Şimdi Ara

Velev ki Cocu Kovuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha lig başlayalı 4 hafta oldu. Transfer dönemi biteli 2 gün oldu. Daha takımla antrenmana çıkmamış yeni transferler var. İlk 11'de oynayan oyuncular gitmiş, ilk 11 için yeni oyuncular gelmiş. Hem ilk 11 arayışı hem sistem oturtma gayreti hem de bir yandan gençlere forma şansı verme uğraşı var.

Biz dedik ki yerim böyle işi kov Cocu'yu.

1 - Adama 3 yıllık maaşını tazminat olarak veriyoruz. Eğer farklıysa, yanılıyorsam söyleyin düzelteyim. Sen bu kadar borç içindesin, Ali Koç kendini paralıyor ekonomiyi düzeltmemiz lazım diye. Ve adam sırf 4 haftaya bakıp bu kadar para verip hoca kovacak. Hadi bakalım.

2 - Gelecek olan hocaya verilecek maaş. E tabi takım hocasız olacak değil. Ver ordan da milyonlarca lira.

3 - Hoca takıma alışacak. Sanıyor musunuz ki gelir gelmez tak tak iki oyuncu değişikliği iki taktik değişikliği Fener güm bam çat. Gelene 4 gidene 6 atıyoruz.

4 - Hoca bu oyuncuları isteyecek mi? Diyecek ki banane kardeşim bu oyuncu benim oyun sistemime uymuyor. E noldu, yine boşa gitti milyon €'lar. Bunla da kalmayacak tabi Ocak ayında kendi sistemine göre oyuncular isteyecek.

Netice olarak 4. haftada hoca kovmaya kalkan, ben futboldan anlıyorum demesin. Yıllardır tamamen kalpten destekliyorum Ali Koç'u. Seçim günü, öncesi, toplanmaları her şeyi canlı ve umutla mutlulukla izledim. Ama Ali Başkan bugün kalksın Cocu'yu kovsun, desteklersem namertim.

Kulübü tamamen şu zihniyetler batırdı. 7 yılda 7 hoca değiştirip doğru düzgün başarı kazanamamış takımın taraftarı hala daha hocayı kov şunu getir bam bam bam kafasında.

• Cocu kovulmaz sürekli sil baştan yapılmaz artık bu sezon geçti hatta 1 sene daha sabırlı olup Cocu'nun kendini göstermesini bekliyicez ama 2 senenin sonunda böyle başarısız biriyle devam edilmez ama oldu ki Cocu bugün kovuldu yarın yerine gelen Ersunda 4 maçta 4 galibiyet vs alamaz daha kötü olur takım o işin maddi boyutuna hiç girmiyorum o yüzden seve seve sabır edicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengesizherif

Cocu kovulmaz sürekli sil baştan yapılmaz artık bu sezon geçti hatta 1 sene daha sabırlı olup Cocu'nun kendini göstermesini bekliyicez ama 2 senenin sonunda böyle başarısız biriyle devam edilmez ama oldu ki Cocu bugün kovuldu yarın yerine gelen Ersunda 4 maçta 4 galibiyet vs alamaz daha kötü olur takım o işin maddi boyutuna hiç girmiyorum o yüzden seve seve sabır edicez.
    İnsanlar ısrarlar görmüyor şunu. Ali Koç geldi bana 2 dönem lazım ekonomiyi düzeltmek için dedi. Comolli ben genç oyuncu transfer ettim etkilerini görmek için en az 2 yıl beklemek lazım dedi. Ali Koç dedi ki bu sene şampiyonluk vadetmiyoruz. Yani Cocu, Comolli, Ali Koç hepsi diyor biz uzun vadeli başarının peşindeyiz diye. Israrla diyorlar bizi hemen kısa sürede yargılamayın.

Bugün 3 yenilgi aldık diye onu kov bunu kov diyen herkes günlük başarıya bakıyor. Şampiyonluk gidecek diye korkuyor. Olsun gitsin, yeter ki biz 3 sene sonra tam da başkanın vadettiği gibi bir takım, kulüp olalım.

• cocu bence de kovulmaz. istifa edip bırakırsa veya kaçarsa ayrı konu. bence de cocu ile devam edilir. sadece yakın zamanda cocu' nun takım elbiseleri gider. gitmese bile gravatını çıkarıp fırlatacağı maç yakındır.
  • Aykut kocaman ilaç gibi gelir.
  • Cocu kovulmaz. En fazla kendisi istifa eder
  • Renkdaalar biz genel konuya girmeyelim en iyisi sinirlerim bozuluyor. Burada tartisalim biz. Ben ersunuda aykutuda yerine gore sever hakkini veririm ama oyle fanatikler varki anlam vermek mumkun degil. Sacma salak degisiklikler yapmis olabilir adam su asamada bence buna hakki vardir sence olmayabilir. Uyarininelestirini yap ama Ersunculuk yada Td kovma fikri cokmu mantikli bu oneriyle hem takimi hem taraftari hem yonetimi zayiflatiyorlar farkinda degiller. Arkadas bizde takimin iyi olmasini istiyoruz ama sabir gerekli iste bjk senol hocali kadroya 3 yilda ulasti Oğuzhan i aldigi yillari hatirlayin. Harika futbol mu vardi. Samp mu oldular. Simdi ama oturmus takimlari var ve ben yaptiklarina gipta ile bakiyorum doğruya dogru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şey iyi güzel hoş ama Fenerbahçe ve emsali büyük takımlar her ne olursa olsun kendi evinde 2 kere öne geçip yenilmemeli. 2-1'i yakaladıktan sonra ya 3ü atacaksın ya da o golleri allem edip kallem edip yemeyeceksin. Mevzu kötüyken kazanmak.

Başakşehir maçını izliyorum şu an. Beğenilmeyen Şenol Güneş taktiğini uyguluyor A.Avcı. Kanada in, orta kes. Kafa-gol. Ya da boşluk bulursan içeri süzül sert şutlarla kaleyi yokla. Bu adam yıllardır bu takımın başında. Süper mi oynuyorlar ? Bence hayır. Ama kötü iken bile bir şekilde puanları topluyorlar.

Velhasıl kelam kötü iken de puan kazanmak önemli. FB bu günlerde bunu yakalamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.