Şimdi Ara

VEL SATISCILER BURAYA (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALTİCA ZATEN ÇIKMADI BİL EPİYASAYA AVRUPADA BİLE ÇIKMADI O BİR KONSEPT.
    quote:

Orjinalden alıntı: CoReDuO64

quote:

Orjinalden alıntı: Köylü1

Bu da benim araba ALTİCA...

quote:

Orjinalden alıntı: CoReDuO64

Arkadaşlar makinama kayıtlı 1-2 resim buldum bunları küçük boyutla paylaşayım dedim

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

VEL SATISCILER BURAYA

hadi bee rüyadamısın sallama abicim bikere altica daha tr ye gelmedi gelmesinede 10 yıl var yurtdışındanda getirtemezsin çok masraflı olur getirtsen bile ruhsatını çıkartamassın hee aklıma gelmişken sen şu alticayı kaç bin € aldın? bu araç senin küyde kullandığın traktörlere benzemez

• adam ne palavracıymış yaa gerçi suç bizde baksana eşim ve ben doktoruz arabam 3.5 motor ful model azcık sıkıştırınca vaktim yok diyor ama gece gündüz forumdaa ne iştir anlamadım bari hiç mesaj atmayalımda kitlesinler topici yalancı adamya demekki LANMASA ruhumuz duymicak
  • hehehe zuhaha yaw ne komiksiniz ya kardesler bu vel satisim var deyen adam sizi iyi keklemiş daha doğrusu gazlamış biraz size
  • YAHU ARKADAŞLAR VELSATİS BİRAZCIK YENİ SEAT TOLEDOYU ANDIRMIYORMU ÖZELLİKLE ARKADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 26 Ekim 2006; 0:16:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

YAHU ARKADAŞLAR VELSATİS BİRAZCIK YENİ SEAT TOLEDOYU ANDIRMIYORMU ÖZELLİKLE ARKADAN

o tasarım vel satis e ait. 2002 de piyasaya çıktı vel satis toledo ise 2005.
  • renaULT deyince insanların kafasına o kadar para verilrmi diye düşünüyo ama sonuç o kadar paralık arbaya o kaliteyi veriyolar biliyorlarki herkes o arabya binemez mesela ben safraneye baılıyordum ama hepte makam aracı olarak görürdüm..
  • Vergiside azmış.

06/05/04 :3500 cm3 e kadar 4.273.000.000 / 4.273,00 YTL

06/05/04 :2000 cm3 e kadar 1.342.000.000 / 1.342,00 YTL

Farkı artık siz düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

Vergiside azmış.

06/05/04 :3500 cm3 e kadar 4.273.000.000 / 4.273,00 YTL

06/05/04 :2000 cm3 e kadar 1.342.000.000 / 1.342,00 YTL

Farkı artık siz düşünün.

hortlatmayın şu topic i yav ..gece gece gülüyoz çarpılacağız

• bencede tip olarak berbat bi araçç buna verilecek parayla çok daa kral arabalar alınırr
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

bencede tip olarak berbat bi araçç buna verilecek parayla çok daa kral arabalar alınırr

herkese hitap eden bir tasarımı yok haklısın renaultun son zamanlardaki tasarım anlayışının ortaya çıktığı ilk oto bu sonrada megane hb geldi zaten sev yada nefret et otomobillei bunlar ortası yok ama ben bu vel satis lere bayılıyorum şöyle 2.el 2000cc lil ucuza bulsak ne güzel olur
  • arabanın özellikleri iyi olabilir ama estetik de lazım beeeee.bu ne böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

bencede tip olarak berbat bi araçç buna verilecek parayla çok daa kral arabalar alınırr

bundan kralımı var bee
  • hayırlı olsun demekden başka bir şey diyemeyiz allah daha iyisini bize verir inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofthebodyguard

hayırlı olsun demekden başka bir şey diyemeyiz allah daha iyisini bize verir inşallah

arkadaş adam banlanmış sen daha hala hayırlı olsun diyorsun bu anlattıklarıda yalanmış sağolsun arkadaş resimleri araştırıp bulmuş ve linkini vermiş adam googleden aradı muhtemelen resimleri

• adam konuşmalarıda bir garip böyle sonradan görme konuşuyo da yada çocuk millet dalgasına lpg falan takarsın demiş adamda ciddiye alıp 120.000 ytl lik arabaya lpg takılırmıymış hem benim elim açık sen ne karışıyon gibi laflar etmiş tam bir eziklik örneği
  • tr'de vel satis var mı?
  • EVET VAR BEN 1 2 TANE GÖRMÜŞTÜM
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

tr'de vel satis var mı?

trabzonda gördüm fransız plakalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofthebodyguard

hayırlı olsun demekden başka bir şey diyemeyiz allah daha iyisini bize verir inşallah

amin..
    ama arkadaşta olduğu gibi resimlerini değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

tr'de vel satis var mı?

trabzonda gördüm fransız plakalı.

FRANSAYA HEMEN GİDİP YAKMALI O OTOYU (şaka tabikide)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.