Şimdi Ara

Verbatim fiyatları dibe vurdu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarwww.dijitalbakkal.com web sitesi Verbatim ürünlerini en ucuz fiyat garantisi ile satışa sundu.İlgilenelere duyurulur.

• kargosu var birde
  • BEN KADIKÖY DMS DEN 50LİK DVD-R Yİ 29.5 A ALDIM BURDA 28.62 LİRA BİRDE KARGO VAR OOO
  • teknosalarda 29 ytl
  • Reklam
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

BEN KADIKÖY DMS DEN 50LİK DVD-R Yİ 29.5 A ALDIM BURDA 28.62 LİRA BİRDE KARGO VAR OOO

Pahalı almışsın bence carrefourlarda 50'lik dms 16x dvd-r:19ytl
  • üstadım hiç dms yle kıyaslanırmı herhangi bir marka dvd kaldıki verbatim hele artık....
  • sorry yanlış anlamışım arkadaş dms'nin k.köy merkezinden verbatim almış 29ytl'ye o zaman iyi fiyat tabii.verbatim her zaman 1numara zaten cd-dvd medya konusunda helede uzun süre verilerinizi saklıyacaksanız,dms'de diğer bir alternatif her ne kadar verbatim'in yanından bile geçemesede
  • Dms kadıköy ile kıyaslama yapmayın çünkü burası dms'nin sitesi görüntülere bakarsanız dms mağazasının fotografları sitede biraz aşağılara bakarsanız şunu görürüsünüz DMS Elektronik Bilgisayar Dış Ticaret Ltd. Şti
  • quote:

Orjinalden alıntı: elvis1505

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

BEN KADIKÖY DMS DEN 50LİK DVD-R Yİ 29.5 A ALDIM BURDA 28.62 LİRA BİRDE KARGO VAR OOO

Pahalı almışsın bence carrefourlarda 50'lik dms 16x dvd-r:19ytl

ben dms almadım

kadıköy dms den 50lik verbatim dvd-r aldım
  • abicim ne yaparsanız yapın dms almayın , verbatim en kalitelisi.. bu kadar ucuzlamışken mutlaka bunu kullanmak gerek..
    hem performans açısndan hemde kalite açısından 1 numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.