Şimdi Ara

Vento Yönetici Koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koltuğu kullananlar varsa koltuk hakkında bilgi verebilir mi ? Vento Yönetici Koltuğu

• Sağlam ama pahalı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

Sağlam ama pahalı biraz

Dx racer alacaktım baktım uzunlukları aynı hemen hemen 500 tl verebilirim sorun değil boyum 195 acaba başımı yaslıyabilirmiyim bu sandalyede ??
  • Bende Adore Max Office Racing var, onlarca saat masa başında kaldığımı bilirim ve hiçbir ağrı ya da rahatsızlık, terleme yapmadı; tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Bende Adore Max Office Racing var, onlarca saat masa başında kaldığımı bilirim ve hiçbir ağrı ya da rahatsızlık, terleme yapmadı; tavsiye ederim.

Max office yaslanma yeri 70 cm vento 81cm dikkat ettiğim kafamın boşa çıkmaması .
  • Bende müdür koltuğu aldım 270 liraya menunum ama biraz yüksek
  • erolkarayigit kullanıcısına yanıt
    Evet, yukarıda boyunu sonradan gördüm. Dediğimi sakın alma zira ben 1.73 olduğum halde bana tam geliyor, seni düşünemiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 3 Mayıs 2016; 16:22:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    407 Çocuk koltuğu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet, yukarıda boyunu sonradan gördüm. Dediğimi sakın alma zira ben 1.73 olduğum halde bana tam geliyor, seni düşünemiyorum bile.

şuanki sandalyemi ölçtüm 54 cm geldi o kadar rahatsızki anlatamam sana yeni sandalye gelince bunu beyzbol sopasıyla kırmayı düşünüyorum

• erolkarayigit kullanıcısına yanıt
    Sandalye gerçekten de önemli bir detay, çoğu kişi gerek yok der ama fark muazzam desem yeridir. Yakınlarda yapı mağazaları varsa oraya gidip test et, sonra internetten de alabilirsin ama tavsiyem test ederek al.

• quote:

Sandalye gerçekten de önemli bir detay, çoğu kişi gerek yok der ama fark muazzam desem yeridir. Yakınlarda yapı mağazaları varsa oraya gidip test et, sonra internetten de alabilirsin ama tavsiyem test ederek al.

Aynen öyle çoğu kişi diyor sandalyeye okadar para verilirmi şunu alırsın şunu yaprsın gibisinden ama günün 8 belki daha fazla saati pc başındayım o yüzden sandalyemin kaliteli bişeler olmasını istiyorum boy uzun bide sırtta bir problem olursa nanayı yeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkarayigit

Koltuğu kullananlar varsa koltuk hakkında bilgi verebilir mi ? Vento Yönetici Koltuğu

Hocam koltuğu aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

quote:

Orijinalden alıntı: erolkarayigit

Koltuğu kullananlar varsa koltuk hakkında bilgi verebilir mi ? Vento Yönetici Koltuğu

Hocam koltuğu aldınız mı?

evet aldım çok memnunum boyum 1.95 ve tam geldi tavsiye ederim .

• Dh konu dışında takilandan yönetici olmaz kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Dh konu dışında takilandan yönetici olmaz kardeş

senden insan oluyor ama :)
  • Aynı markanın oyuncu koltuğu modeli sanki biraz daha sağlam (iki koltuğu da gördüğüm için söylüyorum) , tabi ben bu modelin de aynı mekanizma kullandığını sandım ce aldım.

• dvoca kullanıcısına yanıt
    2 aydır kulanıyorum gerçekten memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.