ewet arkadaşlar düşündüm taşındım ve en son almak istediğim kartı aldım skystar2 ... umarım doğru seçim yapmışımdır... şuan tek korkum bu kartı kurabilecekmiyim ... ama onun üstesindende gelirim herhalde kart USTALARINDAN şunu öğrenmek istiyorum bu kart sayesinde istediğim film ve müzikleri indirebilrmiyim veya böyle bir şansın yok ancak bahtına ne düşerse onu alırsın mı olacak ... siz bu kartı kullanan arkadaşlara soruyorum bu kart sayesinde güzel bir divx arşivi yapılabilinirmi ben bu kartı bu şekilde kullanmak istiyorum ... bu er e yardımcı olursanız gerçekten sevinirim
uydu internetten isteğe göre downlnd yapamassın bedava ise .ama paralı bir sevise obone olarak kullanırsan istediğini indirebilirsin .Arşiv için kartın izlediğini kaydetme özelliği var mpg2 kaydı yapar sen bunları divxe çevirebilirsin .İyi bir arşiv istiyorsan hispasat uydusunda çok güel kanallar var çok iyi filmler gösteriliyor ona göre hispaya dönük bir çanağın olmalı.hotbird de tpsler var multilerden başka güzel film veren yok multilerdede herzaman iyi film yok,müzik için iyi ama .benim tavsiyem hispasat uydusu müthiş, formda arattır hispasat diye açıklamaları görürsün.
hocam çok doğru demiş.film arşivi yapacaksan hispaya bi tane çanak çevir.zaten kart mpg2 kayıt yapıyor.daha sonra istersen kayıtlarını divx yaparsın.hispada yaklaşık 20 kadar sinema kanalı var.(ayrıca yayınlanan filmlerin altyazılarını bazı uydu forumları günlük veriyo.)bu kartla şu an için istediğin filmleri ve diğer şeyleri bedavaya indirme gibi bi şansın yok.bahtına ne çıkarsa.(zaten türksattaki skydsl başka bi uyduya geçmiş)- ozmenramazan hocam hispayı kaçlık çanakla izliyorsun şu an?
120lik ama d+lar gitti hiç güzel olmadı sonumuz ne olacak kimbilir.