< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsalanadam -- 8 Ağustos 2017; 18:24:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsalanadam -- 8 Ağustos 2017; 18:24:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.500 lirayı çöpe atmışsınız.
|
Parayı nasıl çöpe atarım örnek konusu resmen.
![]() |
Bu fiyattan alınabilirliği 0 bence, en fazla 1000-1200 TL eder bu cihaz, Vestel yüksekten atmış fiyat konusunda.
|
700 800 liralık telefona insan sırf yerli diye niye 1500 verir ki
|
Ustteki yorunlara birebir katiliyorum parayi cope nasil atilir olmali baslik
![]() Cinlileri gectim hadi xiaomi falan C5 Pro,C7 Pro,C9 Pro alinir o paraya ornek konu acmissin tebrik ediyorum S425'e 1500 vermek ederi S400 lu telefonun 700 maks ![]() |
vestel aldığınızda yabancılar sadece montaj parası vermiyorsunuz. onun haricinde ki bütün paraları yine yabancılar alıyor. çünkü sizin milli dediğiniz üründe milli olan sadece montaj
|
1500TL bağıra bağıra çöpe gitmiş
|
Vestel ve mobil cihazlarda millilik. Acaba neleri kendi yapıyor?
SoC zaten cihazların kalbi. Hadi ekran yaptı desek. Hadi kabını yaptı desek. eee SoC milli olmayıp dışardan alıyor bir de deli gibi para istiyor. O paralara çin malı çok daha iyi cihazlar var. Hatta kendi arayüzü olan güncelleme desteği bile var. Neden vestel'e mobil konuda para kazandırıyorsunuz ki. Adamların derdi mobil cihazlar değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 10 Ağustos 2017; 10:34:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|