Şimdi Ara

VEGA-HAFİF MÜZİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİNLEDİĞİM EN İYİ TÜRKÇE ROCK ALBÜMLERİNDEN BİRİ EDİNMEYEN VARSA MUTLAKA ALSIN...BİR ŞEBNEM FERAH HAYRANI OLARAK ŞEBNEM FERAHLA BİLE KIYASLAMAYA BAŞLADIM SON ALBÜMLERİNİ...SÖZLER KAYIT ALTYAPILAR SÜPER OLMUŞ FAVORİ ŞARKILAR UÇLARI KIRIK,MENDİL,ELİMDE DEĞİL,SOKAKLAR TEKİN DEĞİL,GERÇ.İ HEPSİ GÜZEL YAa

• duyduğum gibi indirmiştim :) gerçekten çok güzel albüm yapmışlar. müzik altyazpısı gerçekten sağlam olan şarkılar var..
  • vega bir tane.

şebnem ferah ile birlikte anmayın bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

vega bir tane.

şebnem ferah ile birlikte anmayın bile.

gergin gördüm seni hojam...
  • gusel de şarkılarını bulsam....
  • ben eskiden beri dinlerim zaten,TATLI-SERT albümleri muhteşem onların,piyasada olmadığı için netten indirmeye çalışıyorum ama geçen full albüm indirdim dosya açılmadı,neden oldu anlamadım,şimdilerde bunula uğraşıyorum,o albümü kesinlikle indirmem lazım!
  • İndirmeyin, satın alın, ben gittim cd'sini aldım, türk müziğine katkı lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: C. Lipton

İndirmeyin, satın alın, ben gittim cd'sini aldım, türk müziğine katkı lütfen

Sende mp3 yokmu?

Gerçekten yoksa helal

Hiç sanmıyorum ama!

• orasını karıştırma şimdi . benim demek istediğim, zaten oldukça ucuz türkçe albümler bu aralar, korsanın önüne geçmek, özellikle sevdiğim bir grup olduğu için, , ne idüğü belirsiz kişiler para kazandırmaktan ise.emeğe saygı babında orjinal aldım. Açıkçası ben de beğendim, herkese tavsiye ederim.
  • quote:

orasını karıştırma şimdi . benim demek istediğim, zaten oldukça ucuz türkçe albümler bu aralar, korsanın önüne geçmek, özellikle sevdiğim bir grup olduğu için, , ne idüğü belirsiz kişiler para kazandırmaktan ise.emeğe saygı babında orjinal aldım. Açıkçası ben de beğendim, herkese tavsiye ederim.

ok o zaman senin sevdiğin gurupların kasetllerini alıyoruz
    diğer gurupların veye sanatçıların mp3 ünü

DİKKAT DİKKAT VEGAYI C.Lipton SEVİYOR LÜTFEN KASETİNİ ALALIM
    VEGA İÇİN VE C.Liptonun SEVDİĞİ DİĞER KİŞİLER İÇİN KORSANA HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• bence bu albümleri dah güzel
  • quote:

İndirmeyin, satın alın, ben gittim cd'sini aldım, türk müziğine katkı lütfen

arkadaşım benim okumadın galiba,TATLI-SERT albümünü indimekten bahsediyorum!!!sen o albümün cd sini piyasada bul aziz ilan ederim seni...VOKALİST DENİZ de bile korsanı varmış bu albümün)))..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.