Şimdi Ara

VEL SATISCILER BURAYA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coreduo64 kardes hastayım bu arabaya valla bende renault aşığıyım araçlarım: 2006 megane II 2.0 16v privilege full + fiat doblo premio 1.9 multijet
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

quote:

Orjinalden alıntı: CoReDuO64

quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

bu topic beni bozar

kardeş o zaman girme seni zorla topice sokan yok

hangi topic e gireceğime ben karar veririm.

Ben senin hangi topic e gireceğine benmi karar veririm dedim sadece girmek istemiyosan girme dedim mesajı okuda konuş

• quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

coreduo64 kardes hastayım bu arabaya valla bende renault aşığıyım araçlarım: 2006 megane II 2.0 16v privilege full + fiat doblo premio 1.9 multijet

Güle güle kullan araçlarını arkadaşım allah kazadan beladan saklasın aracının resimlerini koyarsan sevinirim
  • ilk fırsatta koyarım dijital foto makinem yok malesf ama koymaya çalışacağım
  • en kısa zamanda bekleriz saol çaban için
  • aaa ne demek ben tesekkür ederim esas rica ederim
  • Arkadaş sende megane varya önerirmisin eşimede bir araba gerekiyorda HB bir megane veya başka bir araba önerirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoReDuO64 -- 3 Ekim 2006; 14:22:53 >
  • megaen almayı düşünoyasan sana hiç bekleme derim muhtesem bir otomobil özellikleri zaten saymakla bitmez altı ileri vitesi var performansı gerçekten harika üstelik 2.0cc motor olmasına rağman çok ekonomik çok seviyorum arabamı zaten sende vel satis kullanıyorsun renault kalitesini anlatmama gerek yok
  • eet Renault kalitesine gelince zaten tartışılmaz adamın çoğu arabası 5 yıldızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoReDuO64 -- 3 Ekim 2006; 14:31:27 >
  • bikere aracın herşeyi elekronik ve otomotik araçtan inerken ne cam tavanı kapıyorum ve camları nede aynaları tek tuşla aracın tavanı otomatik kapanıyor camlar kapanıyor ve ensevdiğim yani aynalarda kapanıyor park sensörleri çok kullanışlı çok büyük kolaylık sağlıyo gerçi olmasada bişey değişmez çünkü araç çok güzel devir alıyo kaldırmak park etmek bebek oyuncağı manuel vites ama otomatik vites kadar kolay kavrıyor elektronik kliması süper daha ne söylesem.... xenonlara bayılıyorum yolu gündüz gibi yapıyor mp3 çaların kalitesi ise bi harika cd changerı pek kullanmıyorum .......
  • ben eşime full bir Megane HB almayı düşünüyordum artık kesin alcam ama sonkez bişe sorıyım megane yi sen daha iyi bilirsin eşime arabayı otomatik vitesmi alayı sen arabnın otomatik vitesden bir farkı yok demişsin ama yani biraz daha para ekliyip otomatik vitesmi alayım?
  • msn diye bişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

msn diye bişi var

saol kardeş iii hatırlattın
  • CoReDuO64
    üslubuna dikkat et.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: doors

zewkler değişir ama hiçte albenisi veya göze hitap eden bir araç değil..

ewet ozellık war estetık yok

kendi aracım olmasına rağmen bende kabulleniyorum görünüşü fazla güzel deil bana bir Megane sedan II ve Bir Fiat Albea II gibi güzel gelmiyor görünüşü.

bır eskı kasa 2000 model laguna bu arabadan 20 kat guzel gozuyor cogunluk ta bana katılacaktır

Kusura bakma bu arayı kullandık 1 hafta araç super hem ıcı hemde dısı kütük gibi begenmek zorundamıyım pahalı ve ust model dıye

Gıder BMW alırım bu fıyata E200 alırım bu aractan her kosulda cok daha kalıtelı ve prestıjlı

+

Ikıncı elde anormal deger kaybeden bır araba TR de hıc tutulmadı 2.elde Safrane dan beter olacak

• Bu arada aklıma geldi 2004 de Samsundaki otomobil fuarında vardı bi tane bindim içine,kapı kolunu çekmemle elime almam bi oldu,Sonrada arazi olduk,araç bana göre hiç bir bsakımdan göze hitap etmiyor
  • @coreduo64 kardes eşinin araba kullanışına bağlı acemi ise otomatik al full al pirivilege ama ona dizel yada 1.6 16v al çünkü hb şasesi daha hafif bayanlar fazla hızdanda hoşlanmaz full alki park sensörü falanda olsun gerçekten harika bir otomobil göreceksin hbi al bir kaç gün sonra kendinede bi sedan almak istiycek canınkesinlikle ve şiddetle öneririm harika oto ama vitese siz karar verin eşin nasıl arzu ederse
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

@coreduo64 kardes eşinin araba kullanışına bağlı acemi ise otomatik al full al pirivilege ama ona dizel yada 1.6 16v al çünkü hb şasesi daha hafif bayanlar fazla hızdanda hoşlanmaz full alki park sensörü falanda olsun gerçekten harika bir otomobil göreceksin hbi al bir kaç gün sonra kendinede bi sedan almak istiycek canınkesinlikle ve şiddetle öneririm harika oto ama vitese siz karar verin eşin nasıl arzu ederse

yok eşim otomatik istiyor ama sen az fark var dedinya bende belki eşime inandırırımda kurtulurum ek masraftan kadın milleti işte illede lüxünü istiyo bende vel satis varya yediremiyo çaktım köfteyi

• Benim babam aga her yerden araba getirtirim. ben hemde babamın ucagı ile...
    quote:

hadi bee rüyadamısın sallama abicim bikere altica daha tr ye gelmedi gelmesinede 10 yıl var yurtdışındanda getirtemezsin çok masraflı olur getirtsen bile ruhsatını çıkartamassın hee aklıma gelmişken sen şu alticayı kaç bin € aldın? bu araç senin küyde kullandığın traktörlere benzemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Köylü1

Benim babam aga her yerden araba getirtirim. ben hemde babamın ucagı ile...
    quote:

hadi bee rüyadamısın sallama abicim bikere altica daha tr ye gelmedi gelmesinede 10 yıl var yurtdışındanda getirtemezsin çok masraflı olur getirtsen bile ruhsatını çıkartamassın hee aklıma gelmişken sen şu alticayı kaç bin € aldın? bu araç senin küyde kullandığın traktörlere benzemez

way aga oglu kusra bakma ver opem elını babanın uçağıda sizin karakaçan olmalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.