Şimdi Ara

Ver Stilo'yu al Alfa 156 1.6 yı.......mı acaba ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz önce Birmot'tan aradılar...Daha önce Fiat araba almış olanlara yönelik bir kampanya başlatmışlar.

Eski Fiat aracını getiriyorsun. Piyasa rayicinden 2.500 YTL fazlasına sayıyorlar. Tabi eğer Afa 147 yada 156 alırsan. Alfa 156 ise başlangıç fiyatı 41.500 YTL. Sanki bu fiyattan inebileceklerini bile ima ettiler.

Peki dedim neden bu kampanya. Çünkü ellerindeki 156 stoğunu bitirmeye çalışıyorlarmış. Üretmi bitti ya alan yok herhalde...

Bende Stilo var. Şimdiye kadar takas için aldığım en fiyat 16.000 YTL. Yani Fiat en iyi ihtimal ile 18.500 verecek. Şimdi 147 bana küçük, Acaba 156 mı ? diyip duruyorum 2 saatir kendi kendime...Diğer taraftan biliyorum ki araba modelinin son üretimi, artık devamı yok. Yani 2-3 sene sonra satmaya çalıştığımda başıma gelecekler aşağı yukarı belli.

Değermi bu işe girmeye ?

• Değmeyeceği ortada, verme.
  • bencede değmez.bile bile lades yapma
  • bana sorarsan değer.
    zaten anladığım kadarıyla 147 den ziyade 156 düşünüyorsun (ki iyi ediyorsun) alfa 156 ile stilo kıyaslanması zor (hatta imkansız 2 araba).alfa 156 nın seri üretimi bitti ama bitmesede zaten alfayı alan alır almayan almaz.seri üretimin bitip bitmemesi sıradan bir araç için önemli olabilir.ama alfa için çokta önemli olacağını sanmıyorum çünkü alfa bir tutkudur.
    bu arada 41.500 ytl dende aşağı alabileceğini ima etmişler doğrudur.çünkü ben 38000-39000 arası bu araçlardan alanı duydum.(forumlardan,sağdan-soldan)
    en azından bi git senin stilo'yuda göster.belki senin dediğininde üstüne çıkabilirler (bence çıkarlar çünkü çıkmak zorundalar) tahmininden 5000-6000 daha aşağı sıfır bi 156 alabilirsin bence

• Bence stilo daha iyi gibi ama alfada fena değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Bence stilo daha iyi gibi ama alfada fena değil.

Kıyas edilecek arabalar değil
  • hocam git al alfayı, bu kadar klas bir araba bu sınıfta bi yirmi sene daha gelmez.

Hem anlamıyorum, Alfa Romeo bu 156 modelini hangi akla hizmet üretimine devam etmiyor anlamış değilim. Alfa'yı kurtaran 156 oldu, böyle bi model çıkmasa Alfa şu an tarihin sarı sayfalarında bir marka idi. Alfa tarihinin en başarılı modeli 156. Tek kelimeyle yaşayan efsanedir benim gözümde. Hani derler ya heykeli dikilecek adam diye, bu da heykeli dikilecek arabadır.
  • arkadaşım sen zaten stilo alarak demişin ki ''ben ikinci ele falan bakmam benim için imaj, karizma, stil gibi şeyler önemli, gider beğendiğim, gönlümden geçen arabayı alır binerim'' yoksa muhtemelen verdiğin paraya focus, corolla gibi modeller de alabilirdin
    eğer söylediklerimde yanılmıosam gönlünden geçtiyse git al alfa yı
  • Bencede alfa stilo nun yanında çook klas bi arak ki bu tartışılmaz heralde (bence) durma al derim AMA sanırım bi kaç sene sonra değiştirebilirsin ve üretimi olmadığı olmayacağı içinde zorlanabilirim demişin ki evet zorlanacaksın anca alfa tutkunu gelirse senin satılık ilanını görürse aracını begenirse alacak felan biraz zahmete katlanırsın ama değiştirmem kullanırım gittiği yere kadar diyorsan HAYIRLI OLSUN
  • fiyat olarak uygunsa neden alınmasın ama kullanıcıysan tabi 1sene sonra satacaksan hiç bulaşma

zaten 1 sene sonra satacaksan 0km araba alma hiç zaten
  • bende alfa 147 var bence öyle bi işe girme degmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

bende alfa 147 var bence öyle bi işe girme degmez

olmadi ama bak yine kotuluyosun arabani olmaz ki simdi bi baslarim alfa`nin guzel yonlerini saymaya 2dk da asik olursun arabana yeniden
  • yaw 40 milyara üretimi bitmiş alfa alıcagına başka araba alsın ben arabayı kötülemiyorum burdada adım çıktı
  • bencede paranı sokaga atma. bende sırf bu yüzden 0 mazda 3 almıyorum. para okadar kolay kazanılmıyo ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

hocam git al alfayı, bu kadar klas bir araba bu sınıfta bi yirmi sene daha gelmez.

Hem anlamıyorum, Alfa Romeo bu 156 modelini hangi akla hizmet üretimine devam etmiyor anlamış değilim. Alfa'yı kurtaran 156 oldu, böyle bi model çıkmasa Alfa şu an tarihin sarı sayfalarında bir marka idi. Alfa tarihinin en başarılı modeli 156. Tek kelimeyle yaşayan efsanedir benim gözümde. Hani derler ya heykeli dikilecek adam diye, bu da heykeli dikilecek arabadır.

merak etme arkadaşım zaten alfa fabrikasının herbir tarafında 156 posterleri ve ana giriş kapısında ilk üretilen 156 var
  • bakıyom olaya gene el atmıssın naptın alfa 156 alabildinmi
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

hocam git al alfayı, bu kadar klas bir araba bu sınıfta bi yirmi sene daha gelmez.

merak etme arkadaşım zaten alfa fabrikasının herbir tarafında 156 posterleri ve ana giriş kapısında ilk üretilen 156 var

• Param var zaten arabamı yenilemeyi düşünüyodum diyosan hiç kaçırma hemen git al hemde stiloyu elden çıkarmış olursun hemde sıfır km cayır cayır yanan bi araba alırsın. Aynı ayarda arabalar zaten bmv ve mercedes hatta özelliklerini saymaya kalkarsam mercedesten ve bmvden fazla bile çıkar. Yalnız ben hızda isterim dersen araçlarda kesici var motoruyla oynatman lazım. Bence çok klas araba ne zaman yolda görsem mutlaka döner bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.