Şimdi Ara

Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılarmail online
    Starving mob beat cattle to death with rocks in Venezuela
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-5262257/Starving-mob-beat-cattle-death-rocks-Venezuela.html

O sırada Maduro Nusret'te agzında purosu ile et tokatlıyor. :)

Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Nisan 2024; 17:56:38 >

• https://forum.donanimhaber.com/amerikanci-sol-aklin-venezuella-yalani-patladi-venezuella-artik-refah-ve-zenginlesiyor--157687364

amerikancı hayalleri. bunlara hala inana var mı?

1 aylık video altta. Evet "sokaklarda inet doğruyorlar"

Bilgilendirme: Oruçlu olan arkadaşlar izlemeyin. beni günaha sokayım :))) Bu video ucuz ve FAKİR bir venezuella şehrinde çekilmiştir. Buna rağmen bizim amerika için ağlayanlardan daha iyi hayat sürüyorlar.

bu amerikancıların boş hayalleri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Nisan 2024; 18:16:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5-6 dolara bavul dolusu yerel para veriliyor,market rafları bomboş bir ülke burası.

Cinayet oranları ve suç ülkede yüksek.

Enflasyonun ise en yüksek olduğu 3 ülkeden biri.

• Av, benim bildiğim kadarıyla yabani hayvanlara oluyor. Demek ki dünyada yabani inek de varmış.

Kurban Bayramı geliyor. Al Türkiye'den kaçan kurbanlık inek görüntüsünü, yaz altına "Türkler açlıktan..."

Emperyalistler ve Siyonistler çobanlığı iyi biliyor. Çoban deyip geçmemek lazım, en çok para ve güç bu işte.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bidi bidi yapma cheto

amerika cok guzel bir yer

bir cok kez gittim

yine gidicemVenezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

sende konu acarsin resim atarim Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

benim için amerika'ya gitmek sorun değil, ama uçmak sorun. Yani uçabilsem, inadına 1 haftalığına gider gelirdim.

ama yaşamam.

bu arada hangi güzel amerika?

Spring Break USA 2007 - 2024.

bu arada üstte resimde her iki gurupta bana uymuyor. ben daha çok ivan styla takılıyordum o yaşlarda Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

davay davay ... rusya soğuk yer olmasa batı yerine oraya giderdim. tabi 20lerin başında. londra'da 2.5 sene bekar kaldım 2 rus hatun ile ortamlarına girdim. kafama uyuyordu. bilmiyorum yaşın tutar mı ama dj aligator vardı davay davay ... 20lerin başında o klipten ötürü hep rusya'ya gitme hayalim vardı ama o zamanlarda T.C. pasaportu ile gidiş zordu. işte öyle bir partiliyemedim o 20lerimin başında. Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

tüm bu sebeplerden; amerikalı kanadalı obez ve atarlı beyazlarını çekeceğime, moskva veya st peterstburgda tek oda evde bekar hayatı geçirmeyi tercih ederdim. Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

bak bir bilgi vereyim. hatunlardan birinin adı olya yazılıyordu ama olga diyorlardı. sordum öyle demişlerdi. rus arkadaş vardı adı alex ama saşa diyorlardı. öyleymiş. garip gelmişti.

konuya dönecek olursam:

liboş hayalleri süsleyen video 2018 yılından. enflasyon %300 %400 civarları.

bugün yıllık enflasyon %20lerde ve daha da düşecek. çünkü artık BRICS var. taşını toprağını amerika'ya satacağına şimdi komşuları ile paylaşıyor. kendileri mutlu, komşuları brezilya kolombiya mutlu. ama senin özgür amerikan ve avareleri hala 90 ton venezuella altınını geri vermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Nisan 2024; 1:47:40 >

• Burda sosyalizmin failinin yanı sıra bu ülkedeki kapitalistlerin her an şirketlerinin Maduro tarafından kamulaştırılma riski olduğundan sosyalist sistemi yıkmak için yaptıkları var. Şöyle düşünün kapitalist bir ülkede solcu silahlı örgüte katılmak neyse sosyalist ülkede kapitalist olmak da öyle birşey. Önceden enflasyonun sürekli arttığı klasik boktan ekonomili bir ülkeydi birkaç yıldır market şirketleri tekel oldu maduroyu yıkmak için tüm ürünleri piyasadan çekip gerçek kıtlık başlattı. Normalde bir ürün bir yılda kötü ekonomi yönetimiyle 10 kat artacaksa artık 1milyon kat artıyor. Yok çünkü ürün ülkede. Ürünler döngü halinde piyasaya sürülüyor, halka açlıktan ölmeyecekleri kadar satış yapılıyor insanlar ciddi kilo vermiş açlıktan ölenler de oluyor. Sosyalizm çalışmıyordu ama içerideki kapitalistlerin saldırısı da var, zam yapmak devrimci bir eylem olmuş artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neduun N kullanıcısına yanıt

venezuela pahalı ülke. öyle 5 6 bavul para veriyorlar palavrası kalmadı. cebinde dolarla gitsen bile 2 gunde bitirirsin.

• gelişmiş batı ülkelerinde özgür ve refah bir yaşam sürüp komünizm'i savunan kişileri ciddiye almayın.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    adamlar direndi ve petrolleri, altın madenleri kendilerinde kaldı. amerika'ya peşkeş çekilmedi.

bizim ülkenin mahmut'u 70 yıldır ülkeni amerika'nın kucağında oturttu da ne oldu? şu anda tüm madenlerin amerika'nın elinde :) hala avrupa'nın en kötü en fakir ülkesisin. 80 yıllık fabrikanı amerika'ya sattın liberallik yaptın ne oldu? Endonezya'nın en leş şekerini ülkene getirip tüketiyorsun. ,

ben bu amerikancıları anlamıyorum? adam solcuyum diyor :) amerika övüyor.

venezeulla'da metro

bu da bizim amerikancıların övdüğü alman metrolarından altta :

buda amerikanız

bizim mahmut'lara göre biz batıda refah içinde yaşıyormuşuz

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ulen ceti ben ne diom sen ne dion

ben diom istanbul kalabalik sen dion gel bana bazi baziVenezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

nerenin karisi kizi guzel die konusmadik ornzk vermedik

herkes bilir rus kadinlari en guzelidir

biiz ulkenin kendisinden bahsediyoz sen bize sex hayatindan bahsedion Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

rusya buz gibi ulke gezicek gorucek cok birsey yok

amerika oylemi

her eyaletinde biseyler var

as bu kafalari artik takilmissin libos solculara Venezuela cilalı taş devrine geçti. Sopa ve taşlarla ormanda büyükbaş avına çıktılar 

• erkahn kullanıcısına yanıt

tamam da ben Allah'ın yarattığı güzellikleri inkar etmedim. ben beşer yapısından bahsettim.

ayrıca sibirya'da da güzel yerler var. ama soğuk :)

beşer yapıdan bahsettiğim:

mesela Amerika'da sokakta rahat yürüyemem. yanımdan geçen niggam cebinden sustalı mı çıkarır, emaneti mi çıkarır diye el belde gezemem.

büyük şehirleri de sevmiyorum.

yani amerika bana göre hiç değil.

• Neduun N kullanıcısına yanıt

Müjde. An itibarı ile enflasyonda Venezuela'yı da geçtik. Bu gurur hepimize yeter.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

usta market fiyatları felaket ya

ben hala alışamadım.

normalleştiremiyorum bi türlü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.