Şimdi Ara

VEL SATISCILER BURAYA (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

bır eskı kasa 2000 model laguna bu arabadan 20 kat guzel gozuyor cogunluk ta bana katılacaktır

Kusura bakma bu arayı kullandık 1 hafta araç super hem ıcı hemde dısı kütük gibi begenmek zorundamıyım pahalı ve ust model dıye

Gıder BMW alırım bu fıyata E200 alırım bu aractan her kosulda cok daha kalıtelı ve prestıjlı

+

Ikıncı elde anormal deger kaybeden bır araba TR de hıc tutulmadı 2.elde Safrane dan beter olacak

VelSatis alan zaten diğerlerinden farklı olmak için alır BMW yada Mercedes gibi standart iyi hal grubu arabaları yerine radikal bir araba seçmiştir bu yüzden..

Bende 2004 de Samsun Otomobil Fuarında incelemiştim kesinlikle 10 numara kaliteye sahip.. Dış tasarım ise göreceli Renault'un VelSatisle başlıyan mevcut tasarım felsefesinin öncüsü.. Tıpkı Megane HB den çok hoşlandığım gibi VelSatis in tasarımından da çok hoşlanıyorum..

Ayrıca 3.5 V6 motor 350z de de kullanılıyor

• +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: InsipiD

Bu fiyata sıfır VW Phaeton soyle bana 5 tane alcam. Çok ciddi diyorum. Ayrıca VW phaeton bmw E serisinin değil S serisinin rakibidir. Ve sınıf olarak da Velsatisten vs fln üstün bir araçtır.

quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

quote:

Orjinalden alıntı: CoReDuO64

quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

velsatise 120 000 ytl civarı para vermek açıkçası baya bi düşündürücü...hiç incelemedim ama o fiyata 2004 e200 kompressor avantgarde düşünürüm...tabi bu benim şahsi fikrim...
    Kullanan arkadaşlara iyi sürüşler dilerim...

2004 e200 komressöre bitek ad yaptığı için neden o kadar para veriyimki hemde 2. el aradan 3 yıl geçmiş . VelSatis benim işimi oldukça fazlasıyla görüyor hemde sıfır aldım. Herkesin fikrinde bir düşüncesi vardır sen neden kompressörün daha iyi olduğunu söylüyorsun bizimle paylaşabilirmisin

Yanlış anlaşılmasın benim şahsi fikrim bu...güle güle kullanın aracınızı gayet de güzel araç ama o fiyatlar söz konusu olunca aklıma ilk mercedes ve bmw geliyo...prestij açısından kalite açısından görünüş açısından ağırlıkla... ayrıca bi laf vardır mercedes ve diğerleri diye... bu laf boşuna söylenmemiş bence araca bindiğin anda hissediyosun bunu...he bi de velsatis e bin anlarsın diyeceksen audiyede bmw ye de çok bindim ama bunlardan sonra mercedese binince insan farkı anlıyo...bu fiyat aralığında volkswagen pheaton var ama ona da açıkçası ne olursa olsun o fiyatı vermem...aslında demek istediğim bi de o kadar para veriosun satarken sıkıntı çekmemeli insan...yolda ne velsatis ne pheaton görüorum uzun zamandır...çünkü insanların çoğu benim gibi düşünüolar...yalnız şöyle bi durum var arabaya ayıracak fazlaca para olsa değişiklik olsun diye alırdım...sonuçta bi de bu sizin zevkiniz saygı duyuyorum ben sadece fikrimi sundum...yanlış anlaşıldıysam affola...

haklısın passat 100000 ytl olunca phaeton çok daha pahalı olur o zaman hiç vermem...
    sende 5 tane alıp o kadar zarara girme

• vel satis gerçekten harika ben bu kadar konforlu araba görmedim arkadaşlarımda kia sorento lar falan var cip onlardan bile daha konforlu
  • yani şimdi yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler...kia sorentodan 1000 kat daha iyidir tabiki...sorentonun 1-2 kazasını gördüm ayrıca akıllara zarar...
  • soerntoda harika araç ama vel satis teknolojisi ve elekronik donanımı sorentoya bin bastırır
  • EWET SORENTO KIYASINA GELİRSEK KIYASLAMAYA GEREK YOK VEL SATİS DAHA ÜSTÜN
  • quote:

