Şimdi Ara

Vepuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 Mayıs ayında hizmet vermeye başladığımız YKS Puan Hesaplama motoru ile birlikte bir yılda birçok hesaplama paneli ekledik

Sizin fikirleriniz bizim için kıymetli diyerek buraya geldik.

Puan Hesaplama sistemimiz için olması istediğiniz özellikler var mıdır?

• 2018 veritabanı duruyorsa onu tekrar ekleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt

Merhabalar

2018 e ait veri tabanı duruyor Fakat siteye eklemek tasarım olarak değişiklikler gerektirmekte. Bununla beraber sürekli yeni bir sene eklendikçe öncekileri silmediğimiz takdirde kalabalık içinde robotu anlamak ve kullanmak zorlaşır

Dilerseniz size atabiliriz ama ?

• vepuan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ama öneri olarak aklıma geldiği için yazmıştım yoksa ihtiyacım yok. Bu seneki sınav nasıl gelir bilmiyorum ama çok kolay/çok zor olursa 2019'u kaldırmamanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum çünkü biliyorsunuz son birkaç yıldır sınavlar çok dengesiz geliyor o yüzden en dengeli olarak gözüken 2019'u baz alarak çıkarımda bulunuyoruz. Onun dışında başka diyebileceğim bir şey yok elinize sağlık siteniz gayet kullanışlı

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt

Önerileriniz için çok teşekkür ederiz, 2023 sıralamalarını eklerken 2019 u sistemde tutmaya çalışırız

Veya belki mevcut robota ilave son 10 yılı görmek isteyen olursa diyerek kapsamlı ikinci bir hesaplama paneli yapılabilir Böylece isteyenler oradan daha detaylı değerlendirebilir

• Sistem güzel. Tebrikler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederiz

Daha iyi olmak için çalışıyoruz  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus BolPuan
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl böyle isabetli yapıyonuz helal valla

• Teşekkür ederiz

• Öncelikle merhabalar size ancak buradan ulaşabildim umarım görürsünüz. Dgs 2023 için sitenizde tahmini sıralamada bulunmuşsunuz. Acaba ortalama veriyi neye göre topladınız sizce doğruluk payı yüzde kaçtır. Sene başından beri sizin sitenizden takip ediyorum görünce çok şaşırdım dgs için tahmini sıralama yayınlayan ilksiniz ve de yaptığınız hesaplamalara göre sıralamayla puanım baya iyi geliyor umarım bizi avutmak için yapmamışsınızdır  teşekkür ederim şimdiden.

• TheFameLord T kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam

Tahmini veriler için doğruluk payı vermek çok makul değil. Genel dönüşler ve bizim incelememiz neticesinde sınavın matematik kısmı önceki yıllara göre daha zordu. 2018 kadar zor değil ama 2020-2021-2022 ye göre matematik kısmını daha zor kabul ederek, matematik katsayılarını arttırdık. Böyle sınavlarda taban puan genelde yükselir bunu göze alarak taban puanlar üzerinde oynamalar yaptık. 2018-2021 arası bir sıralama oluşturmuş olduk

2021 den daha iyi geleceğini düşünüyoruz ama bizim sitemizdeki kadar iyi gelir mi ? Bizce gelir ama siz 2021 den daha iyi gelecek diyerek 2021 e göre şekillendirin kendinizi :)

Ayrıca bize twitterden ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vepuan -- 25 Temmuz 2023; 20:54:29 >
  • vepuan kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkür ederim hocam. Naçizane tavsiyem bu tarz bir açıklamayı yani katsayıyı hangi senelere göre ortalama aldığınızı puan hesaplama sekmesinin altına dipnot olarak düşmeniz. Böylece benim gibi sınava giren arkadaşların aklında soru işareti kalmayacaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum. 

Haklısınız hocam, hangi yılların referans alındığı belirtilebilir 🌿

Güzel temenniniz için teşekkür ederiz 🌿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vepuan -- 26 Temmuz 2023; 1:36:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.