arkadaşlar selamlar; hackintosh forumlarında 1.1.2 ye yükseltmenin kolay bir yolunun bulunduğunu söyleyenler war. deneyip de başarılı olanlar varmış. ben cesaret edemedim ama denemek isteyenler olur diye türkçeye çevirmek istedim. öncelikle 1.1.1 versiyonlu 04.01.13_G modem firmware li ve anysim1.1 ile kırılmış bir iphone unuz olması gerekmekte. 1. installer dan Oktoprep uygulamasını kurun&çalıştırın. 2.iphone u bilgisayara bağlayıp itunes u açın ve 1.1.2 versiyona UPDATE edin.(dikkat restore değil) 3. jailbreak işleminihttp://conceitedsoftware.com/iphone/1.1.2-jailbreak.zip adresindeki zip i çekip "windows.bat" uygulamasını çalıştırarak yapıyoruz. 4.installer dan bsd subsystem i kurun. 5. installer source olarak rep.frenchiphone.com ekleyin. daha sonra anySIM 1.2.1u kurun ve telefona restart çekin. 6. burası kilit nokta. telefonu açtıktan sonra airplane mod a alın. ve daha sonra anysim 1.2.1u yu çalıştırın. işlem bittikten sonra airplane mod dan çıkın ve çalışan bir iphone olması lazım. 7. son adım olarak installer dan iworld u kurarak sms ayarlarını halledince işlem tamamlanmış oluyor.
Yaw iyi hoşta şunu yükleyin şunu çalıştırın falan deyince pek bişey anlamıyorum açıkçası. Mesela oktoprep nedir. İnstalleru nasıl yükleriz...bsd system nedir? Basit şeyler ama daha detaay lazım kesin deneyebilmek için..
quote:
Orjinalden alıntı: tsulhan
Yaw iyi hoşta şunu yükleyin şunu çalıştırın falan deyince pek bişey anlamıyorum açıkçası. Mesela oktoprep nedir. İnstalleru nasıl yükleriz...bsd system nedir? Basit şeyler ama daha detaay lazım kesin deneyebilmek için..
Aynen bende katılıyorum mesela jailbreak ne bukadar teknik terim olunca amatörler anca okumakla yetınıyo malesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme