Şimdi Ara

VERBATIM 3,5' 1TB MediaStation HD DVR Network Multimedya Kaydedici Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü yeni aldım, forumda başlık ve konu bulamadım, kullanan arkadaş var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

MediaStation HD DVR Network Multimedya Kaydedici 1 TB

Ürün Numarası: 47540
    Tüm filmlerinizi, fotoğraflarınızı ve müziğinizi Kaydedin, Depolayın ve Oynatın.
    Verbatim'in MediaStation HD DVR'si, dijital ve karasal TV yayınlarını ayarlamak için yerleşik DVB-T /analog hibrit tunere sahip multimedya oynatıcı ve kaydedicidir. Üzerinde TV MediaStation aracılığıyla TV kaydı yaparken TV yayınlarını televizyonunuzdan izlemenizi sağlayan TV Giriş ve TV ÇIKIŞ anten yuvaları bulunmaktadır.
    1 TB seçeneği 1400 film, 330.000 şarkı ve 1.000.000 fotoğraf ya da 500 saate kadar TV kaydını alabilecek kapasiteye sahiptir.

Özellikler ve Faydalar
    TV için yerleşik Dijital Analog Tuner (DVB-T)
    1080i'ye kadar Yüksek Tanımlı video oynatma
    Oynatma sırasında TV'yi dijital olarak kaydetme ve HD'ye yükseltme
    Tek Tuşla Kayıt
    Programlı Kayıt
    Elektronik Program Rehberi (EPG)
    Zaman Kaydırma - canlı yayın kaydetme/oynatma/duraklatma/hızlı ileri/geri sarma
    Bellek kartı yuvasından fotoğraf yedekleme için Tek Tuşla Kopyala düğmesi
    SD/SDHC/MS Bellek Kartı Yuvası
    Film oynatma
    Müzik çalma
    Fotoğraf Görüntüleme - müzikli ya da müziksiz slayt gösterisi
    Transcode Server ile bağlantılı ağ ya da kablosuz ağ aracılığıyla H.264 dosyası oynatma
    Server
    Harici depolama cihazlarından medya oynatma (USB Bağlantı yuvaları aracılığıyla)
    Birçok dildeki altyazıları destekler
    Ağ ve Kablosuz Ağ işlevleri
    Ethernet ve Kablosuz LAN aracılığıyla medya yayınlarını oynatma
    Veri depolama
    USB Yuvası bağlantıları aracılığıyla harici veri depolama

Teknik Özellikler
    Güç: 100 - 240 V AC / 12 V / 3 A
    Boyutlar: 210 x 65 x 165 mm (GxYxD)
    Ağırlık: 1,6 KG
    Çalışma Sıcaklığı: 0?C ~ 70?C
    Çalışma Nemi: %10 ~ %90 RH
    HDD dosya sistemi: NTFS
    TV Tipi: NTSC/PAL

Paket İçeriği:
    MediaStation HD DVR
    Uzaktan kumanda (ve piller)
    HDMI kablosu
    Komponent video kablosu
    Kompozit video / stereo ses kablosu
    Skart adaptörü - geçişli GİRİŞ/ÇIKIŞ
    USB Mini tip B'den USB tip A'ya kadar kablo
    F tipi TV kablosu - Belling Lee tipi konnektör
    F konnektör– Belling Lee adaptörü
    Güç adaptörü
    Güç kablosu
    Hızlı Başlatma Kılavuzu
    Hızlı Kurulum Kılavuzu
    Nero MOVE IT Yazılımı (CD ROM)
    Kullanıcı Kılavuzları (CD ROM).

Sistem Gereksinimleri
    Windows 2000 / XP / Vista
    Windows 2000, XP ve Vista ile uyumlu Nero Move it Essentials.

En sevdiğiniz programları kaydedin.
    Tek Tuşla Kayıt ya da Elektronik Program Rehberini (EPG) kullanıp programlı kayıtlar seçeneğini seçerek DVB-T üzerinden TV, kablolu yayın/uydu alıcı kutusu, DVD ya da VHS oynatıcıdan doğrudan kayıt yapabilirsiniz. Doğrudan MediaStation Sabit Sürücüsüne, harici USB 'ye ya da bellek kartına kayıt yapmayı tercih edebilirsiniz.