EWET SORENTO KIYASINA GELİRSEK KIYASLAMAYA GEREK YOK VEL SATİS DAHA ÜSTÜN

OKEYMİ BAŞTAN SONA DİNLEYİN

• quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

quote:

EWET SORENTO KIYASINA GELİRSEK KIYASLAMAYA GEREK YOK VEL SATİS DAHA ÜSTÜN

OKEYMİ BAŞTAN SONA DİNLEYİN

anlamadım kardeş?

• yani kardes o sorenteyu öven kardese dedim alıntıyı baştan sonra oku anlamında okeymi
  • quote:

yani kardes o sorenteyu öven kardese dedim alıntıyı baştan sonra oku anlamında okeymi

ama sen dinleyin demişsin orda ses dosyası göremedim ben

EDIT:yanlış yazdımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoReDuO64 -- 4 Ekim 2006; 20:13:38 >
  • kardes sen biraz müzik ve rap kültüründen uzak kalmışsın galiba cezanın şarkısında geçen meşhur bi sözdür bu söz
  • quote:

kardes sen biraz müzik ve rap kültüründen uzak kalmışsın galiba cezanın şarkısında geçen meşhur bi sözdür bu söz

Kardeş biliyoruz heralde Bann dish kültürünü
  • o zaman nie gıcıklık yapıyon kardes foruma gereksiz msj attıp rütbeni arttırmayamı çalısıyosun
  • ne oldu fake mi varmış işin içerisinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: wicked

ne oldu fake mi varmış işin içerisinde

ne sandın ya türkiyede vel satis alan adamın dh de işi ne. verdiği resimlerde muhtemelen avrupadan araçlar.
  • maalesef herkesi kandırıp eğlenmiş kendi çapında
    Gerçi bu resim kontrol işi daha önce aklımıza gelmeliydi ama insanın böyle bir konuda yalan söyleyeceği akla gelmiyor ki

lk sayfada kullandığı ve kendi aracına ait olduğunu iddia ettiği resimleri buldum linkler şöyle;

http://www.channel.cz/auto/carpics/5980.jpg

http://dixonmotors.co.uk/images/usedcarimages/thb_12REN00466-a.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: wicked

ne oldu fake mi varmış işin içerisinde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

selam dostum, aracın hayırlı olsun gercekten yapabilecegin en iyi secim kanımca da. 2.0 mı? yoksa 3,5 luk mu? ve donanım seviyesi ne? bir de asıl sormak istediğim, eski safrane lerdeki özel donanımlardan var mı bunlarda da? mesela; rezistanslı ön cam, 5 ayrı noktasına hava ile şişirerek bel ayarı yapılabilen ön koltuklar, sesli uyarı sistemi, elektirikle derinlik ayarı yapılabilen elektrohidrolik direksiyon , geri vitese takınca özel konum alan sağ ayna, elektrikle ayarlanabilen arka koltuklar, gibi özellikler...

Arabamın motoru 3.5 çünkü 2.0 ın arabanın şasisini taşıyamayacağını düşündüm ve almışken en iii si olsun diye 3.5 aldım msjımdada belirttiğim gibi fazla vaktim olmuyor arabanın özelliklerine bu linkten bakabilirsiniz saygılarımla;

http://www.renault.com.tr/model/equipment_list.asp?modelID=12&eqlist=12

(coutoup sana değil. adam ne sallamış yaf.destekli adam valla)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Hayırlı olsun.

Saol kardeş allah herkese nasib etsin.

adam kopardı beni ya.
    ben asilx le alkimake abinin CoReDuO64
    diyaloglarına bakayım birde

• salla babam salla ne guzel ıs ya bndede 350Z war fotoları koyayım bekleyınbıde allah herkese nasıp etsın dıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.