öncelikle slm arkadaşar... D de bulunan bir klasörümü shift+del ile sildim içerisinde 3 küçük dosya vardı.. bu dosyalar muhasebe işlevini görüyordum borçları falan tutuyordum onlarda ne kadar önemli olduğunu tahmin bile edemezsiniz.. bana önerebileceğiniz ücretsiz bir veri kurtarma yazılımı varmıdır yanlız çok acil. ilginiz için şimdiden teşekkürler...
o programda bulduğu dosyayı kaydetmek için lisans istiyor
Arkadaslar bu tip programlarda program kurulduktan sonra silinen dosyalar kurtarilabiliyo sanırım. Öyle deilmi?
Scavenger 3'ü dene.
işe yaramadı ne yazıkkı :(
Öncelikle D: sürücüne hiç bir şey yazmamalısın. Bu en büyük kriterdir. Sonra sana R-Studio yu öneririm. Bence bu katagoride en başarılı yazılımlardan biri...
sana final data öneriyorum bozuk yapılarda bile etkili bi yazılım pm attım
pm atmamışsınız R-Studio programına bakıyorum şimdi umarım işe yarar harddiskin D bölümüne hiç bir veri atmadım bilgiler silindikten sonra
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
Arkadaslar bu tip programlarda program kurulduktan sonra silinen dosyalar kurtarilabiliyo sanırım. Öyle deilmi?
evet ama boyutuna göre değişebiliyor bazen
arkadaşlar bu programlar işe yaramadı sorunumu tekrar yazayım ben D den bir klasör sildim içerisinde 3 dosyam vardı bu klasör ağ bağlantısı olan başka bir bilgisayardan silindi durumum çok acil yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim
Arkadaşlar herkes için veri kurtarma çalışması yaptım (resimli).herkes için yararlı olucağını düşünüyorum