Şimdi Ara

Veri Bağlantısını Paylaşırsak Daha mı Fazla Kota Harcar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bir android telefon var onu taşınabilir kablosuz modem olarak kullanıyorum:) ama sanki paket normale göre hızlı bitiyor gibi geliyor bana paylaşınca böyle birşey mümkün mü yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem olarak kullandığınız telefonda otomatik güncelleme vs. açık olabilir. ben de de var bir telefon, ben de modem olarak kulanıyorum ama hiç program kurmadım, google kullanıcı girişi bile yapmadım.

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi anlayıyorum bendede program falan yok güncelleme yapacak sadece merak ettim fazla gidermi diye herhalde dediğinize göre fark etmiyormuş.

Bu arada opera mininin opera max diye bir programı var onunla veri bağlantısını kontrol edebiliyorsunuz hatta sıkıştırma yöntemi bile yapıyor yani veri tasarrufu yapıyor kuş bile uçurtmuyor:)

• Hucresel veri bağlantısı kullanıldığında veri kullanımını kısıtlayan birtakım optimizasyonlar yapılır. Hücresel bağlantıyı paylaştığında, diğer cihazlar wifi ağı üzerinden veri kullandığı için hücresel veriye göre daha fazla veri tüketirler, çünkü wifi bağlantısının sınırsız olduğu varsayılır wifi üzerinden veri kullanımına kısıtlama yapmaz telefon. Sebebi bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.