Şimdi Ara

Vergi dairesinde eski sahibi çıkıyor yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar şubat ayı başında vana gidip araç satın aldım. Siirte dönüp 4 gün sonra noter satış sözleşmesini götürerek trafikte ruhsatı kendi adıma aldım devrini tamamladım. Bugünlerde temmuz vergisini yatırmak istediğimde eski sahibinin adı görünüyor tabi yatırmadım. Ne yapmam gerekiyor acaba ilk aracım ve acemiyim bu konularda. Noter sözleşmesi halen duruyor. Lütfen yol gösterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafik şubesi vergi dairesiyle sistemlerinin bağlı olduğunu söyler ama benim de trafikte yaptığım bir işlem vergi dairesine ulaşmamıştı, elimde ruhsatla ayrıca vergi dairesine giderek işi tamamladım..

Sizin de muhtemelen trafikte satış işlemi gerçekleşmiş ama vergi dairesinin haberi yok.. Ruhsatınızla "nakil vasıtaları vergi dairesi"ne gidip oradaki kaydı kendi adınıza olacak şekilde düzelttirmeniz gerekiyor.. Basit bir şeydir, memur bilgisayardan iki dakikada halleder..
    Ayrıca ruhsatın fotokopisini de belki isteyebilir, yanınızda bulunsun..

Edit: Madem noter sözleşmesi var onu da (ve fotokopisini de) götürün.. Neyin lazım olacağı belli olmaz.. Yanınızda bulunsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 16 Temmuz 2015; 22:10:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Trafik şubesi vergi dairesiyle sistemlerinin bağlı olduğunu söyler ama benim de trafikte yaptığım bir işlem vergi dairesine ulaşmamıştı, elimde ruhsatla ayrıca vergi dairesine giderek işi tamamladım..

Sizin de muhtemelen trafikte satış işlemi gerçekleşmiş ama vergi dairesinin haberi yok.. Ruhsatınızla "nakil vasıtaları vergi dairesi"ne gidip oradaki kaydı kendi adınıza olacak şekilde düzelttirmeniz gerekiyor.. Basit bir şeydir, memur bilgisayardan iki dakikada halleder..
    Ayrıca ruhsatın fotokopisini de belki isteyebilir, yanınızda bulunsun..

Edit: Madem noter sözleşmesi var onu da (ve fotokopisini de) götürün.. Neyin lazım olacağı belli olmaz.. Yanınızda bulunsun..

Cevap için çok tşk ederim. Bu işlemi kendi bulunduğum şehirdeki vergi dairesinde yaptırabilecem doğru mu hocam?

• Açıkçası farklı şehirde işlem yaptırmadığım veya farklı şehirden araç almadığım için o konuda net bir şey söyleyemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı başka bilgisisi olan acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.