Şimdi Ara

VEL SATISCILER BURAYA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı ugurlu olsun kardes, kullandım vel satis birkac kez, gercekten cok keyifli bir otomobil, iyi gunlerde kullanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Köylü1

Bu da benim araba ALTİCA...

quote:

Orjinalden alıntı: CoReDuO64

Arkadaşlar makinama kayıtlı 1-2 resim buldum bunları küçük boyutla paylaşayım dedim

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

hadi bee rüyadamısın sallama abicim bikere altica daha tr ye gelmedi gelmesinede 10 yıl var yurtdışındanda getirtemezsin çok masraflı olur getirtsen bile ruhsatını çıkartamassın hee aklıma gelmişken sen şu alticayı kaç bin € aldın? bu araç senin küyde kullandığın traktörlere benzemez

• vel satis in varsa iyi gazlamalar. merso dan daha konforludur.
  • ben e 200 e de c 200 e de bmw 5 ve 3 e de audi a4 ve a6 ya da çok bindim velsatise binsemde mercedesten vazgeçeceğimi sanmıyorum...ama merak etmiyorumda değil yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

ben e 200 e de c 200 e de bmw 5 ve 3 e de audi a4 ve a6 ya da çok bindim velsatise binsemde mercedesten vazgeçeceğimi sanmıyorum...ama merak etmiyorumda değil yani...

vel satis özel bir araçtır. diğer renualtlarla ilgisi yoktur. evet fazla tercih edilmez ama bu onun sıradışılığının sonucudur.
  • Ayrıca unutmamak gerekir ki o da bir 5 yıldızlı Biz satmıstık bi tane vel satis 2.el, aracın sahibi birkac ay sonra cok agır bir kaza gecirdi, burnu dahi kanamadı kimsenin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkimake

Ayrıca unutmamak gerekir ki o da bir 5 yıldızlı Biz satmıstık bi tane vel satis 2.el, aracın sahibi birkac ay sonra cok agır bir kaza gecirdi, burnu dahi kanamadı kimsenin ...

vel satis korumuş
    gerçi bmw 5 bile 4 yıldız. şaşırtıcı.
  • Hayırlı olsun çok güzel bir araç kazasız belasız binmeni dilerim
  • herkese teşekkürler sizde araçlarınızı yazarmısınız güvenlik konusuna gelice 5 yıldız almış bir araba gerçekten mükemmel
  • Bu fiyata sıfır VW Phaeton soyle bana 5 tane alcam. Çok ciddi diyorum. Ayrıca VW phaeton bmw E serisinin değil S serisinin rakibidir. Ve sınıf olarak da Velsatisten vs fln üstün bir araçtır.

quote:

quote:

quote:

velsatise 120 000 ytl civarı para vermek açıkçası baya bi düşündürücü...hiç incelemedim ama o fiyata 2004 e200 kompressor avantgarde düşünürüm...tabi bu benim şahsi fikrim...
    Kullanan arkadaşlara iyi sürüşler dilerim...

2004 e200 komressöre bitek ad yaptığı için neden o kadar para veriyimki hemde 2. el aradan 3 yıl geçmiş . VelSatis benim işimi oldukça fazlasıyla görüyor hemde sıfır aldım. Herkesin fikrinde bir düşüncesi vardır sen neden kompressörün daha iyi olduğunu söylüyorsun bizimle paylaşabilirmisin

Yanlış anlaşılmasın benim şahsi fikrim bu...güle güle kullanın aracınızı gayet de güzel araç ama o fiyatlar söz konusu olunca aklıma ilk mercedes ve bmw geliyo...prestij açısından kalite açısından görünüş açısından ağırlıkla... ayrıca bi laf vardır mercedes ve diğerleri diye... bu laf boşuna söylenmemiş bence araca bindiğin anda hissediyosun bunu...he bi de velsatis e bin anlarsın diyeceksen audiyede bmw ye de çok bindim ama bunlardan sonra mercedese binince insan farkı anlıyo...bu fiyat aralığında volkswagen pheaton var ama ona da açıkçası ne olursa olsun o fiyatı vermem...aslında demek istediğim bi de o kadar para veriosun satarken sıkıntı çekmemeli insan...yolda ne velsatis ne pheaton görüorum uzun zamandır...çünkü insanların çoğu benim gibi düşünüolar...yalnız şöyle bi durum var arabaya ayıracak fazlaca para olsa değişiklik olsun diye alırdım...sonuçta bi de bu sizin zevkiniz saygı duyuyorum ben sadece fikrimi sundum...yanlış anlaşıldıysam affola...

• bu topic beni bozar
  • öncelikle hayırlı olsun.

vel satis in kasası ne zaman değişecek?

çıkalı 4-5 sene oldu sanki
  • zewkler değişir ama hiçte albenisi veya göze hitap eden bir araç değil..
  • 2002'de satışa sunuldu ama TR'ye 2005te anca geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

zewkler değişir ama hiçte albenisi veya göze hitap eden bir araç değil..

ewet ozellık war estetık yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

bu topic beni bozar

kardeş o zaman girme seni zorla topice sokan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: doors

zewkler değişir ama hiçte albenisi veya göze hitap eden bir araç değil..

ewet ozellık war estetık yok

kendi aracım olmasına rağmen bende kabulleniyorum görünüşü fazla güzel deil bana bir Megane sedan II ve Bir Fiat Albea II gibi güzel gelmiyor görünüşü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

öncelikle hayırlı olsun.

vel satis in kasası ne zaman değişecek?

çıkalı 4-5 sene oldu sanki

walla bilmiyorum kardeş ama renault heralde onun yeni kasasını vel satis olarak üretmez adını deiştirirde piyasaya sürer gibime geliyo.
  • quote:

quote:

bu topic beni bozar

hangi topic e gireceğime ben karar veririm.
  • quote:

quote:

quote:

bu topic beni bozar

hangi topic e gireceğime ben karar veririm.

yaw forumu karıştırma git sana bidaha cevap yazmıcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.