geçen sene haberlerde fransada cumhurbaşkanlığına aday sarkozy'i gösteriyodu... makam otosunun hb olması dikkatimi çekmişti... bu araç olsa gerek...
Araba kötü bir araç deiildir. Ama 90 milyarı aşan fiyatı (bir zamanlar 135 milyardı) alternatifleri çoğaltmakta. Kia Sorento, Hyundai Santa Fe gibi bir cip, veya birkaç yaşında Mercedes E, Bmw 5, Audi A6 gibi bir araba bence daha iyi bir alternatif. Ama bu benmim fikrim. Alanlarada hayırlı olsun, kazasız belasız kullansınlar.
DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ, BU KADAR AKILLI ÇIKARAMAMIŞ
renault cetasta gördüm arabayı servise götürmüştüm arabanın içine binmemle uzay mekigine binmis gibi oldum içi gerçekten çok lüx dış tasarımı ise nerdese hatasız gibiydi
abi bu arac cogu yabanci uyruklu dergide merso ve bmw'dan daha iyi olarak lanse edildi. adamlar bisey biliolardir kesin =) bizim pederde safrane var merso E200 goturduk 2003 model istemedi, alirsam vel satis alirim dio. ufak bi ornek ama renault ust gam araclarina binenler pek deistirmek istemio canli ornek bildigim bi kac kisi daha var
kardeş hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun araba çok güzel bir araç sen napacaksın e 200 ü falan onlardan heryerde var ama bundan fazla göremiyoruz bile değişik bir arabaya binmek güzel bişeydir heralde.
arkadaşlar ben de aldım dün velsatis. internette bulursam biraz kıyı köşede resim. yayınlıycam aha benim arabanın resmi diye.
aslına bakılırsa süper bir otomobil içine binip koltuğuna oturduğunuzda diğerlerinden farkını anlıyorsunuz, belki sürüş dinamikleri olarak e sınıfıyla 5 serisiyle karşılaştırılamaz ama konfor olarak onlardan üstün olduğundan eminim, ayrıca trafikte de jip gibi duruyor, geçen gün önümden gidiyordu q7 zannettim vel satis çıktı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme