Doğrudan flaş disk üzerindeki bir dosyayı açıp üzerinde değişiklik yapıp yine flaş diske mi kaydettiniz yoksa bilgisayardaki bir dosyayı açıp/yeni baştan oluşturup kaydettikten sonra kes komutu ile flaş diske mi attınız?
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
Doğrudan flaş disk üzerindeki bir dosyayı açıp üzerinde değişiklik yapıp yine flaş diske mi kaydettiniz yoksa bilgisayardaki bir dosyayı açıp/yeni baştan oluşturup kaydettikten sonra kes komutu ile flaş diske mi attınız?
Bilgisayardaki dosyada değişiklik yapıp, değiştirilmiş son halini "farklı kaydet"le flaş diske kaydettim.
Hocam teşekkür ederim. Otomatik kaydetme aktif. Ancak otomatik kaydedilen belgelerin olduğu klasöre bakınca boş olduğunu gördüm. Nedenini araştırınca, otomatik kaydedilen versiyonların belgeyi kapattıktan sonra yine otomatik olarak silindiğini öğrendim.
Ancak bildiğim kadarıyla, hard diskte aslında hiçbir şey kaybolmaz, silinmez (belki format atınca yerleri karışabilir, parçalanabilir). Onun için bulmanın bir yolu olması gerektiğini düşünüyorum.
Ama anlaşılan ben o yolu bulana kadar iş işten geçmiş olacak.
Linkleri göndermeden kontrol ederim, link sağlam. Zaten full kullanacaksınız dedim buradan full olarak indirebilirsiniz demedim. Donanım haber yönetimi illegal paylaşıma müsama göstermediği için bu paylaşımda bulunamıyorum ama sizin googlenin yardımına başvurup gerekli sıkıntıyı aşabileceğinizi düşünmüştüm..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme