre var benim arkadaş polo su var 1.4 tdi sadece chip tuning le 105 hp almış ama turboyu rektifiye etirerek aracın gücünün 190 lara çıkabileceğini ayrıyeten polo 3 cyc olduğundan 4.cü cyc yi (silindir) taktırılıp taktırılmayacağını soruşturuyordu. böyle bir şey olabilir mi?
  • 400 nm vay bee 0-100 de 6,5 sn birazda servis problemlerini halletseler
    quote:

http://www.maksimum.com/otomobil/haber/32/163.php haber burda
  • Bence o Motora yapılabilecek en mantıklı şey chip tunningdir. Turbo basıncı arttırılarak beygir ve tork artışı meydana çıkar. Çok da güzel olur.
  • peki arkadaşlar tek turboyla beraber maximum neler elde edebilirim o zmn bir de bu swift de kullanılan viskoz sistemi her araca yapılabilecek niteliği varmıdır?
  • quote:

peki arkadaşlar tek turboyla beraber maximum neler elde edebilirim o zmn bir de bu swift de kullanılan viskoz sistemi her araca yapılabilecek niteliği varmıdır?

chip tuning ile rahatlıkla +30 ps güç +40 nm tork elde edebilirsin.. twin turbo olayı sakat biraz. motoru eline alabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 6 Temmuz 2006; 15:46:35 >
  • dereceli egzantrik ti bilmem neydi benzinli arabalar ok de dizel araca yapılacak olanlar fiyat olarak da yüksek motoru da eline almak kötü tabii o da sıkmayla ilgili ya peki şu wv nin kullandıpğı dsg şanzımanı opel vectra ya uygulanabilir niteliği nedir?
  • birazdan @Fiatci gelir kafanda soru işareti kalmaz
  • +965
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

birazdan @Fiatci gelir kafanda soru işareti kalmaz
  • twinturbo olayı dışardan bakıldığında çok güzel ama bir de uygulaması var
  • hakkaten acayip adam

ozman daha hızlı seri bi araba al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.