Ayrıca MediaStation, içeriğinizi TV'den ya da başka kaynaktan kayıt yaptığınız sırada da oynatmanızı sağlar.

Tek Tuşla Kayıt işlevi programları yalnızca kaydet tuşuna basarak ve kayıt yapmak istediğiniz süreyi seçerek kaydetmenizi sağlar. Şunlardan birini seçin: 30 / 60 / 120 / 180 ya da 240 dakika. Kayıtlar otomatik olarak MediaStation Sabit Sürücüsüne kaydedilir.

Yüksek tanımlı içerik alın
    Yeni HD TV'nizden en iyi performansı alın! MediaStation HD DVR yüksek tanımlı filmleri (1080i çözünürlük), HD JPEG fotoğrafları ve 1080i'ye kadar yüksek kaliteli standart tanımlı filmleri oynatabilir. Bu, tümüyle eğlence deneyimi haline getirilen filmlerin ve televizyonun keyfini daha yüksek netlik ve keskinlikle çıkarmanızı sağlar.

Canlı Yayını Duraklatın ve Geri Sarın
    MediaStation, Zaman Kaydırma işlevini kullanarak Canlı Yayını Kaydetme / Duraklatma / Geri Sarma / Oynatma işlemlerini yapabilmenizi sağlar.

MediaStation HD DVR, 2 adet USB bağlantı arabirimine sahiptir, böylece USB sürücü ya da başka bir harici sabit sürücü gibi harici USB 'ye yapmayı ya da oynatmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca, bellek kartı yuvası üzerinden doğrudan yüksek kapasiteli bellek kartlarına (SHDC) da kayıt yapmayı seçebilirsiniz.

Bunun yanında, değerli belleğinizi çaba göstermeden yedekleyerek tüm fotoğraflarınızı bellek kartından sabit sürücüye otomatik olarak kopyalayan Tek Tuşla kopyala düğmesini de içermektedir. Tüm fotoğraflarınızı görüntülemek için slayt gösterisi işlevini de ayarlayabilirsiniz (Bellek kartı yuvası SD/SDHC/MS ile uyumludur).

Medyanizi yayımlayın
    Verbatim model no. 47541 / 47543'te isteğe bağlı Kablosuz USB Adaptör üzerinden Kablosuz özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği kullanarak, kablosuz ev ağına bağlanarak masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınızdan kolaylıkla yayın yapabilirsiniz.

H.264 dosyaları
    H.264 kodlu video dosyaları CD'de bulunan Transcode Server yazılımı kullanılarak LAN ya da Kablosuz LAN üzerinden MediaStation'da oynatılabilir.

Not: Yazılımın nasıl kurulacağı ve kullanılacağına ilişkin bilgiler Kullanım Kılavuzunda bulunmaktadır.

Garanti Süresi : 24 Ay

• gayet başarılı bi cihaza benziyor... Benim de bu gün rastlantı eseri dikkatimi çekti... Umarım kullanan vardır bi yorum yapar..
  • Analog yayınları da kayıt ediyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furtem

Analog yayınları da kayıt ediyor mu acaba?

Evet analog yayınlarıda kaydediyor. hatta sen başka birşey izlerken ya da evde yokken (stand-by da olması şartı ile) saatini ayarlıyorsun ve o kendi kendine kayıt etmeye başlıyor. bu cihazın tek eksiği .mkv uzantılı dosyaları ancak bir bilgisayar yardımı ile oynatabiliyor olması. Ama yine de fiyatı ve performansı bence çok iyi.
  • Eurosport ve National Geographic HD kanallarını HD olarak kaydedermi acaba?
    Hangi format ve codec ile kaydediyor bilen varmı?
    Hiç kullanan yokmu bu aleti? DVD recorder bozulduktan sonra böyle birşey arıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.