Şimdi Ara

versiyon yükseltemiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende bb 9500 storm var (v4.7.0.181) (4,0,0,212) bunu 5.0.x yükseltmek istiyorum deskop managerden yapamaıyorum nasıl versiyon yüksekticem ?yardım edebilek var mı? :(

• bbsak veya javaloader ile wipe edin. daha sonra bbsak ile 5.0.0.xx yazılımını yükleye bilirsiniz.
  • Bende BB 9500 kullanıyorum hediye geldi çok uzağım kullanımına biraz daha detaylı anlatabilirmisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wboylord

Bende BB 9500 kullanıyorum hediye geldi çok uzağım kullanımına biraz daha detaylı anlatabilirmisin...

Bilgisayarınızı güncel cihaz yazılımını indirin ve program kurar gibi kurun. Daha önce başka cihaz yazılımı kurduysanz bilgisayarınızdan onları kaldırın. Sonra javaloader yazılımını bilgisayarınıza kurun ve cihazınızı wipe edin. Ardından bbsak programı ile güncel yazılımı telefonunuza yükleyin.
  • bis etkin olmadan versiyon yükseltemezsin ek bilgi olarak belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: scot

bis etkin olmadan versiyon yükseltemezsin ek bilgi olarak belirteyim

yükseltebilirsiniz. yazılımınızı bbsak veya javaloader ile kaldırıp sonra yeni yazılımı bbsak ile telefona yükseyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9700 -- 22 Temmuz 2010; 21:04:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.