Şimdi Ara

Vekaletname ile kayıt sildirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite kaydımı sildiricem fakat üniversite bana uzak olduğu için arkadaşıma vekaletname vermem gerekiyomuş benim adıma silebilmesi için noterden alınıyor sanırsam daha önce yapmış veya bilgisi olan birileri var mı ne lazım vekaletnameyi çıkartmak için.

• Notere gidip konuyu anlatman yeterli. Hemen cikarirlar vekaletnameyi. Daha sonra kargoyla vekalet verdigin kisiye yollarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purvis -- 3 Ağustos 2017; 20:26:38 >
  • yaptıranlar detayları paylaşabilir mi ? öğrenci işlerinden birine vekalet vererek yapacagım, kişinin tc si lazım olur mu veya örnek olan var mı elinde ?
  • Sadece tcsi yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaydinizi sildirmeyin merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanın kaydi sildirince bir sure sonra pişman olunuyor ve geri dönmesi zor oluyor ancak öğrenci affı ile mümkün af ta yeni çikti sizi kapsamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de kaydımı sildirmek istiyorum oturduğum yerde benle aynı üniversitede okuyan biri var ona vekalet verip kaydımı sildirebilir miyim nasıl bir yol izlemem lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP Var mı bilgisi olan Adanadan İstanbula gitmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.