Kuzenimin öğretmenlerinin dediğine göre herkez notuna E-Okuldan bakıp karne almaya gelmiyolarmış o yüzden e okulu kapatmışlar
Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur
E okul kapalı felan değil sadece aşırı yoğun.Ben yaklaşık 30dk önce girdim.Notlarımı kaydedip pc'ye çıktım. Sabahtan beridir uğraşıyordum anca girdim.Artık nasıl yoğunsa
quote:Orijinalden alıntı: RespecTKarne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olurquote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme
quote:Orijinalden alıntı: VipLimEE okul kapalı felan değil sadece aşırı yoğun.Ben yaklaşık 30dk önce girdim.Notlarımı kaydedip pc'ye çıktım. Sabahtan beridir uğraşıyordum anca girdim.Artık nasıl yoğunsa Kapandığı falan yok.Yoğunluğa dayanmıyor tabiki site.Key ödemelerine döndü buda.
quote:Orijinalden alıntı: Avia Kapandığı falan yok.Yoğunluğa dayanmıyor tabiki site.Key ödemelerine döndü buda.Alıntıları Göster Ben bugün 2 kere anasayfasına girebildim orda da güvenlik kodu yüklenmedi
quote:Orijinalden alıntı: Avia Kapandığı falan yok.Yoğunluğa dayanmıyor tabiki site.Key ödemelerine döndü buda.Alıntıları Göster kapanma yok yoğunluktan
quote:Orijinalden alıntı: ChapkiNquote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünmeAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında
quote:Orijinalden alıntı: PERENAL.Giremedim bir türlüGeçen hafta girmiştim bir tek Edebiyat dersinin notları girilmişti.Şimdi geceyi beklicem 1-2 gibi girmeyi denicem inşallah notlar girilmiştir
quote:Orijinalden alıntı: PERENAL.Giremedim bir türlüSabah çok erken saatlerde ya da gece 2-3 gibi girin. O zaman yoğun olmadığından açılıyor!
quote:Orijinalden alıntı: RespecTquote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Dağ başında ki adam internet cafeyi nerden bulacak adamlar okula zor gidiyor karda kışta
quote:Orijinalden alıntı: ChapkiNquote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Dağ başında ki adam internet cafeyi nerden bulacak adamlar okula zor gidiyor karda kıştaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Dağ başında ki adam internet cafeyi nerden bulacak adamlar okula zor gidiyor karda kışta
quote:Orijinalden alıntı: wucquote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Dağ başında ki adam internet cafeyi nerden bulacak adamlar okula zor gidiyor karda kışta Alıntıları Göster site çok yoğun açılmıyor
quote:Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbayherkez değil herkes Alıntıları Göster adam gibi host alın. yuh
quote:Orijinalden alıntı: ChapkiNquote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Dağ başında ki adam internet cafeyi nerden bulacak adamlar okula zor gidiyor karda kıştaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Dağ başında ki adam internet cafeyi nerden bulacak adamlar okula zor gidiyor karda kışta o zaman ona göre bir sistem yapsınlar herkes internet üstünden oluyor artık Doğudaki okullara girersek çıkamayız işin içinden
quote:Orijinalden alıntı: Albay Hardaladam gibi host alın. yuhAlıntıları Göster Dha Dün Akşam Çok Rahat Şekilde Girdim...
quote:Orijinalden alıntı: RespecTquote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ quote:Orjinalden alıntı: ChapkiN quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ Karne kadar saçma sapan bir sistem yok zaten alıyorsun evde duruyor boş boş kağıt ziyanlığı tamamen e-okul sistemine geçilse çok daha iyi olur interneti olan var olmayan var tek taraflı düşünme gençlerin hepsi internet cafeye gidiyor tek taraflı düşünmek değil aslında sence gençler e-okula bakmaya mı gidiyo internet cafeye bi git bakalım e-okul diye yazılmış mı googleye